Blog

A Rhodiola 7 tudományos alapú egészségügyi előnye

A Rhodiola (tudományos neve: Rhodiola rosea) egy gyógynövény, amely Európa és Ázsia hideg, hegyvidéki régióiban terem. Gyökerei adaptogéneknek számítanak, vagyis ha elfogyasztják, segítenek a testnek alkalmazkodni a stresszhez.

EGCG-vel az elhízás ellen

Az elhízás soha nem látott sebességgel növekszik az egész világon, ami jelentős kockázati tényező mind az anyagcsere folyamatokban, mind pedig a szív- és érrendszer megfelelő működése szempontjából.

Pygeum Forte (Afrikai szilvafa)

A Pygeum africanum (Afrikai szilvafa) kéreg enyhe vagy mérsékelt jóindulatú prosztata megnagyobbodás esetén hatékony segítséget nyújthat és akár tünetmentességet is elérhetünk vele

Mi is az az EGCG?

Az epigallocatechin-gallát - azaz az EGCG - egy egyedülálló növényi vegyület, amely megtalálható különféle gyümölcsökben diófélékben és levelekben, viszont legnagyobb mennyiségben a zöld teában található.

Ízületi Csomag Forte és az ízületi gyulladás

Az ízületi gyulladás, arthritis kifejezés az “artho” és az “itis” görög szavakból származik, amelyek ízületet, illetve gyulladást jelentenek. Az ízületi gyulladás az ízületi rendellenesség egyik formája, amelyet egy, vagy több ízület gyulladása jellemez. Ezeket, a mindennapokat megnehezítő kellemetlen tüneteket a Tenmag Ízületi Csomag Forte rendszeres szedésével enyhítheti, illetve jelentős pozitív hatást gyakorolhat az életminőségére.

Az Ízületi Csomag Forte

Mint ahogy az életet adó levegő is különböző gázok arányos elegyéből áll össze, úgy a kurkumin, a gyömbér és a hialuronsav is együttesen képesek igazán kifejteni az ízületi betegségekre gyakorolt igen pozitív hatásukat.

A Giloy története

A Giloy tudományos nevén a Tinospora cordifolia a Menispermaceae családba tartozó trópusi kúszónövény. Ma már nemcsak India trópusi területein található meg, hanem Srí Lankán és Burmában is. Közismertebb nevén Guduchi. A Giloy szent eredetét az indiai eposz, a Rámájána és a Durga Saptshati szent szövege írja le.

Maca Negra: Növény Peru felvidékéről

A mondák szerint a korabeli Inka Birodalom harcosai csatába indulás előtt rituálé keretében fogyasztottak jelentős mennyiségű macát (legendás erejüket a bőséges macabevitelnek tulajdonították). A maca, mivel fontos tápanyagokat tartalmaz, táplálónak, és páratlan hatásúnak tartották, és évszázadokon keresztül az Andok kereskedelmi központjainak fontos szereplője volt.

Zöld Kardamom- A fűszerek királynője

Amikor először olvastam arról, hogy a kardamom a fűszerek királynője az jutott eszembe, hogy minden nő arra vágyik, hogy királynő legyen, azt viszont, hogy egy fűszer kiérdemelje ezt a címet, ahhoz nagyon jó tulajdonságokkal kell rendelkeznie. A kardamom ősi fűszer, gazdag, nagy horderejű történelemmel.

Noni - Dr. Neil Solomon vizsgálatai és tapasztalatai

A noni hatásával kapcsolatos fogyasztói tapasztalatokat legnagyobb számban eddig Dr. Neil Solomon, amerikai orvos, (a táplálkozástudomány kiemelkedő egyénisége) gyűjtötte össze és rendszerezte.

A Gyömbér

Midenki ismeri a gyömbér fűszeres, csípős illat és íz kombinációját, ami szerepelhetne a névjegykártyáján is, ha lenne neki olyan. Ezt annak köszönheti, hogy tartalmaz egy gingerol nevű antioxidáns tulajdonságú vegyületet.

DHM Forte a másnaposság ellenszere

Felébredsz, a napfény beáramlik az ablakon, és az arcodra süt. Amikor kinyitod a szemed eszedbe jut, hogy tegnap este alkoholt fogyasztottál. A szád kiszáradt, a fejed lüktet, és zavar a napfény.


123456789