Blog

Feketekömény, az allergia ellensége

A sokak életét megkeserítő pollen- és porallergia ellen ajánlott szerek már a kialakult tünetekre nyújtanak enyhülést. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha ki sem alakulnának ezek a kellemetlen tünetek. Ennek eléréséhez, már az allergiaszezon kezdete előtt el kell kezdenünk a megelőzést.

Termékeinkkel kapcsolatban feltett kérdések ...

Termékeinkkel kapcsolatosan feltett kérdésekre válaszképpen küldünk Önnek egy táblázatot, ami alapján tud tájékozódni, melyik terméket mikor érdemes bevenni és melyiket melyikkel együtt lehet fogyasztani.

A Perui Maca Negra termékenységre gyakorolt hatása

A macának 13 különböző fajtája létezik, beleértve a Maca Negrát (fekete macát), amelyet régóta használnak arra, hogy növeljék a férfiak és a nők termékenységét.

Miért fontos a hialuronsav pótlása?

A hialuronsav egy szép nagy, ismétlődő egységekből álló cukormolekula. A szervezet egyik természetes építőeleme, és a testet behálózó szövetekben mindenütt megtalálható.

Mi is tulajdonképpen a hialuronsav?

Kevesen tudják, hogy a hialuronsav gyógyászatban befutott karrierjét egy magyar kutató, Balázs Endre professzor indította el az 1950-es években.

Noni - A függőségről való leszokás lehetősége

A függőség kiküszöbölésére a testet nagy mennyiségű xeroninnal kell elárasztani, ezzel vissza lehet alakítani a fehérjéket a normális állapotba, elvonási tünetektől mentesen.

A Perui Kovaföldről írták

Ismerje meg vásárlóink véleményét független forrásból. A kremmania.hu weboldalról.

A Perui Kovaföld hatásmechanizmusa

A Perui Kovaföld ősi kovamoszatok megkövesedett váza. A Perui kovaföld gazdag-, természetes forrása a szervezetünk számára hasznosítható szilícium-dioxidnak (SiO2), mely sejtjeink legfontosabb alkotóeleme.

Tenmag Perui Noni, a Superfood

A Tenmag Perui Noniban található több mint 160 féle ásványi anyag és nyomelem, támogatja a szervezetünkben végbemenő szinte összes élettani folyamatot.

Rólunk írták

A következő cikk a Tenmag Perui Noniról jelent meg a ParaMedica Egészségmagazinban.

Új szállítási mód: GLS Csomagpont

A mai naptól tovább bővült a webáruházban leadott csomagjaink átvételi lehetősége.

Maca Negra közvetlenül a perui termelőktől

Cégünk legnagyobb beszállító partnere egy perui, természetes étrend-kiegészítőket feldolgozó cég.


1234567