Tongkat Ali, a testépítők étrend-kiegészítője

A Tongkat Ali, más néven Longjack Dél-kelet Ázsiában őshonos növény,

melynek múltja a hagyományos orvoslásban már több évszázadra nyúlik vissza. A növényt gyökereiben található vegyületek jótékony hatásai miatt használták és használják. Régen gyökereiből főzetet készítettek, főként lázcsillapításra, gyomorpanaszok megszüntetésére, fertőzések és malária kezelésére, férfi meddőség és merevedési zavarok kezelésére alkalmazták. Ma leginkább tea, energiaital, étrend-kiegészítő kapszula formájában kapható, és főleg merevedési zavarok javítására, stresszkezelésre, teljesítmény fokozásra és fogyás elősegítésére használják.

Természetes és hatékony, pont ahogy kell

A Tongkat Ali hatásait kutatásokban is tanulmányozzák, amelyek szerint a növényből készült kivonatnak számos jótékony hatása van, mint az általános egészség, csontok, agyi funkciók javítása, a vérnyomás kordában tartása és a vércukorszint optimalizálása. Potenciális antioxidáns forrásként segít a szervezet méregtelenítésében és a szabadgyökök által generált sejtkárosodások javításában.

Használj természetes alapú étrend-kiegészítőt

Lehetsz kezdő vagy haladó testépítő, biztosan szeretnél minél gyorsabban és könnyebben izomtömeget építeni. A bodybuilderek izomtömeg növelés érdekében szintetikus és természetes kiegészítőket is használnak. A szintetikus kiegészítők olyan tabletták vagy hormon kiegészítők, amelyeket orvosi rendelvényre lehet kapni. Hátrányuk, hogy felborítják a hormonháztartást, illetve mikor ezek alkalmazását abbahagyják akkor a felépített izomtömeg nagy részét elveszítik. A természetes étrend-kiegészítők olyan növényi kivonatok, melyek növelik a tesztoszteronszintet és ezáltal fejtik ki hatásukat. Mivel természetes módon támogatják az izomnövelő munkát és nem borítják fel a hormonok termelését bármikor abbahagyhatók és nem várható gyors izomvesztés sem.

A bodybuilder közösségben

egyre többen próbálják ki a Tongkat Ali étrend-kiegészítőt, mert természetes módon, szteroidok használata nélkül kapnak egy kiváló tesztoszteron optimalizáló, teljesítmény fokozó szert. 

Érezhetően jobb teljesítmény

A tesztoszteron, vagyis férfi nemi hormon egy természetes anabolikus szteroid, ami felelős az izmok építéséért. A férfiak szervezetében a herékben termelődik, a nők esetében pedig a mellékvesében és a petefészekben, de természetesen a nőknél jóval alacsonyabb szinten. A tesztoszteron anabolikus hatása a test építésében fontos, androgén hatása pedig a másodlagos nemi jelleg kialakításában. Férfiak esetében már magzati korban is jelentős szerepet kap ez a hormon, de a nőknél is lényeges funkciója van, mint a haj és a szőrzet növekedése, a csontok, bőr és az izom felépítése, vázizomzat fejlődése, a zsírszövetek eloszlása és a csontritkulás megelőzése. A férfi nemi hormon termelődése 30 évig folyamatosan nő, majd 40 éves korig stagnál. 40 éves kor után azonban folyamatosan csökken, ezért van az, hogy 40-45 éves kor körül érezhetjük a változó kor szelét.

A tesztoszteronszint növelése fontos, hogy az edzések során a testépítők képesek legyenek maximalizálni a teljesítményt. A fogyókúrák és az intenzív edzések megemelik a szervezet kortizol szintjét, és magukkal vonják az alacsony tesztoszteron kockázatát.
A Tongkat Ali azonban segíthet ezek helyreállításában, ami jobb teljesítményt eredményez. A sportolók esetében pedig kisebb teljesítménynövekedés is jelentős hatást gyakorolhat. Azoknak a sportolóknak vagy testépítőknek, akik nagyobb teljesítményt szeretnének elérni érdemes kipróbálni a Tenmag Tongkat Ali kivonatot, mivel növeli a tesztoszteronszintet, erősítő, izomerőt fokozó és testzsír csökkentő hatású.
Nemcsak férfiaknak, nőknek is előnyös lehet, hiszen a tesztoszteronszint helyreállítása vagy növelése esetében nem lehet nemi megkülönböztetést tenni.

Így hoz bomba formába téged is a Tongkat Ali

A Tongkat Ali olyan bioaktív vegyületeket tartalmaz, amelyek optimalizálják a tesztoszteronszintet, ezzel segítve elő az izmok növekedését, javítva az erőnlétet és a test összetételét, fokozva a fogyást. A kortizol, vagyis stressz hormon csökkentésével lehetővé válik, hogy a bodybuilderek az intenzívebb fogyási szakaszban is zsírt adjanak le, és a sovány tömeget megtartsák. A tesztoszteronnak fontos szerepe van a fehérjeszintézisben, növeli az izomtömeget és az izomerőt.

A férfi nemi hormon aktivál bizonyos sejteket: az izomrostok prekurzor sejtjeit, illetve a szatellit sejteket. A prekurzor sejtek aktiválódásuk után beépülnek a már meglévő izomrostokba, a szatellit sejtek pedig összeolvadnak, és saját maguk képzenek új izomrostokat.

A Tongkat Ali a legjobb tesztoszteron optimalizáló étrend-kiegészítő, növeli a teljes tesztoszteront, a szabad tesztoszteront, a dehidroepiandroszteron (DHEA) és a dihidrotesztoszteron (DHT) szintjét. Tehát a kivonat nem új hormonokat juttat a szervezetbe, hanem a már szervezetben meglévő természetes tesztoszteront szabadítja fel.

Pozitív hatásai miatt nem csak profiknak, hanem amatőr sportolóknak is ajánlott az alkalmazása. A testépítés mellett bármilyen sporttevékenység kiváló kiegészítője lehet, legyen az futás, kerékpározás, bármely harcművészet stb. 

  Próbálja ki a Tenmag Tongkat Ali kapszulát, és tapasztalja meg kiváló hatásait.