Ízületi csomag forte


Kiszerelés: 3 x 30db kapszula

OGYÉI szám: 21201/2019 - 21009/2018 - 21388/2019

Kategóriák: Növényi kapszulák

Készleten

9 990.- Ft

A kurkumin, a gyömbér és a hialuronsav együttes fogyasztása hatékony megoldást jelent a mozgásszervi panaszokra.

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.


A kurkumin, a gyömbér és a hialuronsav együttes fogyasztása hatékony megoldást jelent a mozgásszervi panaszokra

 TUDTA-E?:


A kurkumin a kurkuma hatóanyaga. Eljutva az ízületekhez, megszünteti azon fehérjék termelődését, amelyek a gyulladást és a fájdalmat okozzák. A gyömbér nagy mértékben segíti a kurkumin felszívódását és eljuttatását az ízületekhez. A hialuronsav pedig "megolajozza" a sérült porcokat és megvédi a további kopástól.

Tenmag Kurkumin kapszula (A gyulladáscsökkentő)

A kurkumin a kurkuma hatóanyaga, ami egy természetes és nagyon hatékony gyulladáscsökkentő. Gátolja azon fehérjék termelődését, melyek a gyulladást okozzák. A kurkumin eljutva az ízülethez megszünteti a krónikus gyulladást. Megállítja a porcok leépülését, sőt hosszútávú fogyasztása során akár javulás is tapasztalható. Hosszútávon is fogyasztható, mivel nincs mellékhatása. A kurkumin az egyik legjobb természetes megoldás a gyulladásos problémák teljes spektrumára. Gyömbérrel együtt ajánljuk fogyasztani, mely a felszívódását nagymértékben elősegíti. Mivel a kurkumin segít leküzdeni a már hosszú ideje fennálló gyulladásokat is, potenciális fontosságú lehet a megelőzésben. A kurkuminnak tulajdonítható a legtöbb jótékony élettani hatás, melyet számos kutatási eredmény is alátámaszt.

1 kurkumin kapszulában annyi kurkumin van, mint 36 kurkuma kapszulában. A kurkuma mindössze 3% kurkumint tartalmaz, míg a Tenmag Kurkumin kapszula 95%-ot.

Tenmag Gyömbér kapszula (A hatásfokozó)

A gyömbér mindennek fokozza a felszívódását, amit szájon át bejuttatunk a szervezetünkbe, mert vérbőséget okoz minden szervben, így az emésztőrendszerben is. A gyömbér hatásfokozó mechanizmusa abban áll, hogy segíti a kurkumin felszívódását és eljuttatja a szívtől távoleső perifériás helyekre, az ízületekhez is. Egymást erősítő hatásuk miatt 1 kurkumin kapszula gyömbérrel bevéve, 260-szor hatékonyabb, mint 1 kurkuma kapszula.

Mivel a kurkumin egy nehezen felszívódó vegyület, ezért gyömbérrel együtt ajánljuk fogyasztani, mely a felszívódását nagymértékben elősegíti.

Tenmag Hialuronsav kapszula (Az ízületek kenőanyaga)

A hialuronsav az ízületekben is jelen van, akad azonban olyan eset, amikor rá kell segíteni a mennyiségére. A hialuronsav egy olyan természetes belső hidratáló, amit "nedvesség mágnes" jelzővel is illetnek, hiszen ez az apró molekula saját tömegének 1000-szeresét is képes megkötni vízben! Ez a tulajdonsága pedig nagyszerűen megmutatkozik a porcok védelmében- és fiatalításában. Az életkor előrehaladtával a szervezet hialuronsav termelése csökken, ezért a hosszútávú (krónikus) gyulladásos folyamatok a porc kopását eredményezik. A csontokat borító, elvékonyodott porc már nem képes regenerálódni, ezért a legfontosabb feladat a maradék porc megóvása. Ezeket a folyamatokat lassíthatja a kívülről bevitt hialuronsav. A Tenmag Hialuronsav az egyik legnagyobb hatóanyag tartalmú termék a piacon (250 mg).

Vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják.

Összetevők:

1 doboz Kurkumin, 1 doboz Hialuronsav, 1 doboz Gyömbér

Napi ajánlott mennyiség:

1x3 kapszula

Vásárlóink véleménye

Kapcsolódó blog bejegyzések

Hasonló termékek

Ízületi csomag

Ízületi csomag

3 x 60 db kapszula

5 970.- Ft

5 390.- Ft

Zöld Kardamom

Zöld Kardamom

60 db kapszula (225 mg)

2 990.- Ft

Kurkuma

Kurkuma

60 db kapszula (400 mg)

1 990.- Ft