Loader

A rendelésének küldése folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Tenmag ízületi csomag forte

Kiszerelés: 3 x 30db kapszula

OGYÉI szám: 21201/2019 - 21009/2018 - 21388/2019

Kategória: Növényi kapszulák

A kurkumin, a gyömbér és a hialuronsav együttes fogyasztása hatékony megoldást jelent a mozgásszervi panaszokra.

9 990.- Ft


Készleten

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.

A kurkumin, a gyömbér és a hialuronsav együttes fogyasztása hatékony megoldást jelent a mozgásszervi panaszokra.

Light Bulb on EmojiOne 2.1TUDTA-E?:

A kurkumin a kurkuma hatóanyaga. Eljutva az ízületekhez, megszünteti azon fehérjék termelődését, amelyek a gyulladást és a fájdalmat okozzák.
A
gyömbér nagy mértékben segíti a kurkumin felszívódását és eljuttatását az ízületekhez.
A
hialuronsav  pedig "megolajozza" a sérült porcokat és megvédi a további kopástól.

Tenmag Kurkumin kapszula (A gyulladáscsökkentő)

A kurkumin a kurkuma hatóanyaga, ami egy természetes és nagyon hatékony gyulladáscsökkentő. Gátolja azon fehérjék termelődését, melyek a gyulladást okozzák. A kurkumin eljutva az ízülethez megszünteti a krónikus gyulladást. Megállítja a porcok leépülését, sőt hosszútávú fogyasztása során akár javulás is tapasztalható. Hosszútávon is fogyasztható, mivel nincs mellékhatása. A kurkumin az egyik legjobb természetes megoldás a gyulladásos problémák teljes spektrumára. Gyömbérrel együtt ajánljuk fogyasztani, mely a felszívódását nagymértékben elősegíti. Mivel a kurkumin segít leküzdeni a már hosszú ideje fennálló gyulladásokat is, potenciális fontosságú lehet a megelőzésben. A kurkuminnak tulajdonítható a legtöbb jótékony élettani hatás, melyet számos kutatási eredmény is alátámaszt.

1 kurkumin kapszulában annyi kurkumin van, mint 36 kurkuma kapszulában. A kurkuma mindössze 3% kurkumint tartalmaz, míg a Tenmag Kurkumin kapszula 95%-ot.

Tenmag Gyömbér kapszula (A hatásfokozó)

A gyömbér mindennek fokozza a felszívódását, amit szájon át bejuttatunk a szervezetünkbe, mert vérbőséget okoz minden szervben, így az emésztőrendszerben is. A gyömbér hatásfokozó mechanizmusa abban áll, hogy segíti a kurkumin felszívódását és eljuttatja a szívtől távoleső perifériás helyekre, az ízületekhez is. Egymást erősítő hatásuk miatt 1 kurkumin kapszula gyömbérrel bevéve, 260-szor hatékonyabb, mint 1 kurkuma kapszula.

Mivel a kurkumin egy nehezen felszívódó vegyület, ezért gyömbérrel együtt ajánljuk fogyasztani, mely a felszívódását nagymértékben elősegíti.

Tenmag Hialuronsav kapszula (Az ízületek kenőanyaga)

A hialuronsav az ízületekben is jelen van, akad azonban olyan eset, amikor rá kell segíteni a mennyiségére. A hialuronsav egy olyan természetes belső hidratáló, amit "nedvesség mágnes" jelzővel is illetnek, hiszen ez az apró molekula saját tömegének 1000-szeresét is képes megkötni vízben! Ez a tulajdonsága pedig nagyszerűen megmutatkozik a porcok védelmében- és fiatalításában. Az életkor előrehaladtával a szervezet hialuronsav termelése csökken, ezért a hosszútávú (krónikus) gyulladásos folyamatok a porc kopását eredményezik. A csontokat borító, elvékonyodott porc már nem képes regenerálódni, ezért a legfontosabb feladat a maradék porc megóvása. Ezeket a folyamatokat lassíthatja a kívülről bevitt hialuronsav. A Tenmag Hialuronsav az egyik legnagyobb hatóanyag tartalmú termék a piacon (250 mg).

Vegetáriánusok és Vegánok is fogyaszthatják.

Összetevők: 1 doboz Kurkumin, 1 doboz Hialuronsav, 1 doboz Gyömbér

Napi ajánlott mennyiség: 1x3 kapszula

Vásárlóink véleménye

 • Erika
  Nagyon jó termék! 2 havi beszedése után elmúlt a problémám! Fél év kihagyás után ismét szednem kell!
  Erika
 • Edit
  Csúnya porckopás van mindkét térdemben. Minden lépés, térdmozdulat nagyon fájt. Elkezdtem szedni a terméket, pár hét szedés után megszűntek a fájdalmak. Több éve szedem, fájdalom mentes a mozgásom.
  Edit
 • Erzsébet
  10 napja szedem a forte csomagot + iszom reggel éhgyomorra a perui kovaföldet. A több hónapja fájó és enyhén dagadt térdem azóta nagyon sokat javult. A fájdalom már az első nap után enyhült, mostanra pedig sokkal jobban tudom hajlítani és a napi sétámon egyre hosszabb távon terhelhető. Nem mondom, hogy teljesen új lett, de nem kínoz éjszaka sem. Nagyon reménykedem, hogy ha így haladok a gyógyulásban, egy hónap után teljesen rendbe jön. Némi súlycsökkenést is tapasztalok.
  Erzsébet
 • Erzsébet
  Hatodik napja szedem az izületi csomagban levő kurkumin-gyömbér-hyalurin tablettákat és iszom reggel a kovaföldet. Már az első nap enyhült kicsit a térd fájdalmam és azóta minden nap egyre jobb.... Most még nem terhelem nagyon és jegelem is, de ezt tettem eddig is nulla eredménnyel. Javult a közérzetem és jobban alszom. Nem álltam mérlegre ugyan, de érzem, hogy fogytam is kicsit, könnyebben mozgok. Lehet hogy másnak nem hat ilyen gyorsan, de én még el sem merem hinni hogy ez tényleg használ. Naponta mérem a vérnyomásomat a szokásos adag gyógyszer mellett és tegnap már lefele tendált a frontok ellenére. Reménykedem!
  Erzsébet
 • Mária
  Ez egy nagyon jó készítmény, semmi más gyógyszerbe nem zavar bele. 55 éves vagyok és két éve szedem. Se a cataflam, se a brexin fájdalomcsilapító nem kell azóta. Előtte a kádból sem tudtam kiszállni. Fizikai munkát végzek. Egy hónap szedése kevés, ugyanis nekem hat hónap kellett, hogy végleg abbahagyjam a fájdalomcsillapítók szedését. Egy hónaptól nem lehet várni a csodát.
  Mária
 • Mária
  Sokkal könnyebben mozognak a karjaim. Nincs akkora fájdalmam. Most jött meg a 3. havi adag.
  Mária
 • Krisztina
  Fodrász vagyok 25 éve dolgozom, kb 3 heti izületcsomag szedése után megszűnt a teniszkönyök fájdalmam, illetve a kisizületi gyulladások is rendbe jöttek. Az arcbőrömön simább, feszesebb lett. Végre fájdalom nélkül tudok hosszútávot futni!! A 3. dobozzal rendelem. Végre egy termék aminek érzem a hatását! Bízom benne, hogy így is marad!
  Krisztina
 • Mária
  Kb 1 hónapja elfogytak a kapszuláim es 1 hete ujra megfájdult a vállam. Gondolom 2-3 het alatt kiürült a szervezetemből. Megrendeltem és 2 nap alatt megjött, 3 napja szedem ismét és már tűnik el a fajdalom. A párom szedi a kurkumint a gyömbérrel folyamatosan, azóta már a krémet sem használja a bokájára. Nekünk nagyon jó.
  Mária
 • Julika
  Jók a tapasztalataink, a férjemnek a térde sokat javult, szinte teljesen rendbe jött, pedig nagyon sok éves fájdalommal élt.
  Julika
 • Varga Györgyné
  Férjem ismerőse igen nehezen járt, annyira fájtak a térdei, hogy el is esett többször, majd egyszer csak azt látta a párom, hogy szépen jár, könnyedén, elmesélte az ismerős hogy mitől, hát ettől a terméktől, hogy már négy nap után javult, amit kétkedve fogadtunk, bár a TENMAG Kovaföldet ismertük. Végül is megrendeltük a csomagot! Ma rendeltem a következő 2 hónapi adagot, mert láss csodát a férjem térdei is négy nap múlva sokkal kevésbé fájtak. 3 hét után a járása már fitt, fiatalos! Sőt a gyűrűsujjából karba "felmenő" fájdalommal élt, két napja mondta, hogy az megszűnt. Ezek régi dolgok, régi fájdalmak, mindenféle gyógyszerre, egyébre sem változtak, és amit mesének hittem, az nem az......... Megtörtént a javulás, a 10-es skálán kb a 3-asnál tart.
  Varga Györgyné
 • Edit
  Ez a termék fantasztikusan jó. Mindent tudok fájdalommentesen csinálni. Visszatért az életkedvem. Küldöm a rendelést. :)
  Edit
 • János
  Egy hónapi szedés után elmúlt a teniszkönyököm úgy, hogy közben kemény fizikai munkát végeztem.
  János
 • Lóránt
  Én a térdem miatt kezdtem el szedni, mert már leguggolni is alig bírtam. Sok kezelést végigcsináltam különféle gyógyszerekkel, de ilyen jó eredménye egyiknek sem volt. Nekem bevált. De az is hozzátartozik, hogy fogytam kb. 6 kilót. Talán az is segített.... Az pedig a kovaföld segítségével ment könnyedén.
  Lóránt