Blog

Az immunrendszered legnagyobb szövetségese a téli időszakban

A kurkumin kivonat az egyik legmegbízhatóbb táplálékkiegészítő a téli időszakra.

C vitamin fogyasztás fontossága télen - L-aszkorbinsavas C-vitamin -

Ebben a blogban a C vitamin fogyasztásának fontosságáról lesz szó télen, különös tekintettel az L-aszkorbinsavas C vitamin előnyeire.

Téli edzés a Tenmag Tongkat Ali kivonatával- hogyan nézz ki jól a nyárra?

A Tenmag Tongkat Ali kivonat segíthet abban, hogy az edzés hatékonyabb legyen még télen is. Olvass tovább és találj megoldást, hogy jól nézz ki a nyárra!

Töltsd fel az Immunrendszered Noni segítségével!

A Noni gyümölcs, mely széles körben megtalálható a trópusokon, hihetetlen jótékony hatással bír az immunrendszerünkre. A Noni tele van olyan fontos tápanyagokkal, mint a C-vitamin, a béta-karotin és az antioxidánsok, melyek kulcsfontosságúak az egészséges immunrendszer fenntartásában.

Egészségünkre! Hogyan segíthet a Silymarin kivonat az alkohol okozta májbetegségek csökkentésében?

A legújabb blogunkban részletesebben megvizsgáljuk, hogy mi is az a silymarin kivonat, és hogyan segíthet megelőzni az alkohol okozta májbetegséget.

Engedd szabadjára szexuális életerődet a Tenmag Perui Maca Negra-val

Számos tényező befolyásolhatja a libidónkat, a szexuális funkcióinkat és a reproduktív egészségünket. Szerencsére van egy ősi növény, ami képes támogatni és helyreállítani ezeket az egészségügyi problémákat – ez pedig a Tenmag Perui Maca Negra.

Küzdelem a memóriavesztéssel - Ismerje meg, hogyan javíthatja a Tenmag Bakopa kivonat a kognitív képességeket és őrizheti meg a memóriát

A Bakopa kivonat vagy Bacopa Monnieri egy rendkívül hatékony nootropikum-agyserkentő, amely már évszázadok óta használatban van India ayurvédájában. Ennek az ayurvédikus gyógynövénynek az aktív vegyületei, a bakozidok serkentik az új neuronok növekedését az agyban, miközben egyidejűleg védik a meglévő neuronokat a károsodástól. Ez teszi lehetővé, hogy az idős korosztály számára hatékonyan támogassa az agy egészségét és megőrizze a memóriafunkciót.

Tenmag Kurkumin kivonat – A Fájdalomcsillapító és Gyulladáscsökkentő Csodaszer

Az elmúlt évtizedekben azonban egyre több kutatás támogatta azt a feltételezést, hogy a kurkumin rendkívüli előnyökkel rendelkezik az egészségre nézve, beleértve a daganatos megbetegedések megelőzését, az érrendszeri betegségek kezelését, az Alzheimer-kór és az ízületi gyulladás megfékezését.

Silymarin kivonat - A máj barátja alkoholfogyasztás esetén

Az évek során az alkoholos májbetegség (ALD) olyan elterjedtté vált, hogy a szerte a világon egyre több kutatás zajlik annak érdekében, hogy egy olyan anyagot találjanak, mely hatékonyan segíti a májat. Erre a célra lett kifejlesztve a silymarin kivonat.

Rhodiola – A Depresszió Elleni Varázslat?

A Tenmag Rhodiola Premium Kivonat számos előnnyel rendelkezik, és a természet ajándéka a depresszió kezelésére. Ebben a posztban megvizsgáljuk, hogy miért érdemes kipróbálni ezt az értékes növényi kivonatot.

A kovaföld népszerűségének titka – Miért érdemes beépíteni az étrendbe?

A kovaföld 100% természetes eredetű termék, ami a kalcium-szilikát különleges formája. A legtöbb kovaföldnek a tengerfenékről vagy a hegyekből származik, és ásványi anyagokban bővelkedik, mint például a kalcium, a magnézium, a vas és a kálium.

Tenmag Nattokinase enzim - Szívroham és Stroke kockázat csökkentő kiegészítő

Azonban mostanra az orvostudomány fejlődésével egyre több olyan életmód-támogató kiegészítő létezik, melyek csökkentik ezen betegségek kialakulásának esélyét, és növelik az életminőséget. A Tenmag Nattokinase enzim egy új, kiemelkedően hatékony természetes kivonat, melynek számos jótékony hatása van a szívre és az érrendszerre. Ez a cikk célja, hogy bemutassa Önnek ennek az erős enzimnek a csodálatos előnyeit, amelyek segítenek a vérrögök leküzdésében és az egészséges életmód fenntartásában.

123456789

Milyen előnyökkel jár a Tenmag Bakopa kivonat használata?

A Bakopa az egyik legismertebb természetes nootropikum-agyserkentő, aminek bizonyítottan erős hatásai vannak: nem csak a memóriát erősíti, hanem javítja a kognitív (megértési) képességeket és az agy alapvető egészségét is.

Mi is az a Bakopa?

A Bakopa, vagyis eredeti nevén Bacopa Monnieri egy ayurvédikus gyógynövény, amelyet Indiában évszázadok óta használnak természetes agyserkentőként és memóriajavítóként és aktív vegyülete, a bakozidok segítik az új neuronok növekedését az agyban, miközben egyidejűleg védik a meglévő neuronokat a károsodástól.

 
Hogyan fejti ki a hatását?

A Bacopa fő hatóanyaga egy kivonat, ami a Bacoside névre hallgat, ez a kivonat nagyban javítja az agyban a szinaptikus jelátvitelt, amit úgy ér el, hogy sokszorozza az ingerület átviteleket, így a neuronok között gyorsabb és intenzívebb az elektromos aktivitása a jeleknek. A Bacoside-A nevű aktív hatóanyag megnöveli a kináz termelését, így még jobban stimulálja az idegsejteket. Ez a hatás legjobban a hippocampust célozza meg, ami az agynak azon része, amely a hosszútávú memóriáért felel. Azzal, hogy megsokszorozza a jelek aktivitását a Bakopa elősegíti, hogy könnyebben és gyorsabban emlékezzünk vissza akár a régen nem emlegetett témákra.

Ami még külön érdekesség, hogy a Bakopa nem csak a memória megtartását segíti elő, hanem megkönnyíti a munkát és még a térbeli memóriát is elősegíti, emellett még rendelkezik szorongásgátló tulajdonságokkal, ami csökkentheti a stresszt és javíthatja a rossz alvási szokásokat, mivel a gyógynövény tartalmaz egy Hersaponin nevű anyagot, így elősegíti az alvást azzal, hogy meghosszabbítja a REM-alvásszakaszt, így pihentebben ébredhetünk.

Tudta-e? A Tenmag Bakopa kivonat javítja az agy különböző régiói közötti kommunikációt, ami a mentális tisztánlátás és a döntéshozatali képességek javulásához vezethet.

Kinek érdemes használni?

A fiataloknak főleg tanuláshoz ajánlott, hiszen a Bakopa szedésével bizonyítottan több fog megmaradni a tanórából, mint nélküle. Az idősebb korosztálynak pedig a memória romlása ellen tökéletes étrend-kiegészítő.

Összegzés:

Összességében úgy tűnik, hogy a Bakopa hatékony kiegészítő a kognitív funkciók javítására, mivel képes fokozni a neuronális kommunikációt, valamint csökkenti a gyulladást az agysejtekben. - így ideális azok számára, akik feledékenységgel vagy bármely neurológiai rendellenességekkel, például demenciával vagy a kognitív hanyatlás más formáival küzdenek. Ha hatékony módot keres memóriája és általános kognitív egészsége javítására, ne habozzon még ma rendelje meg a Tenmag Bakopa kivonatát!

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3153866/

Milyen előnyökkel jár a Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol használata?

A Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol segítségével mindenki élvezheti az optimális sejtenergia elérésének és fenntartásának előnyeit. Ennek az étrend-kiegészítőnek a használatával a mindennapi tevékenységek könnyebben kezelhetővé és elvégezhetővé válnak az energizált lökésnek köszönhetően, ami nagyban hozzájárulhat az életminőség javulásához. 

Mi is az a Bioaktív Q10 Ubiquinol?

A Bioaktív Q10-et a világon kizárólag a japán KANEKA® cég állítja elő, természetes úton, élesztő fermentáció útján. A Kaneka ubiquinolja a világ első és egyetlen bioaktív Q10-koenzimje, ami étrend-kiegészítőben elérhető, védi számos szabadalom.

A Kaneka japán cég egyedülálló módon biológiailag aktív formában tudja a Q10-et biztosítani, mely élettani szempontból sokkal eredményesebb, gyorsabb Q10 visszapótlást tesz lehetővé. Az ubiquinol a hagyományos Q10-hez képest nemcsak gyorsabban és jobban képes kifejteni a hatását, hanem hosszabban is, mert a vérplazmában is jóval tovább tartózkodik.

 
Hogyan fejti ki a hatását?

A Tenmag Bioactive Q10 Ubiquinol egy olyan táplálékkiegészítő, amely a sejtek mitokondriumaiban természetesen megtalálható antioxidánsból, a koenzim Q10-ből (CoQ10) áll. A CoQ10 fontos szerepet játszik az ATP (adenozin-trifoszfát) előállításában, amely az elsődleges energiaforrás, amely a sejtjeinket táplálja. Ahogy öregszünk, szervezetünk egyre kevesebb CoQ10-et termel, ezért a Bioactive Q10 Ubiquinol kiegészítése segíthet pótolni a CoQ10 csökkenő szintjét és helyreállítani sejtjeink egészségét. Tiszta sejtenergiával látja el az emberi szervezet minden egyes sejtjét, hogy szerveink a legnagyobb hatékonysággal tudják ellátni élettani funkcióikat. 

Testünk fittsége, immunrendszerünk erőssége sejtjeink energiaellátásától függenek. Minden sejtünkben mitokondriumok százai-ezrei termelik az energiát, vagyis az ATP molekulát. A Q10 Ubiquinol rendkívül fontos szerepet tölt be a mitokondriumok (sejtrészecskék) energiatermelésében. Katalizátorként működik közre az ATP molekula termelésében, ami az emberi test "energiahordozója”. Az emberi testben termelődő energia 95%-ban ezáltal jön létre.

Tudta-e? A Bioaktív Q10 Ubiquinol a CoQ10 egyetlen olyan formája, amely klinikailag bizonyítottan gyorsan növeli és fenntartja a CoQ10 sejtszintjét a szervezetben. Az is ismert, hogy nyolcszor jobban felszívódik, mint a CoQ10 más formái.

Kinek érdemes használni?

A Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol úgy működik, hogy feltölti szervezetünket CoQ10-zel, segít helyreállítani az energiatermelés optimális szintjét a sejtjeinkben. Ez különösen előnyös a 40 év feletti emberek számára, akik természetes módon szeretnék növelni energiaszintjüket és javítani sejtjeik általános egészségét. Hasznos lehet a sportolók számára is, akik szeretnék maximalizálni a teljesítményüket, vagy a krónikus fáradtság szindrómában szenvedők számára, akiknek extra segítségre van szükségük ahhoz, hogy átvészeljék a napjaikat. 

Összegzés:

Ha Önnek vagy egy ismerősének szüksége van segítségre a sejtek energiájának fenntartásában a mindennapokban, akkor ez a tökéletes megoldás. Soha többé nem kell lomhának éreznie magát; növelje a sejtek energiaszintjét még ma a Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol segítségével. Ez a könnyen használható étremd-kiegészítő rendkívül megbízható, és legfőbb előnyeivel bizonyítja értékét, függetlenül attól, hogy milyen az életmódja! Ne habozzon; kezdje el most, és mondjon búcsút a fáradtságnak és az alacsony energiának a Tenmag Bioakttív Q10 Ubiquinol segítségével - már ma elkezdheti szedését!

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9449413/