Blog

Tenmag EGCG Forte kivonat hatékony - zsírégetés éhség nélkül

Ebben a bejegyzésben bemutatjuk, hogyan segíthet az EGCG a súlycsökkentésben, és miért érdemes kipróbálni a Tenmag EGCG Forte kivonatát.

Vérrögoldás mellékhatások nélkül: A Nattokinase enzim előnyei

Ebben a blogbejegyzésben részletesen bemutatjuk a nattokináz jótékony hatásait és hogyan segíthet javítani szív- és érrendszeri egészségünket.

A Tenmag Turkesterone kivonat előnyei: Az izomtömegtől a testzsír csökkentéséig

Ebben a blogbejegyzésben részletesen megvizsgáljuk a Turkesterone hatásait és előnyeit, hogy segítsünk megérteni, miért érdemes fontolóra venni ennek a kiegészítőnek a használatát.

Tenmag Tongkat Ali - Nyári Edzés a Jó Külsőért

A Tongkat Ali, más néven Eurycoma longifolia, egy Délkelet-Ázsiában őshonos növény, amelyet évszázadok óta használnak természetes afrodiziákumként és teljesítményfokozóként. Az utóbbi években a Tongkat Ali egyre népszerűbbé vált a fitnesz- és egészségtudatos egyének körében annak köszönhetően, hogy számos előnye van az edzések során.

Az öregség visszafordítása és az élettartam növelése: Hogyan segíthet a Tenmag NRC a DNS-javításban

Az emberiség évszázadok óta keresi az értő energiaforrást szervezete számára. A legújabb tudományos felfedezés azonban valami olyat mutatott, ami sokkal több, mint a szokásos kávé vagy energiaital hatása. Az NAD+ (nikotinamid-adenin-dinukleotid) egy olyan molekula, amelyre kevesen figyeltek korábban, de most egyre inkább az érdeklődés középpontjába kerül az öregedésgátló „csodaszerként”. A Tenmag NRC felfedezése pedig nem kevesebb, mint forradalmi változás a sejtek DNS-javításában és az egészséges élettartam növelésében.

A Perui Kovaföld Szerepe Az Egészségi Folyamatokban

A kovaföld iránti hűségünk is kivételes, hiszen vásárlóink 73%-a visszatérő. Nem csupán szokványos étrend-kiegészítőre, hanem egy olyan természetes fenntartható anyagként tekintünk rá, amely komoly szerepet játszik az immunrendszer működésének javításában és a bélrendszer salaktalanításában.

Az immunrendszered legnagyobb szövetségese a téli időszakban

A kurkumin kivonat az egyik legmegbízhatóbb táplálékkiegészítő a téli időszakra.

C vitamin fogyasztás fontossága télen - L-aszkorbinsavas C-vitamin -

Ebben a blogban a C vitamin fogyasztásának fontosságáról lesz szó télen, különös tekintettel az L-aszkorbinsavas C vitamin előnyeire.

Téli edzés a Tenmag Tongkat Ali kivonatával- hogyan nézz ki jól a nyárra?

A Tenmag Tongkat Ali kivonat segíthet abban, hogy az edzés hatékonyabb legyen még télen is. Olvass tovább és találj megoldást, hogy jól nézz ki a nyárra!

Töltsd fel az Immunrendszered Noni segítségével!

A Noni gyümölcs, mely széles körben megtalálható a trópusokon, hihetetlen jótékony hatással bír az immunrendszerünkre. A Noni tele van olyan fontos tápanyagokkal, mint a C-vitamin, a béta-karotin és az antioxidánsok, melyek kulcsfontosságúak az egészséges immunrendszer fenntartásában.

Egészségünkre! Hogyan segíthet a Silymarin kivonat az alkohol okozta májbetegségek csökkentésében?

A legújabb blogunkban részletesebben megvizsgáljuk, hogy mi is az a silymarin kivonat, és hogyan segíthet megelőzni az alkohol okozta májbetegséget.

Engedd szabadjára szexuális életerődet a Tenmag Perui Maca Negra-val

Számos tényező befolyásolhatja a libidónkat, a szexuális funkcióinkat és a reproduktív egészségünket. Szerencsére van egy ősi növény, ami képes támogatni és helyreállítani ezeket az egészségügyi problémákat – ez pedig a Tenmag Perui Maca Negra.

123456789

Milyen előnyökkel jár a Tenmag Bakopa kivonat használata?

A Bakopa az egyik legismertebb természetes nootropikum-agyserkentő, aminek bizonyítottan erős hatásai vannak: nem csak a memóriát erősíti, hanem javítja a kognitív (megértési) képességeket és az agy alapvető egészségét is.

Mi is az a Bakopa?

A Bakopa, vagyis eredeti nevén Bacopa Monnieri egy ayurvédikus gyógynövény, amelyet Indiában évszázadok óta használnak természetes agyserkentőként és memóriajavítóként és aktív vegyülete, a bakozidok segítik az új neuronok növekedését az agyban, miközben egyidejűleg védik a meglévő neuronokat a károsodástól.

 
Hogyan fejti ki a hatását?

A Bacopa fő hatóanyaga egy kivonat, ami a Bacoside névre hallgat, ez a kivonat nagyban javítja az agyban a szinaptikus jelátvitelt, amit úgy ér el, hogy sokszorozza az ingerület átviteleket, így a neuronok között gyorsabb és intenzívebb az elektromos aktivitása a jeleknek. A Bacoside-A nevű aktív hatóanyag megnöveli a kináz termelését, így még jobban stimulálja az idegsejteket. Ez a hatás legjobban a hippocampust célozza meg, ami az agynak azon része, amely a hosszútávú memóriáért felel. Azzal, hogy megsokszorozza a jelek aktivitását a Bakopa elősegíti, hogy könnyebben és gyorsabban emlékezzünk vissza akár a régen nem emlegetett témákra.

Ami még külön érdekesség, hogy a Bakopa nem csak a memória megtartását segíti elő, hanem megkönnyíti a munkát és még a térbeli memóriát is elősegíti, emellett még rendelkezik szorongásgátló tulajdonságokkal, ami csökkentheti a stresszt és javíthatja a rossz alvási szokásokat, mivel a gyógynövény tartalmaz egy Hersaponin nevű anyagot, így elősegíti az alvást azzal, hogy meghosszabbítja a REM-alvásszakaszt, így pihentebben ébredhetünk.

Tudta-e? A Tenmag Bakopa kivonat javítja az agy különböző régiói közötti kommunikációt, ami a mentális tisztánlátás és a döntéshozatali képességek javulásához vezethet.

Kinek érdemes használni?

A fiataloknak főleg tanuláshoz ajánlott, hiszen a Bakopa szedésével bizonyítottan több fog megmaradni a tanórából, mint nélküle. Az idősebb korosztálynak pedig a memória romlása ellen tökéletes étrend-kiegészítő.

Összegzés:

Összességében úgy tűnik, hogy a Bakopa hatékony kiegészítő a kognitív funkciók javítására, mivel képes fokozni a neuronális kommunikációt, valamint csökkenti a gyulladást az agysejtekben. - így ideális azok számára, akik feledékenységgel vagy bármely neurológiai rendellenességekkel, például demenciával vagy a kognitív hanyatlás más formáival küzdenek. Ha hatékony módot keres memóriája és általános kognitív egészsége javítására, ne habozzon még ma rendelje meg a Tenmag Bakopa kivonatát!

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3153866/

Milyen előnyökkel jár a Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol használata?

A Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol segítségével mindenki élvezheti az optimális sejtenergia elérésének és fenntartásának előnyeit. Ennek az étrend-kiegészítőnek a használatával a mindennapi tevékenységek könnyebben kezelhetővé és elvégezhetővé válnak az energizált lökésnek köszönhetően, ami nagyban hozzájárulhat az életminőség javulásához. 

Mi is az a Bioaktív Q10 Ubiquinol?

A Bioaktív Q10-et a világon kizárólag a japán KANEKA® cég állítja elő, természetes úton, élesztő fermentáció útján. A Kaneka ubiquinolja a világ első és egyetlen bioaktív Q10-koenzimje, ami étrend-kiegészítőben elérhető, védi számos szabadalom.

A Kaneka japán cég egyedülálló módon biológiailag aktív formában tudja a Q10-et biztosítani, mely élettani szempontból sokkal eredményesebb, gyorsabb Q10 visszapótlást tesz lehetővé. Az ubiquinol a hagyományos Q10-hez képest nemcsak gyorsabban és jobban képes kifejteni a hatását, hanem hosszabban is, mert a vérplazmában is jóval tovább tartózkodik.

 
Hogyan fejti ki a hatását?

A Tenmag Bioactive Q10 Ubiquinol egy olyan táplálékkiegészítő, amely a sejtek mitokondriumaiban természetesen megtalálható antioxidánsból, a koenzim Q10-ből (CoQ10) áll. A CoQ10 fontos szerepet játszik az ATP (adenozin-trifoszfát) előállításában, amely az elsődleges energiaforrás, amely a sejtjeinket táplálja. Ahogy öregszünk, szervezetünk egyre kevesebb CoQ10-et termel, ezért a Bioactive Q10 Ubiquinol kiegészítése segíthet pótolni a CoQ10 csökkenő szintjét és helyreállítani sejtjeink egészségét. Tiszta sejtenergiával látja el az emberi szervezet minden egyes sejtjét, hogy szerveink a legnagyobb hatékonysággal tudják ellátni élettani funkcióikat. 

Testünk fittsége, immunrendszerünk erőssége sejtjeink energiaellátásától függenek. Minden sejtünkben mitokondriumok százai-ezrei termelik az energiát, vagyis az ATP molekulát. A Q10 Ubiquinol rendkívül fontos szerepet tölt be a mitokondriumok (sejtrészecskék) energiatermelésében. Katalizátorként működik közre az ATP molekula termelésében, ami az emberi test "energiahordozója”. Az emberi testben termelődő energia 95%-ban ezáltal jön létre.

Tudta-e? A Bioaktív Q10 Ubiquinol a CoQ10 egyetlen olyan formája, amely klinikailag bizonyítottan gyorsan növeli és fenntartja a CoQ10 sejtszintjét a szervezetben. Az is ismert, hogy nyolcszor jobban felszívódik, mint a CoQ10 más formái.

Kinek érdemes használni?

A Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol úgy működik, hogy feltölti szervezetünket CoQ10-zel, segít helyreállítani az energiatermelés optimális szintjét a sejtjeinkben. Ez különösen előnyös a 40 év feletti emberek számára, akik természetes módon szeretnék növelni energiaszintjüket és javítani sejtjeik általános egészségét. Hasznos lehet a sportolók számára is, akik szeretnék maximalizálni a teljesítményüket, vagy a krónikus fáradtság szindrómában szenvedők számára, akiknek extra segítségre van szükségük ahhoz, hogy átvészeljék a napjaikat. 

Összegzés:

Ha Önnek vagy egy ismerősének szüksége van segítségre a sejtek energiájának fenntartásában a mindennapokban, akkor ez a tökéletes megoldás. Soha többé nem kell lomhának éreznie magát; növelje a sejtek energiaszintjét még ma a Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol segítségével. Ez a könnyen használható étremd-kiegészítő rendkívül megbízható, és legfőbb előnyeivel bizonyítja értékét, függetlenül attól, hogy milyen az életmódja! Ne habozzon; kezdje el most, és mondjon búcsút a fáradtságnak és az alacsony energiának a Tenmag Bioakttív Q10 Ubiquinol segítségével - már ma elkezdheti szedését!

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9449413/