Loader

A rendelésének küldése folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Blog

2020. 10. 16.

Zöld Kardamom- A fűszerek királynője

Amikor először olvastam arról, hogy a kardamom a fűszerek királynője az jutott eszembe, hogy minden nő arra vágyik, hogy királynő legyen, azt viszont, hogy egy fűszer kiérdemelje ezt a címet, ahhoz nagyon jó tulajdonságokkal kell rendelkeznie. A kardamom ősi fűszer, gazdag, nagy horderejű történelemmel.

Tovább

2020. 10. 13.

Noni - Dr. Neil Solomon vizsgálatai és tapasztalatai

A noni hatásával kapcsolatos fogyasztói tapasztalatokat legnagyobb számban eddig Dr. Neil Solomon, amerikai orvos, (a táplálkozástudomány kiemelkedő egyénisége) gyűjtötte össze és rendszerezte. 1993-ban feladta orvosi praxisát és az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) tanácsadója lett, azzal a céllal, hogy kutatásokkal, publikációkkal segítse a táplálkozástudomány munkáját az egészségmegőrzés, a betegségek megelőzése terén.

Tovább

2020. 10. 09.

A Gyömbér

Midenki ismeri a gyömbér fűszeres, csípős illat és íz kombinációját, ami szerepelhetne a névjegykártyáján is, ha lenne neki olyan. Ezt annak köszönheti, hogy tartalmaz egy gingerol nevű antioxidáns tulajdonságú vegyületet. A gyömbér a bolygónk egyik legegészségesebb fűszere, amely tele van olyan tápanyagokkal és bioaktív vegyületekkel, amelyek hatalmas előnyökkel járnak a test és az agy számára.

Tovább

2020. 10. 01.

DHM Forte a másnaposság ellenszere

Felébredsz, a napfény beáramlik az ablakon, és az arcodra süt. Amikor kinyitod a szemed eszedbe jut, hogy tegnap este alkoholt fogyasztottál. A szád kiszáradt, a fejed lüktet, és zavar a napfény. Másnapos vagy. Soha többé nem iszom alkoholt! - fogadkozol.

Tovább

2020. 09. 30.

Mi is a KOENZIM-Q10?

A Q10-et amolyan életelixírnek lehetne nevezni. Nélküle nem képesek a sejtekben a különböző életfenntartó folyamatok végbemenni. Biokémiai szemszögből nézve a Q10-et, ez az anyag nem egyéb, mint egyfajta létfontosságú katalizátor, ami egyes biokémiai folyamatokat felgyorsít vagy valamilyen más irányba terel. Biológiai szempontból nézve a dolgot, a Q10 szállítja az energiát a sejt működéséhez. 

Tovább

2020. 07. 17.

Támogassa szervezetét EGCG-vel inzulinrezisztencia esetén!

Tovább

2020. 06. 08.

DHM Forte - Másnaposság helyett

A dihydromyricetin (DHM) örökre megváltoztatja az alkoholhoz való viszonyát. Egyik hatóanyag sem bizonyítja jobban, hogy a másnaposság tünetei elkerülhetőek.

Tovább

2020. 04. 01.

Maradjon fitt a karanténban is az EGCG-vel!

Az EGCG olyan immunerősítő antioxidáns, melyet természetes zsírégető, étvágycsökkentő és fogyasztó hatása miatt kedvelünk,

Tovább

2020. 03. 18.

Immunerősítés antioxidánssal

A Perui Noni kiemelkedik a többi gyümölcs közül jelentős antioxidáns tartalmának köszönhetően.

Tovább

2020. 03. 10.

Megjelent az új bemutató animációnk!

A kurkumin, a gyömbér és a hialuronsav együttes fogyasztása hatékony megoldást jelent a mozgásszervi panaszokra.

Tovább

123