Blog

A csodaszer a magas vérnyomás és a vérrögök ellen

A nattokinase egy olyan enzim, amelyet a nattóból, egy hagyományos japán ételből, erjesztett szójababból készülő ételből vonnak ki. Az enzim úgy működik, hogy lebontja a szervezetben lévő fehérjéket, ami segít csökkenteni a gyulladást és javítja a keringést. Segít továbbá feloldani a fibrint - egy oldhatatlan fehérjét, amely segít kialakítani és stabilizálni a vérrögöket -, ami megakadályozza azok kialakulását a véráramban. Ezenkívül segíthet megakadályozni, hogy a vérlemezkék összetapadjanak és olyan csomókat képezzenek, amelyek elzárhatják az artériákat.

A természet szuperhős fűszere!

Az indiai és kínai konyhában évszázadok óta használt kurkuma egy élénk narancssárga fűszer, amelynek íze összetéveszthetetlen. Amit azonban sokan nem tudnak, hogy a kurkumát az ayurvédikus és kínai gyógyászatban már régóta gyógynövényként használják erős gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt. Fedezzük fel a kurkuma csodálatos világát, és fedezzük fel, hogyan segíthet ez a természetes szuperhős az egészségünk megőrzésében.

Hogyan hat a Maca negra a tobozmirigyre és az endokrin rendszerre?

A Maca negra sokak által szuperélelmiszerként ismert, és nem véletlenül. Ezt az erőteljes gyökeret évszázadok óta használják különböző betegségek kezelésére, a fáradtságtól a hormonális egyensúlytalanságokig. Amit azonban sokan talán nem tudnak, hogy a Maca negra közvetlenül a tobozmirigyre és az endokrin rendszerre is hat. Fedezzük fel, hogyan működik együtt ez az ősi gyökér testünk e két alapvető rendszerével.

A megfelelő edzésforma kiválasztása

Ha az edzésforma kiválasztására kerül sor, akkor az egyik elsődleges tényező, amit figyelembe kell venni, hogy mi a cél. Például, ha izomtömeget szeretne valaki növelni, akkor a legmegfelelőbb, ha a súlyzós edzésre esik a választása, de ha fogyni, zsírt égetni szeretne, akkor inkább az aerob mozgásformák ajánlottak.

A HPMC kapszula előnyei az Ön egészségére

A HPMC kapszula tökéletes megoldás lehet, ha a legtöbbet szeretné kihozni vitaminjaiból és étrend-kiegészítőiből. Ezek a kapszulák hidroxipropil-metilcellulózból (HPMC) készülnek, amely egy növényi eredetű, GMO-mentes anyag. A HPMC kapszula ideális választás azok számára, akik a legmagasabb minőségű összetevőket szeretnék kihasználni vitaminjaikban és étrend-kiegészítőikben. Nézzük meg, miért váltak ezek a kapszulák olyan népszerűvé az egészségügyben.

Silymarin forte: Egy májvédő szuperhős

Hallottál már a silymarinról? Ha nem, akkor nem vagy egyedül, de ezt az erős összetevőt nem szabad félvállról venni. A májad szuperhőse, aki keményen dolgozik, hogy megvédje a szervedet a túl sok alkohol és más méreganyagok veszélyeitől. Nézzük meg közelebbről, hogyan teszi ezt!

Használja ki teste valódi energiáját az Ubiquinol Kaneka segítségével

Érezte már úgy, hogy kifogyott az energiából? A korral járó fáradtság megnehezítheti, hogy még a legegyszerűbb feladatokkal is lépést tartson. De mi lenne, ha lenne valami, ami feltúrbózhatja a szervezetét, és segíthetne újra energikusnak érezni magát? Nos, van - a Bioaktív Q10 Ubiquinol Kaneka!

Az agy karbantartója, a Tenmag Bakopa kivonat

Az öregedés és a vele járó kognitív leépülés mindenkit foglalkoztat egy bizonyos kor után. Az idő múlásával sokakban felmerül a kérdés, hogy mi lesz, amikor agya hanyatlásnak indul, romlik a memóriája. A kérdés egyrészt indokolt, másrészt nem, mert az öregedéssel nem feltétlen jár együtt az agy leépülése.

Az izomnövelés támogatója: a Turkesterone

Az izomépítés nehéz feladat, sokkal nehezebb, mint a zsírégetés. Az izomnöveléshez minden nap maximálisan oda kell figyelni a táplálkozásra, alvásra, edzésre egyaránt. Nézzük meg mire van pontosan szükség ahhoz, hogy valóban izmot építsünk, ne hízzunk.

A Perui Kovaföld és az egészség

Sokat hallott már a Perui Kovaföldről, de nem tudja biztosan, hogy érdemes lenne-e kipróbálni? Méregteleníteni szeretne, de bizonytalan, hogy miként fogjon hozzá? Megmutatjuk, hogy mi is a perui kovaföld, milyen jótékony hatásai vannak, amiért mindenképp érdemes tesztelni.

Hízás diéta alatt?

Gyakran előfordul, hogy valaki fogyni szeretne, mindent megtesz a súlyvesztés érdekében, mégis csalódnia kell, mert minden erőfeszítés ellenére a mérleg nemhogy kevesebbet, hanem többet mutat. Ennek több oka is lehet, lássunk ezekből néhányat.

Ezért fontos a vércukorszint egyensúlya

A testi-lelki egyensúly fenntartása egy nehéz, de fontos feladat a mindennapok során. A vércukorszint kiegyensúlyozottsága is rendkívül fontos része ennek a megvalósulásához. Amikor vércukorszintről beszélünk, akkor az a vérben található glükóz mennyiséget jelenti. Ha valaki cukorbeteg, akkor a vérben lévő glükóz szint rendellenesen ingadozik, aminek oka, hogy a szervezet nem termel elegendő inzulint, vagy nem képes azt megfelelő módon felhasználni.

123456789

Milyen előnyökkel jár a Tenmag Bakopa kivonat használata?

A Bakopa az egyik legismertebb természetes nootropikum-agyserkentő, aminek bizonyítottan erős hatásai vannak: nem csak a memóriát erősíti, hanem javítja a kognitív (megértési) képességeket és az agy alapvető egészségét is.

Mi is az a Bakopa?

A Bakopa, vagyis eredeti nevén Bacopa Monnieri egy ayurvédikus gyógynövény, amelyet Indiában évszázadok óta használnak természetes agyserkentőként és memóriajavítóként és aktív vegyülete, a bakozidok segítik az új neuronok növekedését az agyban, miközben egyidejűleg védik a meglévő neuronokat a károsodástól.

 
Hogyan fejti ki a hatását?

A Bacopa fő hatóanyaga egy kivonat, ami a Bacoside névre hallgat, ez a kivonat nagyban javítja az agyban a szinaptikus jelátvitelt, amit úgy ér el, hogy sokszorozza az ingerület átviteleket, így a neuronok között gyorsabb és intenzívebb az elektromos aktivitása a jeleknek. A Bacoside-A nevű aktív hatóanyag megnöveli a kináz termelését, így még jobban stimulálja az idegsejteket. Ez a hatás legjobban a hippocampust célozza meg, ami az agynak azon része, amely a hosszútávú memóriáért felel. Azzal, hogy megsokszorozza a jelek aktivitását a Bakopa elősegíti, hogy könnyebben és gyorsabban emlékezzünk vissza akár a régen nem emlegetett témákra.

Ami még külön érdekesség, hogy a Bakopa nem csak a memória megtartását segíti elő, hanem megkönnyíti a munkát és még a térbeli memóriát is elősegíti, emellett még rendelkezik szorongásgátló tulajdonságokkal, ami csökkentheti a stresszt és javíthatja a rossz alvási szokásokat, mivel a gyógynövény tartalmaz egy Hersaponin nevű anyagot, így elősegíti az alvást azzal, hogy meghosszabbítja a REM-alvásszakaszt, így pihentebben ébredhetünk.

Tudta-e? A Tenmag Bakopa kivonat javítja az agy különböző régiói közötti kommunikációt, ami a mentális tisztánlátás és a döntéshozatali képességek javulásához vezethet.

Kinek érdemes használni?

A fiataloknak főleg tanuláshoz ajánlott, hiszen a Bakopa szedésével bizonyítottan több fog megmaradni a tanórából, mint nélküle. Az idősebb korosztálynak pedig a memória romlása ellen tökéletes étrend-kiegészítő.

Összegzés:

Összességében úgy tűnik, hogy a Bakopa hatékony kiegészítő a kognitív funkciók javítására, mivel képes fokozni a neuronális kommunikációt, valamint csökkenti a gyulladást az agysejtekben. - így ideális azok számára, akik feledékenységgel vagy bármely neurológiai rendellenességekkel, például demenciával vagy a kognitív hanyatlás más formáival küzdenek. Ha hatékony módot keres memóriája és általános kognitív egészsége javítására, ne habozzon még ma rendelje meg a Tenmag Bakopa kivonatát!

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3153866/

Milyen előnyökkel jár a Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol használata?

A Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol segítségével mindenki élvezheti az optimális sejtenergia elérésének és fenntartásának előnyeit. Ennek az étrend-kiegészítőnek a használatával a mindennapi tevékenységek könnyebben kezelhetővé és elvégezhetővé válnak az energizált lökésnek köszönhetően, ami nagyban hozzájárulhat az életminőség javulásához. 

Mi is az a Bioaktív Q10 Ubiquinol?

A Bioaktív Q10-et a világon kizárólag a japán KANEKA® cég állítja elő, természetes úton, élesztő fermentáció útján. A Kaneka ubiquinolja a világ első és egyetlen bioaktív Q10-koenzimje, ami étrend-kiegészítőben elérhető, védi számos szabadalom.

A Kaneka japán cég egyedülálló módon biológiailag aktív formában tudja a Q10-et biztosítani, mely élettani szempontból sokkal eredményesebb, gyorsabb Q10 visszapótlást tesz lehetővé. Az ubiquinol a hagyományos Q10-hez képest nemcsak gyorsabban és jobban képes kifejteni a hatását, hanem hosszabban is, mert a vérplazmában is jóval tovább tartózkodik.

 
Hogyan fejti ki a hatását?

A Tenmag Bioactive Q10 Ubiquinol egy olyan táplálékkiegészítő, amely a sejtek mitokondriumaiban természetesen megtalálható antioxidánsból, a koenzim Q10-ből (CoQ10) áll. A CoQ10 fontos szerepet játszik az ATP (adenozin-trifoszfát) előállításában, amely az elsődleges energiaforrás, amely a sejtjeinket táplálja. Ahogy öregszünk, szervezetünk egyre kevesebb CoQ10-et termel, ezért a Bioactive Q10 Ubiquinol kiegészítése segíthet pótolni a CoQ10 csökkenő szintjét és helyreállítani sejtjeink egészségét. Tiszta sejtenergiával látja el az emberi szervezet minden egyes sejtjét, hogy szerveink a legnagyobb hatékonysággal tudják ellátni élettani funkcióikat. 

Testünk fittsége, immunrendszerünk erőssége sejtjeink energiaellátásától függenek. Minden sejtünkben mitokondriumok százai-ezrei termelik az energiát, vagyis az ATP molekulát. A Q10 Ubiquinol rendkívül fontos szerepet tölt be a mitokondriumok (sejtrészecskék) energiatermelésében. Katalizátorként működik közre az ATP molekula termelésében, ami az emberi test "energiahordozója”. Az emberi testben termelődő energia 95%-ban ezáltal jön létre.

Tudta-e? A Bioaktív Q10 Ubiquinol a CoQ10 egyetlen olyan formája, amely klinikailag bizonyítottan gyorsan növeli és fenntartja a CoQ10 sejtszintjét a szervezetben. Az is ismert, hogy nyolcszor jobban felszívódik, mint a CoQ10 más formái.

Kinek érdemes használni?

A Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol úgy működik, hogy feltölti szervezetünket CoQ10-zel, segít helyreállítani az energiatermelés optimális szintjét a sejtjeinkben. Ez különösen előnyös a 40 év feletti emberek számára, akik természetes módon szeretnék növelni energiaszintjüket és javítani sejtjeik általános egészségét. Hasznos lehet a sportolók számára is, akik szeretnék maximalizálni a teljesítményüket, vagy a krónikus fáradtság szindrómában szenvedők számára, akiknek extra segítségre van szükségük ahhoz, hogy átvészeljék a napjaikat. 

Összegzés:

Ha Önnek vagy egy ismerősének szüksége van segítségre a sejtek energiájának fenntartásában a mindennapokban, akkor ez a tökéletes megoldás. Soha többé nem kell lomhának éreznie magát; növelje a sejtek energiaszintjét még ma a Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol segítségével. Ez a könnyen használható étremd-kiegészítő rendkívül megbízható, és legfőbb előnyeivel bizonyítja értékét, függetlenül attól, hogy milyen az életmódja! Ne habozzon; kezdje el most, és mondjon búcsút a fáradtságnak és az alacsony energiának a Tenmag Bioakttív Q10 Ubiquinol segítségével - már ma elkezdheti szedését!

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9449413/