Blog

Immunerősítés antioxidánssal

A Perui Noni kiemelkedik a többi gyümölcs közül jelentős antioxidáns tartalmának köszönhetően.

Megjelent az új bemutató animációnk!

A kurkumin, a gyömbér és a hialuronsav együttes fogyasztása hatékony megoldást jelent a mozgásszervi panaszokra.

Hogyan működik a Pygeum?

A Tenmag Pygeum forte képes természetes úton megállítani a tesztoszteron mindkét irányú átalakulását.

Ez történik a testeddel, amikor elkezded szedni a kurkumint

A kurkumin természetes úton képes blokkolni a szervezetben lévő gyulladásos folyamatokat azáltal, hogy gátolja azon fehérjék termelődését, amelyek a gyulladást és a fájdalmat okozzák.

Kurkumin, az egyik leginkább bioaktív molekula

A kurkumin kétségtelenül az egyik leginkább bioaktív molekula, amelyet felfedeztek a természetben Olyan hatóanyagok, amelyek a növényekben és azok alkotórészeiben (héj, mag stb.) találhatók meg.

Feketekömény, az allergia ellensége

A sokak életét megkeserítő pollen- és porallergia ellen ajánlott szerek már a kialakult tünetekre nyújtanak enyhülést. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha ki sem alakulnának ezek a kellemetlen tünetek. Ennek eléréséhez, már az allergiaszezon kezdete előtt el kell kezdenünk a megelőzést.

Termékeinkkel kapcsolatban feltett kérdések ...

Termékeinkkel kapcsolatosan feltett kérdésekre válaszképpen küldünk Önnek egy táblázatot, ami alapján tud tájékozódni, melyik terméket mikor érdemes bevenni és melyiket melyikkel együtt lehet fogyasztani.

A Perui Maca Negra termékenységre gyakorolt hatása

A macának 13 különböző fajtája létezik, beleértve a Maca Negrát (fekete macát), amelyet régóta használnak arra, hogy növeljék a férfiak és a nők termékenységét.

Miért fontos a hialuronsav pótlása?

A hialuronsav egy szép nagy, ismétlődő egységekből álló cukormolekula. A szervezet egyik természetes építőeleme, és a testet behálózó szövetekben mindenütt megtalálható.

Mi is tulajdonképpen a hialuronsav?

Kevesen tudják, hogy a hialuronsav gyógyászatban befutott karrierjét egy magyar kutató, Balázs Endre professzor indította el az 1950-es években.

Noni - A függőségről való leszokás lehetősége

A függőség kiküszöbölésére a testet nagy mennyiségű xeroninnal kell elárasztani, ezzel vissza lehet alakítani a fehérjéket a normális állapotba, elvonási tünetektől mentesen.

A Perui Kovaföldről írták

Ismerje meg vásárlóink véleményét független forrásból. A kremmania.hu weboldalról.


2345678910