Tenmag Tongkat Ali


Kiszerelés: 60 db kapszula (400mg)

Adag: 1 havi adag

Napi ajánlott bevitel: 2x1 kapszula

OGYÉI szám: 27262./2021

Kategóriák: Sportolóknak

Készleten

7 990.- Ft

Mennyiségi kedvezmény:

3 db vásárlásától:

7 591.- Ft / darab - 5%

5 db vásárlásától:

7 191.- Ft / darab - 10%

A Tongkat Ali azoknak ajánlott, akik vitalitásukat, erőszintjüket, férfiasságukat szeretnék erősíteni, avagy versenyszerű sportolóként szeretnék erejüket, izomtömegüket és teljesítményüket a leghatékonyabb legális étrend-kiegészítővel növelni.

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.


A Tongkat Ali (Eurycoma longifolia), másnéven Longjack, egy Dél-Kelet Ázsiában őshonos cserjefaj, a növény gyökerét több ezer éve használják afrodiziákumként. Malajziában, Indonéziában, Vietnámban és más Ázsiai országokban a hagyományos orvoslásban használják malária, fertőzések, láz, férfi meddőség és merevedési zavarok kezelésére. Flavonoidokat, alkaloidokat, és más antioxidánsként ható vegyületeket tartalmaz.


A Tenmag Tongkat Ali kivonat akár 37 %-kal is képes emelni a szervezet természetes tesztoszteron szintjét, segít a férfi meddőség kezelésében, javítja a hangulatot és növelheti az izomtömeget is.

A saját tesztoszteron szintünk, normál, vagy csökkent értékének természetes úton való emelésében ez a gyógynövény kivonat egyedülálló!

A Tongkat Alit az egyik leghatékonyabb étrend-kiegészítőként tartják számon, ha a természetes tesztoszteronszint növeléséről van szó. A Tongkat Ali hagyományosan vágyfokozóként használatos. Kutatások bizonyítják hatásosságát, és alátámasztják a fizikai állóképességre és a nemi egészségre gyakorolt pozitív hatását.


 

 TUDTA-E?:


A tesztoszteron 40 év után fokozatosan 0,4-2,6 %-kal csökken évente.

A nemi hormon, a tesztoszteron termelődése a 30. életévig folyamatosan nő. 40 éves korig a tesztoszteronszint nagyjából ugyanannyi, tehát nem növekszik. 40 éves kor után abból indulhatunk ki, hogy évente két százalékkal csökken a hormon szintje. A férfiak gyakran 40 és 45 éves kor között érzékelik a változókor tüneteit. Ezek a tünetek általában a motiválatlanság és gyengeségérzés. A rendkívüli ingerlékenység, belső nyugtalanság és érzelmi ingadozások is következmények. Sajnos sok férfi számol be a koncentráció és az izomerő csökkenéséről. Ahogy a nőknél, úgy a férfiaknál is jelentkezhet fokozott verejtékezés, súlynövekedés vagy alvászavarok. Ezek a tünetek egyértelmű jelei az alacsony tesztoszteronszintnek és a változókor kezdetének.

Az optimális tesztoszteron szint jótékony hatásai:

- az erősödő férfiasság

- az izom és erőnövekedés

- az agyi funkciók javulása

- a csontok karbantartása

- a spermiumtermelés és termékenység


A Tongkat Ali nem juttat a szervezetbe extra hormonokat, kizárólag a természetes, már a szervezetben lévő tesztoszteront szabadítja fel!


 

Az alacsony tesztoszteronszint az öregedés, a kemoterápia, a sugárkezelések, egyes gyógyszerek, a herék sérülése vagy fertőzése, valamint bizonyos betegségek, például krónikus alkoholizmus következtében alakulhat ki. A nem megfelelő tesztoszteronszint hatásai közé tartozik az alacsony férfi erőnlét és egyes esetekben a meddőség. Mivel a Tongkat Aliban található vegyületek növelhetik az alacsony tesztoszteronszintet, kezelheti ezeket a problémákat.

A testépítők körében már jól ismert Tongkat Ali a nemi erőnlét egyik legfőbb támogatója lehet, valamint hatékony megoldást nyújt a spermiumok számának növelésében. A megnövekedett tesztoszteron szint fokozza az energia szintet, ami az edzéseknél is jól jöhet, a Tongkat Ali szedése előnyös lehet anabolikus szteroidok használatát követően is, mivel elősegítheti az endogén tesztoszteron termelés helyreállítását. Ez pedig segít megóvni a sportolót attól, hogy a szteroidok használatát követően összeomoljon a hormonháztartása.A Tongkat Ali szedésével gyakran párhuzamosan jelentkező tünetek a jó közérzet, a férfi erőnlét növekedés, és a jobb regenerálódás edzés után. 

Ha szeretnéd te is természetes úton, mellékhatások nélkül optimális szinten tartani a tesztoszteron szintedet és élvezni annak jótékony élettani hatásait, válaszd a Tenmag Tongkat Ali növényi kivonatot!

Összetevők:

Tongkat Ali kivonat (Eurycoma longifolia),

Napi ajánlott mennyiség:

2x1 kapszula

Kapcsolódó blog bejegyzések

Javasolt termékek

Bioaktív Q10 Ubiquinol Kaneka

Bioaktív Q10 Ubiquinol Kaneka

30 db kapszula (100 mg)

9 990.- Ft

Ízületi csomag

Ízületi csomag

3 x 60 db kapszula

6 570.- Ft

5 900.- Ft

C-Vitamin

C-Vitamin

60 db kapszula (700 mg)

1 980.- Ft