Blog

A Silymarin hatása a májra

A máriatövis kivonat legfontosabb hatóanyaga a silymarin, ami egy erős antioxidáns hatással bíró, gyulladáscsökkentő vegyületcsoport.

A nattokinase, mint természetes vérhígító mellékhatások nélkül

A vérhígítás célja nem más, mint a vérben lévő rögök kialakulásának megakadályozása. Bár a vér rögösödésére szükség van, hiszen sebek, sérülések esetén a rögösödés segít a vérzés elállításában, mégis a rögök vezethenek stroke-hoz, szívinfarktushoz, trombózishoz vagy akár tüdőembóliához is.

A vitaminok és az étrend-kiegészítők szerepe

Az immunrendszer az emberi szervezet védőpajzsa, ami megvédi a szervezetet a megbetegedésektől.

A zöld kardamom hatásai a szervezetre

Világszerte megfigyelhető, hogy egyre több ember szenved szív- és érrendszeri megbetegedésekben, elhízás okozta egészségügyi problémákban, 2-es típusú cukorbetegségben.

A gyömbér fogyasztásának egészségügyi előnyei

A fűszerek kúraszerű alkalmazása jótékony hatással lehet a szervezetre, hogy hatásuk hőkezelés (például teafőzés) következtében romolhatnak, emiatt érdemesebb a kapszulákat alkalmazni.

A C-vitamin hatása a szervezetre

A vitaminok megfelelő szintjének biztosítása a szervezet számára elengedhetetlen, nélkülük különböző megbetegedések és kockázatok alakulnak ki.

Miért érdemes az Ízületi csomag fortét választani?

Az ízületi gyulladások nagymértékben megnehezíthetik a mindennapokat.

A Nattokinase és a vérrögök

Ahogy világszerte mindenhol, hazánkban is nagyon sokan szenvednek valamilyen keringési rendellenességben, élnek szív-és érrendszeri megbetegedéssel, veszélyeztetettek trombózis vagy stroke miatt.

A Pygeum hatása a prosztatára

A férfiaknál az egyik leggyakoribb megbetegedés a jóindulatú prosztatamegnagyobbodás.

Feketeköménnyel az allergia ellen

Az emberiség jelentős részét érinti az allergia. Sajnos egyre többen szenvednek az allergia okozta tünetektől, ami miatt sokak életminősége nagy mértékben romlik.

Tongkat Ali, a természetes teljesítményfokozó

A sportolók és testépítők körében is egyre szélesebb körben terjednek a természetes teljesítménynövelők

A Wild Yam hatása a premenstruációs szindrómára

A női ciklus megjelenésével a lányból nő válik, szokták mondani. A havonta jelentkező menstruáció a nőiség, termékenység kifejezése.


123456789