Blog

Tenmag Kurkumin kivonat – A Fájdalomcsillapító és Gyulladáscsökkentő Csodaszer

Az elmúlt évtizedekben azonban egyre több kutatás támogatta azt a feltételezést, hogy a kurkumin rendkívüli előnyökkel rendelkezik az egészségre nézve, beleértve a daganatos megbetegedések megelőzését, az érrendszeri betegségek kezelését, az Alzheimer-kór és az ízületi gyulladás megfékezését.

Silymarin kivonat - A máj barátja alkoholfogyasztás esetén

Az évek során az alkoholos májbetegség (ALD) olyan elterjedtté vált, hogy a szerte a világon egyre több kutatás zajlik annak érdekében, hogy egy olyan anyagot találjanak, mely hatékonyan segíti a májat. Erre a célra lett kifejlesztve a silymarin kivonat.

Rhodiola – A Depresszió Elleni Varázslat?

A Tenmag Rhodiola Premium Kivonat számos előnnyel rendelkezik, és a természet ajándéka a depresszió kezelésére. Ebben a posztban megvizsgáljuk, hogy miért érdemes kipróbálni ezt az értékes növényi kivonatot.

A kovaföld népszerűségének titka – Miért érdemes beépíteni az étrendbe?

A kovaföld 100% természetes eredetű termék, ami a kalcium-szilikát különleges formája. A legtöbb kovaföldnek a tengerfenékről vagy a hegyekből származik, és ásványi anyagokban bővelkedik, mint például a kalcium, a magnézium, a vas és a kálium.

Tenmag Nattokinase enzim - Szívroham és Stroke kockázat csökkentő kiegészítő

Azonban mostanra az orvostudomány fejlődésével egyre több olyan életmód-támogató kiegészítő létezik, melyek csökkentik ezen betegségek kialakulásának esélyét, és növelik az életminőséget. A Tenmag Nattokinase enzim egy új, kiemelkedően hatékony természetes kivonat, melynek számos jótékony hatása van a szívre és az érrendszerre. Ez a cikk célja, hogy bemutassa Önnek ennek az erős enzimnek a csodálatos előnyeit, amelyek segítenek a vérrögök leküzdésében és az egészséges életmód fenntartásában.

A természet csodája a stressz ellen

A Tenmag Rhodiola Premium Kivonat, amely a természet csodája a stressz ellen! Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk, hogy miként segíthet Önnek ez a növényi készítmény, hogy javítsa a hangulatát, csökkentse a stresszet és élvezze az egészséges életet.

Tisztítás és méregtelenítés természetesen a Perui Kovafölddel

Ha kíváncsi vagy a Perui kovaföldre és az egészséges életmódra, akkor ezt a blogbejegyzést neked találták ki.

Természetes agyserkentés és memória javítás

A Bakopa kivonat egyik legismertebb természetes nootropikum-agyserkentő, aminek bizonyítottan erős hatásai vannak: nem csak a memóriát erősíti, hanem javítja a kognitív képességeket és az agy alapvető egészségét is.

Zöld kardamom – a természet csodája az egészség szolgálatában

A zöld kardamomot évszázadok óta használják a hagyományos keleti gyógyászatban, és mostanában vált népszerűvé nyugati kultúrákban is. Nem csak finom ízt ad az ételeknek, hanem rendkívül jótékony hatással van az egészségre is.A zöld kardamom jótékony hatásai közé tartozik, hogy segíti a cukorbetegség kezelését, mivel inzulinérzékenységet növel, és csökkenti a glükóz felszívódását a gyomor-bélrendszerből. Emellett segít a szív egészsége szempontjából is, mivel csökkenti a koleszterinszintet, ellazítja az emésztőrendszer izmait, és görcsoldó, emésztést segítő hatású.

A Tenmag Hialuronsav kapszula: Magyar találmány, magas hatóanyag tartalom

Az öregedés megállíthatatlan velejárója az életben mindannyiunk számára. A bőrünk elveszti a rugalmasságát, az izmaink gyengülnek. Mindenki szeretné minél tovább megőrizni fiatalságát, életerejét és szépségét. Több módszer is létezik, amelyek segíthetnek az idő múlásának tüneteinek késleltetésében. Az egyik ilyen módszer a Tenmag Hialuronsav kapszula, amely magas hatóanyag tartalma miatt kiemelkedik a piacon. De mi az igazság a hialuronsavval kapcsolatban, és milyen élettani hatásai vannak a Tenmag Hialuronsav kapszulának? Olvass tovább a részletekért!

A turkesterone hatása az izomtömegre, a csontsűrűségre és az ízületek egészségére

Számos tanulmány bizonyította, hogy a turkesterone növeli a tesztoszteronszintet a szervezetben, ami egyenes úton vezet az izmok növekedéséhez és az erő fokozásához. Olyan aktív vegyületeket tartalmaz, amelyek serkentik a fehérjeszintézist, amelynek az izomtömeg növekedése elengedhetetlen építőeleme. Az izomnövekedés hatékonyságát azzal is fokozhatjuk, ha a turkesterone-t más, izomnövekedést támogató hatóanyagokkal kombináljuk, például szerves kreatinnal.

A Rhodiola Rosea stresszoldó hatásai

A Rhodiola Rosea - egy ősi növény, amelyet évszázadok óta használnak különböző betegségek kezelésére. Vizsgáljuk meg, hogyan segíthet ez az erős gyógynövény a stressz csökkentésében és az általános közérzet javításában.

123456789

Milyen előnyökkel jár a Tenmag Bakopa kivonat használata?

A Bakopa az egyik legismertebb természetes nootropikum-agyserkentő, aminek bizonyítottan erős hatásai vannak: nem csak a memóriát erősíti, hanem javítja a kognitív (megértési) képességeket és az agy alapvető egészségét is.

Mi is az a Bakopa?

A Bakopa, vagyis eredeti nevén Bacopa Monnieri egy ayurvédikus gyógynövény, amelyet Indiában évszázadok óta használnak természetes agyserkentőként és memóriajavítóként és aktív vegyülete, a bakozidok segítik az új neuronok növekedését az agyban, miközben egyidejűleg védik a meglévő neuronokat a károsodástól.

 
Hogyan fejti ki a hatását?

A Bacopa fő hatóanyaga egy kivonat, ami a Bacoside névre hallgat, ez a kivonat nagyban javítja az agyban a szinaptikus jelátvitelt, amit úgy ér el, hogy sokszorozza az ingerület átviteleket, így a neuronok között gyorsabb és intenzívebb az elektromos aktivitása a jeleknek. A Bacoside-A nevű aktív hatóanyag megnöveli a kináz termelését, így még jobban stimulálja az idegsejteket. Ez a hatás legjobban a hippocampust célozza meg, ami az agynak azon része, amely a hosszútávú memóriáért felel. Azzal, hogy megsokszorozza a jelek aktivitását a Bakopa elősegíti, hogy könnyebben és gyorsabban emlékezzünk vissza akár a régen nem emlegetett témákra.

Ami még külön érdekesség, hogy a Bakopa nem csak a memória megtartását segíti elő, hanem megkönnyíti a munkát és még a térbeli memóriát is elősegíti, emellett még rendelkezik szorongásgátló tulajdonságokkal, ami csökkentheti a stresszt és javíthatja a rossz alvási szokásokat, mivel a gyógynövény tartalmaz egy Hersaponin nevű anyagot, így elősegíti az alvást azzal, hogy meghosszabbítja a REM-alvásszakaszt, így pihentebben ébredhetünk.

Tudta-e? A Tenmag Bakopa kivonat javítja az agy különböző régiói közötti kommunikációt, ami a mentális tisztánlátás és a döntéshozatali képességek javulásához vezethet.

Kinek érdemes használni?

A fiataloknak főleg tanuláshoz ajánlott, hiszen a Bakopa szedésével bizonyítottan több fog megmaradni a tanórából, mint nélküle. Az idősebb korosztálynak pedig a memória romlása ellen tökéletes étrend-kiegészítő.

Összegzés:

Összességében úgy tűnik, hogy a Bakopa hatékony kiegészítő a kognitív funkciók javítására, mivel képes fokozni a neuronális kommunikációt, valamint csökkenti a gyulladást az agysejtekben. - így ideális azok számára, akik feledékenységgel vagy bármely neurológiai rendellenességekkel, például demenciával vagy a kognitív hanyatlás más formáival küzdenek. Ha hatékony módot keres memóriája és általános kognitív egészsége javítására, ne habozzon még ma rendelje meg a Tenmag Bakopa kivonatát!

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3153866/

Milyen előnyökkel jár a Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol használata?

A Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol segítségével mindenki élvezheti az optimális sejtenergia elérésének és fenntartásának előnyeit. Ennek az étrend-kiegészítőnek a használatával a mindennapi tevékenységek könnyebben kezelhetővé és elvégezhetővé válnak az energizált lökésnek köszönhetően, ami nagyban hozzájárulhat az életminőség javulásához. 

Mi is az a Bioaktív Q10 Ubiquinol?

A Bioaktív Q10-et a világon kizárólag a japán KANEKA® cég állítja elő, természetes úton, élesztő fermentáció útján. A Kaneka ubiquinolja a világ első és egyetlen bioaktív Q10-koenzimje, ami étrend-kiegészítőben elérhető, védi számos szabadalom.

A Kaneka japán cég egyedülálló módon biológiailag aktív formában tudja a Q10-et biztosítani, mely élettani szempontból sokkal eredményesebb, gyorsabb Q10 visszapótlást tesz lehetővé. Az ubiquinol a hagyományos Q10-hez képest nemcsak gyorsabban és jobban képes kifejteni a hatását, hanem hosszabban is, mert a vérplazmában is jóval tovább tartózkodik.

 
Hogyan fejti ki a hatását?

A Tenmag Bioactive Q10 Ubiquinol egy olyan táplálékkiegészítő, amely a sejtek mitokondriumaiban természetesen megtalálható antioxidánsból, a koenzim Q10-ből (CoQ10) áll. A CoQ10 fontos szerepet játszik az ATP (adenozin-trifoszfát) előállításában, amely az elsődleges energiaforrás, amely a sejtjeinket táplálja. Ahogy öregszünk, szervezetünk egyre kevesebb CoQ10-et termel, ezért a Bioactive Q10 Ubiquinol kiegészítése segíthet pótolni a CoQ10 csökkenő szintjét és helyreállítani sejtjeink egészségét. Tiszta sejtenergiával látja el az emberi szervezet minden egyes sejtjét, hogy szerveink a legnagyobb hatékonysággal tudják ellátni élettani funkcióikat. 

Testünk fittsége, immunrendszerünk erőssége sejtjeink energiaellátásától függenek. Minden sejtünkben mitokondriumok százai-ezrei termelik az energiát, vagyis az ATP molekulát. A Q10 Ubiquinol rendkívül fontos szerepet tölt be a mitokondriumok (sejtrészecskék) energiatermelésében. Katalizátorként működik közre az ATP molekula termelésében, ami az emberi test "energiahordozója”. Az emberi testben termelődő energia 95%-ban ezáltal jön létre.

Tudta-e? A Bioaktív Q10 Ubiquinol a CoQ10 egyetlen olyan formája, amely klinikailag bizonyítottan gyorsan növeli és fenntartja a CoQ10 sejtszintjét a szervezetben. Az is ismert, hogy nyolcszor jobban felszívódik, mint a CoQ10 más formái.

Kinek érdemes használni?

A Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol úgy működik, hogy feltölti szervezetünket CoQ10-zel, segít helyreállítani az energiatermelés optimális szintjét a sejtjeinkben. Ez különösen előnyös a 40 év feletti emberek számára, akik természetes módon szeretnék növelni energiaszintjüket és javítani sejtjeik általános egészségét. Hasznos lehet a sportolók számára is, akik szeretnék maximalizálni a teljesítményüket, vagy a krónikus fáradtság szindrómában szenvedők számára, akiknek extra segítségre van szükségük ahhoz, hogy átvészeljék a napjaikat. 

Összegzés:

Ha Önnek vagy egy ismerősének szüksége van segítségre a sejtek energiájának fenntartásában a mindennapokban, akkor ez a tökéletes megoldás. Soha többé nem kell lomhának éreznie magát; növelje a sejtek energiaszintjét még ma a Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol segítségével. Ez a könnyen használható étremd-kiegészítő rendkívül megbízható, és legfőbb előnyeivel bizonyítja értékét, függetlenül attól, hogy milyen az életmódja! Ne habozzon; kezdje el most, és mondjon búcsút a fáradtságnak és az alacsony energiának a Tenmag Bioakttív Q10 Ubiquinol segítségével - már ma elkezdheti szedését!

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9449413/