Blog

Maca Negra: Növény Peru felvidékéről

A mondák szerint a korabeli Inka Birodalom harcosai csatába indulás előtt rituálé keretében fogyasztottak jelentős mennyiségű macát (legendás erejüket a bőséges macabevitelnek tulajdonították). A maca, mivel fontos tápanyagokat tartalmaz, táplálónak, és páratlan hatásúnak tartották, és évszázadokon keresztül az Andok kereskedelmi központjainak fontos szereplője volt.

Zöld Kardamom- A fűszerek királynője

Amikor először olvastam arról, hogy a kardamom a fűszerek királynője az jutott eszembe, hogy minden nő arra vágyik, hogy királynő legyen, azt viszont, hogy egy fűszer kiérdemelje ezt a címet, ahhoz nagyon jó tulajdonságokkal kell rendelkeznie. A kardamom ősi fűszer, gazdag, nagy horderejű történelemmel.

Noni - Dr. Neil Solomon vizsgálatai és tapasztalatai

A noni hatásával kapcsolatos fogyasztói tapasztalatokat legnagyobb számban eddig Dr. Neil Solomon, amerikai orvos, (a táplálkozástudomány kiemelkedő egyénisége) gyűjtötte össze és rendszerezte.

A Gyömbér

Midenki ismeri a gyömbér fűszeres, csípős illat és íz kombinációját, ami szerepelhetne a névjegykártyáján is, ha lenne neki olyan. Ezt annak köszönheti, hogy tartalmaz egy gingerol nevű antioxidáns tulajdonságú vegyületet.

DHM Forte a másnaposság ellenszere

Felébredsz, a napfény beáramlik az ablakon, és az arcodra süt. Amikor kinyitod a szemed eszedbe jut, hogy tegnap este alkoholt fogyasztottál. A szád kiszáradt, a fejed lüktet, és zavar a napfény.

Mi is a KOENZIM-Q10?

A Q10-et amolyan életelixírnek lehetne nevezni. Nélküle nem képesek a sejtekben a különböző életfenntartó folyamatok végbemenni.

Támogassa szervezetét EGCG-vel inzulinrezisztencia esetén!

Az EGCG (teljes nevén epigallokatekin-3-gallát) egy antioxidáns, amit zöld teából vonnak ki. A zöld teának számtalan pozitív élettani hatást tulajdonítanak, ezek egy részét már tudományosan is bebizonyították.

DHM Forte - Másnaposság helyett

Maradjon fitt a karanténban is az EGCG-vel!

Az EGCG olyan immunerősítő antioxidáns, melyet természetes zsírégető, étvágycsökkentő és fogyasztó hatása miatt kedvelünk

Immunerősítés antioxidánssal

A Perui Noni kiemelkedik a többi gyümölcs közül jelentős antioxidáns tartalmának köszönhetően.

Megjelent az új bemutató animációnk!

A kurkumin, a gyömbér és a hialuronsav együttes fogyasztása hatékony megoldást jelent a mozgásszervi panaszokra.

Hogyan működik a Pygeum?

A Tenmag Pygeum forte képes természetes úton megállítani a tesztoszteron mindkét irányú átalakulását.


1234