Vásárlóink véleménye

Perui Noni


 • Zsolt
  Amióta nonit szedek, mintha kicseréltek volna.Rengeteg energiám van, fantasztikus jó kedvem, lazább, nyugodtabb, vidámabb vagyok. Imádom!
  Zsolt
 • Ildikó
  Vidám, energikus vagyok tőle és más noni fogyasztó vásárlóm is ezt mondta. Ráadásul nincs refluxom, amikor stresszhelyzetbe kerülök. Régebben azonnal éreztem, amióta a nonit szedem, nincs ilyen gondom és ez igazi áldás
  Ildikó
 • Mónika
  Én kb. két hete szedem, és már most lehet érezni a hatását! Eddig antidepresszánson éltem, aztán váltottam erre! Nekem úgy fest bejött! Ráadásul tele vagyok energiával,és az alvásom is rendbe jött!
  Mónika
 • Natalia
  Kedves Ten! Nagyon hálás vagyok a noni kapszuláért! Nagyon problémás alvó vagyok, de a nonival sokkal jobban alszom és ami fontos: kipihenten is ébredek! Ez nekem egy ajándék!
  Natalia
 • Barbara
  Csak röviden írom, a lényeget, hogy január 6-án abbahagytam a dohányzást, legfőképpen azért, mert egyre durvább migrén gyötört. Nem akarattal vontam meg magamtól, egyszerűen ki akarom próbálni, hogy mi változik. Közben szembe jött velem a noni, és megértést hozott a nikotin és a fehérje kapcsolódási mechanizmusa. Így olyan jó érzéssel tölt el, hogy van altarnativa ami segít a leszokásban. Az utolsó doboz cigit amikor megvettem, még gondolkodóba is estem, hogy kell e ez nekem? Azóta bontatlanul viszem magammal a táskámban, hogy ha akarok, bármikor rágyújthassak. Már 3 hete nem dohányzom. De azt nem gondolom, hogy le szoktam... Inkább úgy döntöttem hogy nem akarom mérgezni tovább magam.
  Barbara
 • Zsuzsanna
  Én a férjemnek vettem. Fantasztikus jó neki. Jó kedve van. Nagyon jól alszik tőle. De főleg egyre jobb étvágya van. 25 Kg-ot fogyott mostanában és végre eszik azóta!!
  Zsuzsanna
 • Tibor
  Szedem előírás szerint, de szerintem most ez jobb étvágyat csinál. Most már a napi 2x2 db-nál tartok. Kiváncsi vagyok csökken e az étvágyam. Ja és a cigit nem kívánom....
  Tibor

Perui Maca Negra


 • Gábor
  Én hosszú hónapokon keresztül annyira kimerült és fáradékony voltam,hogy a végén elmentem orvoshoz vele,hogy legalább egy vérképet nézzenek,mert soha nem voltam annyira lemerülve.  Lényeg hogy én már több hónapja szedem. Amire bizton állíthatom, hogy életet lehelt belém.
  Gábor
 • Ildikó
  Két hete kezdtem el fogyasztani, egyre erősödő fejfájások törtek rám, a már elérkezett klimaxos időszak miatt. Nem tudnék nélküle létezni! 10-15 perccel a bevétel után, mint akit kicseréltek... Nagyon köszönöm!!!
  Ildikó
 • Ádám
  A szedésétől kb 2 hétre egyre jobban bírtam magam, egyre több energia lett bennem. Újból elkezdtem kertészkedni, állandóan pakolásztam, és nem kívántam a pihenést.  És úgy érzem hogy a memóriám is jobb valamivel. Ajánlom mindenkinek!
  Ádám
 • Katica
  Tényleg jó. Nekem tavaly júliusban azt mondták nem eshetek teherbe természetes úton. Most a 8dik hónapban vagyok. Tavaly novemberben kezdtem el szedni a Maca Negrát, februárban pedig megfogant a kisfiam. Köszönöm!
  Katica
 • Csaba
  Mióta szedem sokkal energikusabb vagyok, könnyebben kelek minden reggel. Több hónaja fogysztom már, de biztosan fogm a jövőben is! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
  Csaba
 • Kata
  Kb 4 hónapja szedem, reggel, este. Mindamellett, hogy több energiám van, tökéletesen beállította a ciklusomat (változókor küszöbén állok) Olyan peteéréseim vannak, hogy huhuuuu.... Ennek a kedvesem is nagyon örül. Bátran ajánlom mindenkinek.
  Kata

Feketekömény


 • Erzsébet
  Négykeresztes allergiám van sok dologra. Kb. 3 hete kezdtem el szedni. Eddig egyet sem tüsszögtem, pedig ilyenkor már az őrület határán szoktam állni. Köhögni, tüsszögni szoktam, szóval tutti, hogy hatásos!

  Erzsébet

Perui Kovaföld


 • Erika
  Soha semmi nem vált be így mint ez a szer!!!! Kész csodát tett velem és esküszöm, hogy csak ezt használom továbbra is 15 éve magas volt a koleszterinem mindent szedtem rá amit az orvosok írtak nem ment lejjebb. 2 hónap után 5.1-re lement. Nagyon örülök pedig egy kis fenntartással fogadtam ezt is. Arról már nem is beszélve, hogy a bél működésemet is helyre hozta. Ajánlom mindenkinek már meg rendeltem a 3.-ik adagot. Köszönöm!
  Erika
 • Éva
  Már tizenkilenc napja szedem.  Az első hét után elmúltak az éjszakai lüktető izületi fájdalmaim. Azóta nagyon jól alszom. Már a nappalok is egyre jobbak, jobb a teher biró képességem. Energikusabb lettem :) Az ismerőseim is mind elkezdték szedni miután én csak áradozni tudok a kovaföldről, hogy mennyire jó. Az biztos, hogy a bélműködést is helyre teszi és az anyagcserét is felgyorsitja. :) Azóta jelentős súlycsökkenés is beindult nálam. Nagyon hálás vagyok!
  Éva
 • Zsuzsanna
  Számunkra hihetetlen már 2 hét után a változás. Szemlátomást szépül a bőr, a köröm és a haj. Az éjszakai lábfájdalmak múlófélben...és kipihenten ébredek 58 évesen is, energia bomba vagyok. C -vitaminnal együtt fogyasztjuk a családban többen is...a hatás mindenkinél egyértelmű. Nem kellemetlen a fogyasztása, csak ajánlani tudom mindenkinek!
  Zsuzsanna
 • Anna
  Én 2 hete iszom, nagyon hullott a hajam de piszokul , és most azt vettem észre, hogy fėnyes jobb a tappintása és megállt a hajhullásom. Nagyon örülök :) Ajánlom mindenkinek!!
!
  Anna
 • Ilona
  Mostmár több mint egy éve iszom a perui kovaföldet! /gyomorfekély/! És nagyon jónak bizonyult! Sokkal energiadúsabb vagyok! És jobban is alszom! Már reggel fáradtan ébredtem! Ami most megszünt!!! Ajánlom mindenkinek!
  Ilona
 • Zsófia
  Én arcpakolást csinálok belőle vízzel összekeverve. Megvárom míg megszárad, utána lemosom. A bőröm sokkal szebb, kevesebb bőrhiba és nem szárítja szét az arcom! Szerintem érdemesebb kipróbálni ezt, nem kell megvenni a sok hangzatos pakolást! Megnyugtató hogy a bőrre nem kerül semmi vegyi anyag.
  Zsófia
 • Abigél
  Hihetetlen jó! Komolyan mondom nem győzöm magam ismételni a természetes dolgok a legjobbak a szépségápolásban! Arcpakolást készítek belőle joghurtal majd felkenem a megtisztított arcbőrre fél órát rajta hagyom és esküszöm nem találkoztam még olyan arcpakolással ami ennyire jól tisztít és kisimít! Pedig tényleg nagyon sok arcpakolást kipróbáltam már az olcsóbbaktól a luxus termékekig és nem találtam ennél jobbat! Arról nem is beszélve hogy mennyi pozitív dolgot művel ha belsőleg alkalmazza az ember!
  Abigél

Mikronizált Perui Kovaföld


 • Bea
  Én már régóta kovaföldezem. Szuper, a körmömnek és a hajamnak (ez a látvány része) nagyon jót tett, de a bőrömnek és közérzetemnek stb. Lehetne még sorolni... Ajánlom mindenkinek! :)
  Bea
 • Magdolna
  Nyirok és ér probléma van a lábambam. Mióta iszom sokkal jobb, nem dagad. Akinek hasonló problémája van, próbálja ki nyugodtan. Nem fog csalódni!
  Magdolna

Tenmag ízületi csomag


 • Katalin
  Nekem köszvényem van, kötöttek az ízületeim. Az ízületi csomag nagyon sokat használt a térd fájdalmamnak. Alig tudtam mozgatni, napi 2 fájdalomcsillapító kellett, hogy tudjak mozogni, aludni. Mindenkinen nyugodt szívvel ajánlom!
  Katalin
 • László
  Mindenkinek csak ajánlani tudom. Pincérként 15 órát vagyok talpon 25 éve és lépcsőzök is. 3 hete szedem. Csodaszer. Köszönöm. Ha elfogy rendelem a következőt. A kovaföldel együtt!
  László
 • Dénes
  Hónapok óta szedem az ízületi csomagot, később Perui Kovaföldet is rendeltem mellé. Továbbra is állítom , hogy az én két térdízületem teljesen helyrejött, nincsenek fájdalmaim, visszanyertem az állóképességemet, Km-eket tudok gyalogolni ismét a kutyámmal. Én teljes mértékben elégedett vagyok a termékekkel és a saját magam állapotjavulásával! Köszönöm!
  Dénes