Loader

A rendelésének küldése folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Vásárlóink véleménye

DHM Forte Másnaposság helyett


 • Mátyás Kertész
  Buli után 1 szem belőle egyből, aztán alvás után még egy. Sok vízzel es nyertél.
  Mátyás Kertész
 • Péter Gál
  Csak egyszer próbáltam,de jól vizsgázott.
  Péter Gál
 • Gyula
  Végre ami hatásos!
  Gyula
 • Tibor
  Annyit gondolkoztam már rajta, hogy amikor ilyen fejlett az orvostudomany, miért is nem segít már valaki a másnaposokon is. Mindenki nevében köszönöm. Nobel díjat a feltalálónak!!!
  Tibor

Tenmag ízületi csomag forte


 • Lóránt
  Én a térdem miatt kezdtem el szedni, mert már legugolni is alig bírtam. Sok kezelést végigcsináltam különféle gyógyszerekkel, de ilyen jó eredménye egyiknek sem volt. Nekem bevált. De az is hozzátartozik, hogy fogytam kb. 6 kilót. Talán az is segített....az pedig a kovaföld segítségével ment könnyedén.
  Lóránt
 • János
  Egy hónapi szedés után elmúlt a teniszkönyököm úgy, hogy közben kemény fizikai munkát végeztem.
  János
 • Edit
  Ez a termék fantasztikusan jó. Mindent tudok fájdalommentesen csinálni. Visszatért az életkedvem. Küldöm a rendelést. :)
  Edit
 • Varga Györgyné
  Férjem ismerőse igen nehezen járt, annyira fájtak a térdei, hogy el is esett többször, majd egyszer csak azt látta a párom, hogy szépen jár, könnyedén, elmesélte az ismerős, hogy mitől, hát ettől a terméktől, hogy már négy nap után javult, amit kétkedve fogadtunk, bár a TENMAG Kovaföldet ismertük, végül is megrendeltük a csomagot! Ma rendeltem a következő 2 hónapi adagot, mert láss csodát a férjem térdei is négy nap múlva sokkal kevésbé fájtak, 3 hét után a járása már fitt, fiatalos! Sőt a gyűrűsujjából karba "felmenő" fájdalommal élt, két napja mondta, hogy az megszűnt. Ezek régi dolgok, régi fájdalmak, mindenféle gyógyszerre, egyébre sem változtak, és amit mesének hittem, az nem az.........megtörtént a javulás, a 10-es skálán kb a 3-asnál tart.
  Varga Györgyné
 • Julika
  Jók a tapasztalataink, a férjemnek a térde sokat javult, szinte teljesen rendbe jött, pedig nagyon sok éves fájdalommal élt.
  Julika
 • Mária
  Kb 1 hónapja elfogytak a kapszuláim es 1 hete ujra megfájdult a vállam. Gondolom 2-3 het alatt kiürűlt a szervezetemből. Megrendeltem 2 nap alatt megjött 3 napja szedem ismét es már tűnik el a fajdalom. A parom szedi a kurkumint a gyömbérrel folyamatosan azota mar a krémet sem használja a bokájara. Nekünk nagyon jó.
  Mária
 • Krisztina
  Fodrász vagyok 25 éve dolgozom, kb 3 heti izületcsomag szedése után megszűnt a teniszkönyök fájdalmam ill kisizületi gyulladások is rendbe jöttek. Az arcbőrömön simább,feszesebb lett. Végre fájdalom nélkül tudok hosszútávot futni!! A 3. dobozzal rendelem. Végre egy termék aminek érzem a hatását! Bízom benn h így is marad!
  Krisztina
 • Mária
  Sokkal könnyebben mozognak a karjaim. Nincs akkora fájdalmam. Most jött meg a 3. havi adag.
  Mária
 • Mária
  Ez egy nagyon jó készítmény, semmi más gyógyszerbe nem zavar bele. 55 éves vagyok és két éve szedem. Se a cataflam, se a brexin fájdalomcsilapító nem kell azóta. Előtte a kádból sem tudtam kiszálni. Fizikai munkát végzek. Egy hónap szedése kevés, ugyanis nekem hat hónap kellett, hogy végleg abbahagyjam a fájdalomcsillapítók szedését. Egy hónaptól nem lehet várni a csodát.
  Mária

Tenmag Kurkumin


 • Szalainé
  A gyömbért és a kurkumint együtt fogyaszva igen hatásosnak érzem! Két hete szedem és már érzem gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatását!
  Szalainé
 • Mária
  Rendkívül hatásos gyulladáscsökkentő + természetes vérhigító (több,mint 2 éves tapasztalat)!
  Mária

Perui Kovaföld utántöltő


 • Bea
  Akár hiszed akár nem, én sem hittem benne de a betegségeim miatt és az elkeseredéseim miatt tettem meg a próbát és nem bántam meg. Ismeretségem körében is ajánlottam, nekik pont mint nekem, be vált.
  Bea
 • Mária
  Kb 2 éve kezdtem el. Azóta kisebb szünetekkel iszom reggel 2ek. Hatásai nálam: jobb emésztés, megszünt puffadás, energikusabb lettem, lement 10kg fölösleg aminek nagyon örültem mert azelött bármit tettem nem sikerült. Jobb az immunrendszerem.. nem vagyok beteg és még sorolhatnám. Szóval nagyon jó.. csak ajanlani tudom mindenkinek. Hálásan köszönöm TEN!
  Mária

Perui Noni


 • Zsolt
  Amióta nonit szedek, mintha kicseréltek volna.Rengeteg energiám van, fantasztikus jó kedvem, lazább, nyugodtabb, vidámabb vagyok. Imádom!
  Zsolt
 • Ildikó
  Vidám, energikus vagyok tőle és más noni fogyasztó vásárlóm is ezt mondta. Ráadásul nincs refluxom, amikor stresszhelyzetbe kerülök. Régebben azonnal éreztem, amióta a nonit szedem, nincs ilyen gondom és ez igazi áldás
  Ildikó
 • Mónika
  Én kb. két hete szedem, és már most lehet érezni a hatását! Eddig antidepresszánson éltem, aztán váltottam erre! Nekem úgy fest bejött! Ráadásul tele vagyok energiával,és az alvásom is rendbe jött!
  Mónika
 • Natalia
  Kedves Ten! Nagyon hálás vagyok a noni kapszuláért! Nagyon problémás alvó vagyok, de a nonival sokkal jobban alszom és ami fontos: kipihenten is ébredek! Ez nekem egy ajándék!
  Natalia
 • Barbara
  Csak röviden írom, a lényeget, hogy január 6-án abbahagytam a dohányzást, legfőképpen azért, mert egyre durvább migrén gyötört. Nem akarattal vontam meg magamtól, egyszerűen ki akarom próbálni, hogy mi változik. Közben szembe jött velem a noni, és megértést hozott a nikotin és a fehérje kapcsolódási mechanizmusa. Így olyan jó érzéssel tölt el, hogy van altarnativa ami segít a leszokásban. Az utolsó doboz cigit amikor megvettem, még gondolkodóba is estem, hogy kell e ez nekem? Azóta bontatlanul viszem magammal a táskámban, hogy ha akarok, bármikor rágyújthassak. Már 3 hete nem dohányzom. De azt nem gondolom, hogy le szoktam... Inkább úgy döntöttem hogy nem akarom mérgezni tovább magam.
  Barbara
 • Zsuzsanna
  Én a férjemnek vettem. Fantasztikus jó neki. Jó kedve van. Nagyon jól alszik tőle. De főleg egyre jobb étvágya van. 25 Kg-ot fogyott mostanában és végre eszik azóta!!
  Zsuzsanna
 • Tibor
  Szedem előírás szerint, de szerintem most ez jobb étvágyat csinál. Most már a napi 2x2 db-nál tartok. Kiváncsi vagyok csökken e az étvágyam. Ja és a cigit nem kívánom....
  Tibor
 • Andrea:
  Nekem bevállt, gyógyszert nem szedtem, de mindenféle természetes dolgot kipróbáltam már, a legjobban az illóolajok működtek és még annál is jobban a noni. Napi 2-t szedek, sokkal könnyebben alszom el és mélyen, így reggel frissen ébredek, nem az a felszínes alvás, amikor tök leverten ébredsz. Ezen kívül csökkenti a függőség érzetet pl koffein, édesség, stb. iránt.
  Andrea:

Perui Maca Negra


 • Gábor
  Én hosszú hónapokon keresztül annyira kimerült és fáradékony voltam,hogy a végén elmentem orvoshoz vele,hogy legalább egy vérképet nézzenek,mert soha nem voltam annyira lemerülve.  Lényeg hogy én már több hónapja szedem. Amire bizton állíthatom, hogy életet lehelt belém.
  Gábor
 • Ildikó
  Két hete kezdtem el fogyasztani, egyre erősödő fejfájások törtek rám, a már elérkezett klimaxos időszak miatt. Nem tudnék nélküle létezni! 10-15 perccel a bevétel után, mint akit kicseréltek... Nagyon köszönöm!!!
  Ildikó
 • Ádám
  A szedésétől kb 2 hétre egyre jobban bírtam magam, egyre több energia lett bennem. Újból elkezdtem kertészkedni, állandóan pakolásztam, és nem kívántam a pihenést.  És úgy érzem hogy a memóriám is jobb valamivel. Ajánlom mindenkinek!
  Ádám
 • Katica
  Tényleg jó. Nekem tavaly júliusban azt mondták nem eshetek teherbe természetes úton. Most a 8dik hónapban vagyok. Tavaly novemberben kezdtem el szedni a Maca Negrát, februárban pedig megfogant a kisfiam. Köszönöm!
  Katica
 • Csaba
  Mióta szedem sokkal energikusabb vagyok, könnyebben kelek minden reggel. Több hónaja fogysztom már, de biztosan fogm a jövőben is! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
  Csaba
 • Kata
  Kb 4 hónapja szedem, reggel, este. Mindamellett, hogy több energiám van, tökéletesen beállította a ciklusomat (változókor küszöbén állok) Olyan peteéréseim vannak, hogy huhuuuu.... Ennek a kedvesem is nagyon örül. Bátran ajánlom mindenkinek.
  Kata
 • Ágnes
  A változókori tünetekre nagyon jó. Nekem legalábbis bevált. Százszor jobb mint a hormonpótlás!!
  Ágnes
 • Veronika
  A változókori tünetekre nagyon jó. Nekem legalábbis bevállt. Százszor jobb mint a hormonpótlás!!
  Veronika
 • Gabriella
  Nagyon jó a feszültség oldás és a klimax előtti kellemes tüneteket kiütötte kb.3 hónapja szedem már.
  Gabriella
 • Márton
  1 hét és működik.
  Márton

Feketekömény


 • Erzsébet
  Négykeresztes allergiám van sok dologra. Kb. 3 hete kezdtem el szedni. Eddig egyet sem tüsszögtem, pedig ilyenkor már az őrület határán szoktam állni. Köhögni, tüsszögni szoktam, szóval tutti, hogy hatásos!

  Erzsébet

Perui Kovaföld


 • Erika
  Soha semmi nem vált be így mint ez a szer!!!! Kész csodát tett velem és esküszöm, hogy csak ezt használom továbbra is 15 éve magas volt a koleszterinem mindent szedtem rá amit az orvosok írtak nem ment lejjebb. 2 hónap után 5.1-re lement. Nagyon örülök pedig egy kis fenntartással fogadtam ezt is. Arról már nem is beszélve, hogy a bél működésemet is helyre hozta. Ajánlom mindenkinek már meg rendeltem a 3.-ik adagot. Köszönöm!
  Erika
 • Éva
  Már tizenkilenc napja szedem.  Az első hét után elmúltak az éjszakai lüktető izületi fájdalmaim. Azóta nagyon jól alszom. Már a nappalok is egyre jobbak, jobb a teher biró képességem. Energikusabb lettem :) Az ismerőseim is mind elkezdték szedni miután én csak áradozni tudok a kovaföldről, hogy mennyire jó. Az biztos, hogy a bélműködést is helyre teszi és az anyagcserét is felgyorsitja. :) Azóta jelentős súlycsökkenés is beindult nálam. Nagyon hálás vagyok!
  Éva
 • Zsuzsanna
  Számunkra hihetetlen már 2 hét után a változás. Szemlátomást szépül a bőr, a köröm és a haj. Az éjszakai lábfájdalmak múlófélben...és kipihenten ébredek 58 évesen is, energia bomba vagyok. C -vitaminnal együtt fogyasztjuk a családban többen is...a hatás mindenkinél egyértelmű. Nem kellemetlen a fogyasztása, csak ajánlani tudom mindenkinek!
  Zsuzsanna
 • Anna
  Én 2 hete iszom, nagyon hullott a hajam de piszokul , és most azt vettem észre, hogy fėnyes jobb a tappintása és megállt a hajhullásom. Nagyon örülök :) Ajánlom mindenkinek!!
!
  Anna
 • Ilona
  Mostmár több mint egy éve iszom a perui kovaföldet! /gyomorfekély/! És nagyon jónak bizonyult! Sokkal energiadúsabb vagyok! És jobban is alszom! Már reggel fáradtan ébredtem! Ami most megszünt!!! Ajánlom mindenkinek!
  Ilona
 • Zsófia
  Én arcpakolást csinálok belőle vízzel összekeverve. Megvárom míg megszárad, utána lemosom. A bőröm sokkal szebb, kevesebb bőrhiba és nem szárítja szét az arcom! Szerintem érdemesebb kipróbálni ezt, nem kell megvenni a sok hangzatos pakolást! Megnyugtató hogy a bőrre nem kerül semmi vegyi anyag.
  Zsófia
 • Abigél
  Hihetetlen jó! Komolyan mondom nem győzöm magam ismételni a természetes dolgok a legjobbak a szépségápolásban! Arcpakolást készítek belőle joghurtal majd felkenem a megtisztított arcbőrre fél órát rajta hagyom és esküszöm nem találkoztam még olyan arcpakolással ami ennyire jól tisztít és kisimít! Pedig tényleg nagyon sok arcpakolást kipróbáltam már az olcsóbbaktól a luxus termékekig és nem találtam ennél jobbat! Arról nem is beszélve hogy mennyi pozitív dolgot művel ha belsőleg alkalmazza az ember!
  Abigél
 • Bea
  Pajzsmirigy alulműködésem van, evégett magas vérnyomással és magas pulzussal szenvedtem. Mióta iszom a Perui Kovaföldet, a vérnyomasom és a pulzusom rendben van. A vérnyomás csökkentőt már el is hagytam. Az emésztésem szuper, a puffadásom elmúlt, amivel sokat szenvedtem. A körmöm megerősödött, a hajam nem hullik, a bőröm már nem olyan száraz és amiben nem hittem, a kilók mennek le, persze életmód váltással. Hála a kovaföldnek. Bánom, hogy nem hamarabb kezdtem el inni. Köszönöm.
  Bea

Mikronizált Perui Kovaföld


 • Bea
  Én már régóta kovaföldezem. Szuper, a körmömnek és a hajamnak (ez a látvány része) nagyon jót tett, de a bőrömnek és közérzetemnek stb. Lehetne még sorolni... Ajánlom mindenkinek! :)
  Bea
 • Magdolna
  Nyirok és ér probléma van a lábambam. Mióta iszom sokkal jobb, nem dagad. Akinek hasonló problémája van, próbálja ki nyugodtan. Nem fog csalódni!
  Magdolna

Tenmag ízületi csomag


 • Katalin
  Nekem köszvényem van, kötöttek az ízületeim. Az ízületi csomag nagyon sokat használt a térd fájdalmamnak. Alig tudtam mozgatni, napi 2 fájdalomcsillapító kellett, hogy tudjak mozogni, aludni. Mindenkinen nyugodt szívvel ajánlom!
  Katalin
 • László
  Mindenkinek csak ajánlani tudom. Pincérként 15 órát vagyok talpon 25 éve és lépcsőzök is. 3 hete szedem. Csodaszer. Köszönöm. Ha elfogy rendelem a következőt. A kovaföldel együtt!
  László
 • Dénes
  Hónapok óta szedem az ízületi csomagot, később Perui Kovaföldet is rendeltem mellé. Továbbra is állítom , hogy az én két térdízületem teljesen helyrejött, nincsenek fájdalmaim, visszanyertem az állóképességemet, Km-eket tudok gyalogolni ismét a kutyámmal. Én teljes mértékben elégedett vagyok a termékekkel és a saját magam állapotjavulásával! Köszönöm!
  Dénes