Téli edzés a Tenmag Tongkat Ali kivonatával- hogyan nézz ki jól a nyárra?

Ahogy beköszönt a hideg időjárás,

az emberek általában visszavonulnak a meleg otthonaikba és kevésbé gondolnak az egészséges életmódra. Azonban nem szabad elhanyagolni az edzést sem! Nem csak az egészségünkre van pozitív hatással, de segít elérni az áhított nyári formát is. A Tenmag Tongkat Ali kivonat segíthet abban, hogy az edzés hatékonyabb legyen még télen is.

Olvass tovább és találj megoldást, hogy jól nézz ki a nyárra!

Mi is az a Tenmag Tongkat Ali kivonat?

A Tongkat Ali vagy más néven a maláj ginzeng egy trópusi fa, aminek a gyökere a világ egyik legerősebb természetes afrodiziákummá vált. A Tenmag Tongkat Ali pedig magas koncentrációban tartalmazza ezt a hatóanyagot, ami segíthet növelni az erőnlétet, a kitartást és a tesztoszteron szintet.

Milyen hatása van télen az edzésre?

Az edzés sokkal megterhelőbb és kihívást jelenthet télen, különösen egy hideg, szeles napon. Azonban nagyon fontos, hogy ne hagyjuk abba az edzést. Az edzés segít kiegyensúlyozni a stresszt és javítja a hangulatot, aminek pozitív hatása van a mentális egészségre. Az edzés elősegíti a vérkeringést is, aminek köszönhetően javul a mozgékonyság és a reflexek, ezáltal csökkentve a sérülés és az esés kockázatát.

Hogyan segíti a Tenmag Tongkat Ali kivonat télen is az edzést?

Az edzések hatékonyabbak lehetnek a Tenmag Tongkat Ali kivonat segítségével, mert fokozza az erőnlétet és a kitartást. A kivonat segíthet növelni a tesztoszteron szintet is, amely kulcsfontosságú a fizikai teljesítményhez. Ez különösen fontos az idős korosztály számára, akiknek csökken a tesztoszteron szintje. A kivonat segíthet növelni az izomtömeget is, amely az anyagcserét növelve elősegíti a zsírégetést.

Mik az előnyei a téli edzésnek?

Az edzés télen nagyon hasznos lehet, mert ha megtartod az edzési rutinodat, akkor már tavasszal jó alapokkal rendelkezel. Télen könnyebb megszabadulni a télen felszedett súlyfeleslegtől és belefér néhány extra falat a karácsonyi ünnepek alatt. Az edzés segít megőrizni az izomtömeget és az egészséges testösszetételt, így könnyebb elérni a kívánt nyári formát.

Hogyan vegyük be a Tenmag Tongkat Ali kivonatot az edzésünk előtt?

Ha az edzés előtt szeretnéd bevenni a Tenmag Tongkat Ali kivonatot, akkor 30-40 perccel az edzés előtt ajánlott. Az ajánlott adagolás napi 2x1 kapszula.

Érdemes eltökélni magunkat, hogy télen is folytatjuk az edzést és egészséges életmódot folytatunk. A Tenmag Tongkat Ali kivonattal pedig még hatékonyabb lehet az edzésünk. Ha megtartjuk az edzési rutinunkat télen, akkor már tavaszra jól fel leszünk készülve. A Tenmag Tongkat Ali kivonat természetes és hatékony megoldás az erőnlét és a teljesítmény növelésére, így könnyebb elérni a kívánt nyári formát. Ne habozz kipróbálni és edzős programod részévé tenni!

Milyen előnyökkel jár a Tenmag Bakopa kivonat használata?

A Bakopa az egyik legismertebb természetes nootropikum-agyserkentő, aminek bizonyítottan erős hatásai vannak: nem csak a memóriát erősíti, hanem javítja a kognitív (megértési) képességeket és az agy alapvető egészségét is.

Mi is az a Bakopa?

A Bakopa, vagyis eredeti nevén Bacopa Monnieri egy ayurvédikus gyógynövény, amelyet Indiában évszázadok óta használnak természetes agyserkentőként és memóriajavítóként és aktív vegyülete, a bakozidok segítik az új neuronok növekedését az agyban, miközben egyidejűleg védik a meglévő neuronokat a károsodástól.

 
Hogyan fejti ki a hatását?

A Bacopa fő hatóanyaga egy kivonat, ami a Bacoside névre hallgat, ez a kivonat nagyban javítja az agyban a szinaptikus jelátvitelt, amit úgy ér el, hogy sokszorozza az ingerület átviteleket, így a neuronok között gyorsabb és intenzívebb az elektromos aktivitása a jeleknek. A Bacoside-A nevű aktív hatóanyag megnöveli a kináz termelését, így még jobban stimulálja az idegsejteket. Ez a hatás legjobban a hippocampust célozza meg, ami az agynak azon része, amely a hosszútávú memóriáért felel. Azzal, hogy megsokszorozza a jelek aktivitását a Bakopa elősegíti, hogy könnyebben és gyorsabban emlékezzünk vissza akár a régen nem emlegetett témákra.

Ami még külön érdekesség, hogy a Bakopa nem csak a memória megtartását segíti elő, hanem megkönnyíti a munkát és még a térbeli memóriát is elősegíti, emellett még rendelkezik szorongásgátló tulajdonságokkal, ami csökkentheti a stresszt és javíthatja a rossz alvási szokásokat, mivel a gyógynövény tartalmaz egy Hersaponin nevű anyagot, így elősegíti az alvást azzal, hogy meghosszabbítja a REM-alvásszakaszt, így pihentebben ébredhetünk.

Tudta-e? A Tenmag Bakopa kivonat javítja az agy különböző régiói közötti kommunikációt, ami a mentális tisztánlátás és a döntéshozatali képességek javulásához vezethet.

Kinek érdemes használni?

A fiataloknak főleg tanuláshoz ajánlott, hiszen a Bakopa szedésével bizonyítottan több fog megmaradni a tanórából, mint nélküle. Az idősebb korosztálynak pedig a memória romlása ellen tökéletes étrend-kiegészítő.

Összegzés:

Összességében úgy tűnik, hogy a Bakopa hatékony kiegészítő a kognitív funkciók javítására, mivel képes fokozni a neuronális kommunikációt, valamint csökkenti a gyulladást az agysejtekben. - így ideális azok számára, akik feledékenységgel vagy bármely neurológiai rendellenességekkel, például demenciával vagy a kognitív hanyatlás más formáival küzdenek. Ha hatékony módot keres memóriája és általános kognitív egészsége javítására, ne habozzon még ma rendelje meg a Tenmag Bakopa kivonatát!

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3153866/

Milyen előnyökkel jár a Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol használata?

A Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol segítségével mindenki élvezheti az optimális sejtenergia elérésének és fenntartásának előnyeit. Ennek az étrend-kiegészítőnek a használatával a mindennapi tevékenységek könnyebben kezelhetővé és elvégezhetővé válnak az energizált lökésnek köszönhetően, ami nagyban hozzájárulhat az életminőség javulásához. 

Mi is az a Bioaktív Q10 Ubiquinol?

A Bioaktív Q10-et a világon kizárólag a japán KANEKA® cég állítja elő, természetes úton, élesztő fermentáció útján. A Kaneka ubiquinolja a világ első és egyetlen bioaktív Q10-koenzimje, ami étrend-kiegészítőben elérhető, védi számos szabadalom.

A Kaneka japán cég egyedülálló módon biológiailag aktív formában tudja a Q10-et biztosítani, mely élettani szempontból sokkal eredményesebb, gyorsabb Q10 visszapótlást tesz lehetővé. Az ubiquinol a hagyományos Q10-hez képest nemcsak gyorsabban és jobban képes kifejteni a hatását, hanem hosszabban is, mert a vérplazmában is jóval tovább tartózkodik.

 
Hogyan fejti ki a hatását?

A Tenmag Bioactive Q10 Ubiquinol egy olyan táplálékkiegészítő, amely a sejtek mitokondriumaiban természetesen megtalálható antioxidánsból, a koenzim Q10-ből (CoQ10) áll. A CoQ10 fontos szerepet játszik az ATP (adenozin-trifoszfát) előállításában, amely az elsődleges energiaforrás, amely a sejtjeinket táplálja. Ahogy öregszünk, szervezetünk egyre kevesebb CoQ10-et termel, ezért a Bioactive Q10 Ubiquinol kiegészítése segíthet pótolni a CoQ10 csökkenő szintjét és helyreállítani sejtjeink egészségét. Tiszta sejtenergiával látja el az emberi szervezet minden egyes sejtjét, hogy szerveink a legnagyobb hatékonysággal tudják ellátni élettani funkcióikat. 

Testünk fittsége, immunrendszerünk erőssége sejtjeink energiaellátásától függenek. Minden sejtünkben mitokondriumok százai-ezrei termelik az energiát, vagyis az ATP molekulát. A Q10 Ubiquinol rendkívül fontos szerepet tölt be a mitokondriumok (sejtrészecskék) energiatermelésében. Katalizátorként működik közre az ATP molekula termelésében, ami az emberi test "energiahordozója”. Az emberi testben termelődő energia 95%-ban ezáltal jön létre.

Tudta-e? A Bioaktív Q10 Ubiquinol a CoQ10 egyetlen olyan formája, amely klinikailag bizonyítottan gyorsan növeli és fenntartja a CoQ10 sejtszintjét a szervezetben. Az is ismert, hogy nyolcszor jobban felszívódik, mint a CoQ10 más formái.

Kinek érdemes használni?

A Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol úgy működik, hogy feltölti szervezetünket CoQ10-zel, segít helyreállítani az energiatermelés optimális szintjét a sejtjeinkben. Ez különösen előnyös a 40 év feletti emberek számára, akik természetes módon szeretnék növelni energiaszintjüket és javítani sejtjeik általános egészségét. Hasznos lehet a sportolók számára is, akik szeretnék maximalizálni a teljesítményüket, vagy a krónikus fáradtság szindrómában szenvedők számára, akiknek extra segítségre van szükségük ahhoz, hogy átvészeljék a napjaikat. 

Összegzés:

Ha Önnek vagy egy ismerősének szüksége van segítségre a sejtek energiájának fenntartásában a mindennapokban, akkor ez a tökéletes megoldás. Soha többé nem kell lomhának éreznie magát; növelje a sejtek energiaszintjét még ma a Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol segítségével. Ez a könnyen használható étremd-kiegészítő rendkívül megbízható, és legfőbb előnyeivel bizonyítja értékét, függetlenül attól, hogy milyen az életmódja! Ne habozzon; kezdje el most, és mondjon búcsút a fáradtságnak és az alacsony energiának a Tenmag Bioakttív Q10 Ubiquinol segítségével - már ma elkezdheti szedését!

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9449413/