Egészség Csomag


Kiszerelés: 270 db kapszula

OGYÉI szám: Lásd a termékeken

Kategóriák: Hatékony fogyás

Készleten

23 260.- Ft

19 770.- Ft

Vásárolja meg legnépszerűbb termékeinket egy csomagban több, mint 3000 Ft kedvezménnyel és ingyenes kiszállítással!

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.


Ajándékozzon egészséget!

Vásárolja meg legnépszerűbb termékeinket egy csomagban több, mint 3000 Ft kedvezménnyel és ingyenes kiszállítással! Lepje meg magát, vagy szeretteit ezzel a komplex Egészség Csomaggal!

Perui Maca Negra

A Maca Negra a nemi egészség fő támogatója férfiak és nők esetében egyaránt, emellett fokozza a szellemi és fizikai teljesítményt. Növeli az agyi kapacitást és javítja a memóriát. A többi maca közül kiemelkedik a hormonháztartásra gyakorolt kiegyensúlyozó hatásával.


Kurkumin

A kurkumin a kurkuma hatóanyag kivonata, ami egy természetes és nagyon hatékony gyulladáscsökkentő. A kurkumin, gyömbérrel együtt fogyasztva, hatékonyan felszívódik és eljut a szívtől távol eső perifériás helyekre is, az ízületekhez.


Gyömbér

Az egyik legjobb természetes vérhigító, ezért kíméli a szívet és az érrendszert. Mindennek fokozza a felszívódását, mivel az emésztőrendszerben is vérbőséget okoz. A kurkumin akár 100-szor hatékonyabban is képes felszívódni a véráramba, a gyömbér jelenlétében.


Hialuronsav

Egy olyan természetes belső hidratáló, amit "nedvesség mágnes" jelzővel is illetnek, hiszen ez az apró molekula saját tömegének 1000-szeresét is képes megkötni vízben! Ez a tulajdonsága pedig nagyszerűen megmutatkozik a porcok, a bőr és a kötőszövet fiatalításában.


Zöld Kardamom

A szív fűszere. Nevéhez hűen javítja a szív saját vérellátását, ezáltal terhelhetőségét is növeli. Fogyókúrázóknak zsírégető képessége miatt ajánljuk. Tapasztalatok szerint főleg a hasi zsírral könyörtelen. Fogyasztása melegszívűvé, emberszeretővé tesz, örömtelivé teszi a mindennapi teendők elvégzését.


EGCG Forte

A zöld tea kivonata - Az egyik legjobb természetes zsírégető. Gátolja a bevitt zsír beépülését, valamint bontja a szervezetben régóta jelen lévő zsírokat is. Zsírégető és fogyasztó hatása mellett a EGCG az egyik legjobb antioxidáns!

Összetevők:

60 db EGCG kapszula-30 db Hialuronsav kapszula-30 db Gyömbér kapszula-30 db Kurkumin kapszula-60 db Perui Maca Negra kapszula-60 db Zöld Kardamom kapszula

Napi ajánlott mennyiség:

Kurkumin: napi 1 x 1, EGCG Forte: napi 2 x 1, Perui Maca negra: napi 2 x 1, Hialuronsav: napi 1 x 1, Gyömbér: napi 1 x 1, Zöld kardamom: napi 2 x 1

Vásárlóink véleménye

Hasonló termékek

EGCG Forte Kivonat

EGCG Forte Kivonat

60 db kapszula (350 mg)

4 990.- Ft

Gyömbér

Gyömbér

60 db kapszula (300 mg)

2 190.- Ft