Pygeum Forte Kivonat


Kiszerelés: 30 db kapszula (250 mg)

Adag: 1 havi adag

Napi ajánlott bevitel: 1x1 kapszula

OGYÉI szám: 23211/2020

Kategóriák: Férfierő a Maximumon

Készleten

5 990.- Ft

4 790.- Ft

Mennyiségi kedvezmény:

3 db vásárlásától:

4 551.- Ft / darab - 5%

5 db vásárlásától:

4 311.- Ft / darab - 10%

A Tenmag Pygeum Forte, a Pygeum africanum kivonatot tartalmazza, amely elősegíti az egészséges húgyúti működést, csökkenti a jóindulatú prosztata megnagyobbodást, továbbá megállítja a szervezet időskori elnőiesedését.

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.


A Tenmag Pygeum Forte, mely 5:1 arányú töménységben tartalmazza a Pygeum africanum kivonatot, mely elősegíti az egészséges húgyúti működést, csökkenti a jóindulatú prosztata megnagyobbodást, továbbá megállítja a szervezet időskori elnőiesedését.

Az 50 év feletti férfiaknál gyakori a prosztata és vizelési probléma. Hogy mi ennek az oka? A férfiak szervezetében 50 év felett csökkenhet a tesztoszteron (férfihormon) szint, ami két enzim túlműködése miatt alakul ki. Az egyik enzim az úgynevezett 5-alpha-reduktáz enzim, ami azért felelős, hogy a férfiak tesztoszteronját dihidro-tesztoszteronná azaz DHT-vá alakítja át és ezáltal elindul egy hormonális változás a férfiak szervezetében, ennek következtében beindul a sejtek burjánzása és ez jóindulatú prosztata megnagyobbodáshoz vezet, ami miatt szűkül a húgycső csatorna és kialakulhatnak vizelési panaszok. A másik az aromatáz enzim amely a tesztoszteront ösztogénné (női hormonná) alakítja át, így a férfiakban elindul az elnőiesedés folyamata, illetve a magas ösztrogén szint akár elhízást is okozhat.

Hogyan tudjuk megakadályozni a tesztoszteron csökkenését, átalakulását?

A pygeum megvédi a tesztoszteron (férfihormon) csökkenését és rossz irányú átalakulásait.

A Tenmag Pygeum Forte tartalmazza a Pygeum africanum kivonatot, ez a növényi hatóanyag blokkolja az 5-alpha-reduktáz enzimet és egyben aromatáz enzim gátló hatása is van. Mindkét enzim működését befolyásolva, a Tenmag Pygeum Forte sajátossága, hogy képes természetes úton megállítani a tesztoszteron átalakulását mind DHT-vá, mind pedig ösztrogénné.

A Pygeum africanum kivonatot a washingtoni egyezmény védi, amely egy nemzetközi kormányközi egyezmény, amelyet azért hoztak létre, hogy a vadon élő növények és állatok egyedeivel folytatott nemzetközi kereskedelem ne veszélyeztesse fennmaradásukat. Célja, hogy ellenőrzése alá vonja a veszélyeztetett fajok kereskedelmét, és ezáltal megakadályozza, hogy állat- és növényfajok ezrei a kipusztulás szélére jussanak.

A Tenmag Pygeum forte képes természetes úton megállítani a tesztoszteron mindkét irányú (DHT, Ösztrogén) átalakulását.

Összetevők:

Afrikai szilvafa-kéreg kivonat 5:1 (Pygeum africanum L.), Növényi cellulóz kapszula

Napi ajánlott mennyiség:

1x1 kapszula

Vásárlóink véleménye

Kapcsolódó blog bejegyzések

Javasolt termékek

Egészség Csomag

Egészség Csomag

270 db kapszula

23 260.- Ft

19 770.- Ft

Gyömbér

Gyömbér

60 db kapszula (300 mg)

2 190.- Ft

Perui Maca Negra

Perui Maca Negra

60 db kapszula (500 mg)

4 700.- Ft