Loader

A rendelésének küldése folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Pygeum Forte

Kiszerelés: 30 db kapszula (250 mg)

OGYÉI szám: 23211/2020

Kategória: Növényi kapszulák

A Tenmag Pygeum kivonata segít visszaállítani és fenntartani a prosztata egészséges állapotát.

5 990.- Ft


Készleten

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.

A Tenmag Pygeum kivonat növényi ereje elősegíti az egészséges húgyúti működést azáltal, hogy csökkenti a prosztata megnagyobbodást és az azzal járó gyulladásos kellemetlenségeket.
 

A férfiaknak, 50 év felett gyakran prosztata és vizelési problémájuk van. Mi az oka ennek? Ebben a korban már alacsonyabb a tesztoszteron szint (férfi nemi hormon) a szervezetben és ráadásul annak egy része át is alakul DHT-vá. A DHT okozza a vizelési- és prosztata problémát, valamint a kopaszodást és a libidó csökkenést.  A tesztoszteronszint tovább csökken azzal, hogy ösztrogénné is alakul (női nemi hormon). A szervezet felépítése ettől elnőiesedik. 

A prosztata megnagyobbodása, azaz a szöveti túltengés hátterében hormonális változások állnak. A szervezet egyik enzimje alakítja át a férfitesztoszteront dihidro-tesztoszteronná, DHT-vá. Ez fiatalabb korban a férfiak fejlődésében fontos szerepet játszik, ám idősebb korban túltermelődése a prosztata megnagyobbodását okozza. A megnagyobbodott prosztatára írhat fel az orvos vényköteles gyógyszert is, illetve természetes gyógynövénykivonatokkal is lehet enyhíteni a tüneteken. 

Meggátolja a túlzott hormonhatást. 

Egy ilyen természetes szer a pygeum africanum kivonata, amely meggátolja a tesztoszteron hormon túlzott mértékű átalakulását DHT hormonná. Nemcsak a prosztatára jótékony hatású, de a szerv működését szabályozó mechanizmusokat is pozitívan befolyásolja. Egyben gyulladáscsökkentő is. 
Egy természetes, gyógynövényből készülő étrend-kiegészítőről van szó, amely természetes módon javítja a prosztata és a húgyutak egészségét.

A Tenmag Pygeum forte képes természetes úton megállítani a tesztoszteron mindkét irányú (DHT, Ösztrogén) átalakulását.

Az 50 év feletti férfiak esetében óriási egészségügyi előnyökkel jár, ha az alacsony tesztoszteronszint további csökkenését megállítjuk.

Mi is az a Pygeum?
A Tenmag Pygeum kivonatát egy Afrika déli részén található örökzöld fa kérgéből állítják elő. Ezt a kérget a régió lakói évszázadok óta használják prosztata betegségek, illetve húgyúti problémák kezelésére. A kéregben található aktív növényi szterinekről kimutatták, hogy rendszeres szedésük során támogatják a prosztata egészségét. 

A Tenmag Pygeum Forte 
mentes a mesterséges összetevőktől. Úgy lett kialakítva, hogy mindenféle korlátozó étrendnél- és minden gyógyszer mellett használható legyen.
Rendszeres fogyasztásával kihasználhatja a Tenmag Pygeum Forte előnyeit:
- egészséges prosztata támogatást (gyulladás enyhítése)
- elnőiesedés és a kopaszodás megállítását

A Tenmag Pygeum Forte az egyik legnagyobb hatóanyag tartalmú termék a piacon.

Összetevők: Afrikai szilvafa-kéreg kivonat (Pygeum africanum L.), Növényi cellulóz kapszula

Napi ajánlott mennyiség: 1x1 kapszula