EGCG Forte Kivonat


Kiszerelés: 60 db kapszula (350 mg)

OGYÉI szám: 22528/2019

Kategóriák: Növényi kapszulák

Készleten

4 590.- Ft

A zöld tea kivonata - Az egyik legjobb természetes zsírégető

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.


Tudta-e?

Az EGCG segíthet az étvágy szabályozásában. 1 kapszula Tenmag EGCG Forte bevételével több órára megszűnik az éhségérzet. Ez nagyban hozzájárul a fogyókúra sikerességéhez.

Zsírégető és fogyasztó hatása mellett az EGCG az egyik legjobb antioxidáns! Az eddig ismert antioxidánsok közül a zöld teában találhatók a leghatékonyabbak. Számos epidemiológiai tanulmány mutatott összefüggést a rendszeres zöld tea fogyasztás és az egészségmegőrzés között. Sok vitamin (B2-, C-, D- és K-vitamin), ásványi anyag és illóanyag található benne, melyek növelik a szervezet ellenálló képességét. Ezek közül az egyik legfontosabb a katekin, az epigallokatekin-3-gallát (EGCG), amely kulcsfontosságú az antioxidáns szerepében.

Az EGCG közvetlen zsírbontó hatású

Javítja az emésztést és elősegíti az emésztőrendszerbe került zsírok azonnali lebontását.

Az EGCG anyagcsere serkentő, lebontja a régóta jelen lévő zsírokat

Serkenti az anyagcserét, ezáltal előmozdítja a régóta jelen lévő zsírrétegek lebontását, növeli a bőr rugalmasságát, s csökkenti a cellulitot (narancsbőrt), így szabadítva meg minket a fölös centiktől! Egy lebontó enzim gátlásával az EGCG növeli a szervezet noradrenalin szintjét, segítve ezzel a testzsír elégetését, és ezáltal fokozva a szervezet hőtermelését. Nagyon fontos hatása, hogy a (láthatatlan) zsigeri zsír csökkentéséhez jelentősen hozzájárul. Ha nagy a pocakunk, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy a zsigeri zsír is ott lapul a szerveink körül. A zsigeri zsírok csökkenése általános egészségi állapotunk erősítéséhez vezet.

Az EGCG elnyomja egy olyan enzim aktivitását, ami a noradrenalin lebontásáért felel. Ennek eredményeképp megnövekszik a noradrenalin szintje a szervezetben. Ez a hormon fokozza a zsírsejtek lebontását, amelyek így felhasználhatóak energiaként.

A zöld tea kivonata az egyik legjobb természetes zsírégető

Zsírégető és fogyasztó hatása mellett a EGCG az egyik legjobb antioxidáns!

Az eddig ismert antioxidánsok közül a zöld teában találhatók a leghatékonyabbak. Az EGCG a dopamintermelés beindításán keresztül járul hozzá a jó közérzet kialakulásához.

Fogyasztási ajánlat:

A kapszula bevételét nem kell étkezéshez kötni, bármikor bevehető.

Összetevők:

Epigallokatechin gallát (EGCG), zöld tea (Camellia sinensis L.) levél kivonat, Növényi cellulóz kapszula

Napi ajánlott mennyiség:

2x1 kapszula

Vásárlóink véleménye

Kapcsolódó blog bejegyzések

Hasonló termékek

Kurkuma

Kurkuma

60 db kapszula (400 mg)

1 990.- Ft

Rhodiola Premium Kivonat

Rhodiola Premium Kivonat

60 db kapszula (500mg)

8 990.- Ft

6 990.- Ft

Ízületi csomag forte

Ízületi csomag forte

3 x 30db kapszula

9 990.- Ft