Kurkumin Kivonat


Kiszerelés: 30 db kapszula (250 mg)

OGYÉI szám: 21201/2019

Kategóriák: Növényi kapszulák

Készleten

3 990.- Ft

A kurkumin a kurkuma hatóanyaga, ami egy természetes és nagyon hatékony gyulladáscsökkentő.

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.


A kurkumin a kurkuma hatóanyaga, ami egy természetes és nagyon hatékony gyulladáscsökkentő. A kurkumát hagyományosan a kínai gyógyításban és az indiai ajurvédikus orvoslásban az ízületi gyulladások kezelésére használták. A kurkumin molekuláris szinten hat, több lépésben célozza a gyulladást, mellékhatás nélkül!

A kurkumin hatása a gyulladásokra

A kurkumin az egyik legjobb természetes megoldás a gyulladásos problémák szinte teljes spektrumára. Egyszerűen gátolja azon fehérjék termelődését, melyek a gyulladásokat és a fájdalmat okozzák. A kurkuminnak tulajdonítható a legtöbb jótékony élettani hatás, melyet számos kutatási eredmény is alátámaszt. Az ’Arizona Center for Integrative Medicine” orvos igazgatója, Dr. Randy J. Horowitz úgy véli, a kurkumin az egyik leghatásosabb természetes gyulladásgátló.

A gyömbér olyan mértékben fokozza a kurkumin felszívódását, hogy az könnyedén el tud jutni a szívtől távol eső perifériás helyekre az ízületekhez.

1 kurkumin kapszulában annyi kurkumin van, mint 36 kurkuma kapszulában. A kurkuma mindössze 3% kurkumint tartalmaz, míg a Tenmag Kurkumin kapszula 95%-ot.

A Tenmag Kurkumin akár 260x hatékonyabb is lehet, mint a kurkuma.

A gyömbér olyan mértékben fokozza a kurkumin felszívódását, hogy az könnyedén el tud jutni a szívtől távol eső perifériás helyekre az ízületekhez.

A kurkuminról nem lehet eleget lelkendezni.

Az orvostudományi kutatások is egyre komolyabban veszik. A kurkumin olyan sok támadáspontú szer, melynek nincs mellékhatása, és hatásos számos betegség megelőzésében és kezelésében.

A kurkumin alkalmazásával kezelt csoportokban szignifikánsan mérséklődtek a gyulladás tünetei, bármely más terápiát alkalmazó kontrolcsoporthoz képest. Kétséget kizáróan csökkent a gyulladás (a vérkép ezen mérőszámai alaposan javultak), az ízületi porc destruktivitása (rombolása) is leredukálódott, sokszor teljesen megszűnt. A kurkumin képes blokkolni a gyulladási folyamatokat azáltal, hogy gátolja azon fehérjék termelődését, melyek a gyulladást, fájdalmat okozzák. Már több mint 700 génről bizonyosodott be, hogy a kurkumin képes jó irányba befolyásolni azokat, s ezzel gátat vetni a gyulladásos folyamatok kialakulásának.

Fogyasztási ajánlatok

A kurkumin nehezen szívódik fel, de ez gyömbér kapszula egyidejű bevételével megoldható. Ajánlott napi mennyiség: 1 X 1 kapszula (terápiás esetben: 2 X 1 vagy 2 X 2)
A kurkumin és a gyömbér természetes vérhigító, ezért vérhigító, véralvadásgátló gyógyszerrel együtt szedni nem ajánlatos. Mivel a kurkumin segít leküzdeni a már hosszú ideje fennálló gyulladásokat is, kiemelt fontosságú lehet a megelőzésben is.

Összetevők:

100% kurkumin, növényi cellulóz kapszula

Napi ajánlott mennyiség:

1 x 1 kapszula

Vásárlóink véleménye

Kapcsolódó blog bejegyzések

Hasonló termékek

Kurkuma

Kurkuma

60 db kapszula (400 mg)

1 990.- Ft

Ízületi csomag forte

Ízületi csomag forte

3 x 30db kapszula

9 990.- Ft

Ízületi csomag

Ízületi csomag

3 x 60 db kapszula

5 970.- Ft

5 390.- Ft