Loader

A rendelésének küldése folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Kurkumin

Kiszerelés: 30 db kapszula (250 mg)

OGYÉI szám: 21201/2019

Kategória: Növényi kapszulák

A kurkumin a kurkuma hatóanyaga, ami egy természetes és nagyon hatékony gyulladáscsökkentő.

3 990.- Ft


Készleten

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.

A kurkumin a kurkuma hatóanyaga, ami egy természetes és nagyon hatékony gyulladáscsökkentő. A kurkumát hagyományosan a kínai gyógyításban és az indiai ajurvédikus orvoslásban az ízületi gyulladások kezelésére használták. A kurkumin molekuláris szinten hat, több lépésben célozza a gyulladást, mellékhatás nélkül! 

A kurkumin hatása a gyulladásokra

A kurkumin az egyik legjobb természetes megoldás a gyulladásos problémák szinte teljes spektrumára.  Egyszerűen gátolja azon fehérjék termelődését, melyek a gyulladásokat és a fájdalmat okozzák.  A kurkuminnak tulajdonítható a legtöbb jótékony élettani hatás, melyet számos kutatási eredmény is alátámaszt. Az ’Arizona Center  for Integrative Medicine” orvosi igazgatója, Dr. Randy J. Horowitz úgy véli, a kurkumin az egyik leghatásosabb természetes gyulladásgátló.


1 kurkumin kapszulában annyi kurkumin van, mint 36 kurkuma kapszulában. A kurkuma mindössze 3% kurkumint tartalmaz, míg a Tenmag Kurkumin kapszula 95%-ot.
A Tenmag Kurkumin akár 260x hatékonyabb is lehet mint a kurkuma.

 

A gyömbér olyan mértékben fokozza  a kurkumin felszívódását, hogy az könnyedén el tud jutni a szívtől távol eső perifériás helyekre az ízületekhez.

1 kurkumin kapszula gyömbérrel bevéve, 260-szor hatékonyabb, mint 1 kurkuma kapszula. Egymást erősítő hatásuk miatt.

A kurkuminról nem lehet eleget lelkendezni.

Az orvostudományi kutatások is egyre komolyabban veszik. A kurkumin olyan sok támadáspontú szer, melynek nincs mellékhatása, és hatásos számos betegség megelőzésében és kezelésében.

A kurkumin alkalmazásával kezelt csoportokban szignifikánsan jobban mérséklődtek a gyulladás tünetei, mint bármely más terápiát alkalmazó kontrolcsoportnál. Kétséget kizáróan csökkent a gyulladás (a vérkép ezen mérőszámai alaposan javultak), az ízületi porc destruktivitása (rombolása) is leredukálódott, sokszor teljesen megszűnt. A kurkumin képes blokkolni a gyulladási folyamatokat azáltal, hogy gátolja azon fehérjék termelődését, melyek a gyulladást, fájdalmat okozzák. Már több mint 700 génről bizonyosodott be, hogy a kurkumin képes jó irányban befolyásolni azokat, s ezáltal gátat vetni a gyulladásos folyamatok kialakulásáért.

Fogyasztási ajánlatok

A kurkumin nehezen szívódik fel, de ez gyömbér kapszula egyidejű bevételével megoldható.
Ajánlott napi mennyiség: 1 X 1 kapszula (terápiás esetben: 2 X 1 vagy 2 X 2)
A kurkumin és a gyömbér természetes vérhígító, ezért vérhígító, véralvadásgátló gyógyszerrel együtt szedni nem ajánlatos.
Mivel a kurkumin segít leküzdeni a már hosszú ideje fennálló gyulladásokat is, potenciális fontosságú lehet a megelőzésben.

Összetevők: 100% kurkumin, növényi cellulóz kapszula

Napi ajánlott mennyiség: 1 x 1 kapszula

Vásárlóink véleménye

 • Brigitta
  Szuper termék. Párom sarokcsontgyulladással küzdött közel egy évig. Orvos, röntgen minden gyógymód, de semmi nem használt. Minden lépés kín volt számára. Ráakadtam erre a termékre és minden mindegy alapon megrendeltem. Kb. 5 hónapja szedi már (én is), és teljesen tünetmentes. Kb. a harmadik hónap elejétől volt látványos a javulás. Most rendeltem ismét, nem merem abbahagyatni vele. Szóval Nálunk kitűnőre vizsgázott.
  Brigitta
 • Mária
  Rendkívül hatásos gyulladáscsökkentő + természetes vérhigító (több,mint 2 éves tapasztalat)!
  Mária
 • Szalainé
  A gyömbért és a kurkumint együtt fogyaszva igen hatásosnak érzem! Két hete szedem és már érzem gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatását!
  Szalainé