Kurkuma


Kiszerelés: 60 db kapszula (400 mg)

OGYÉI szám: 16362/2015

Kategóriák: Növényi kapszulák

Készleten

1 990.- Ft

A sokak által már jól ismert kurkuma hatóanyaga a kurkumin, ennek tulajdonítható a legtöbb csodálatos élettani hatás. Beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.


A sokak által már jól ismert kurkuma hatóanyaga a kurkumin, ennek tulajdonítható a legtöbb csodálatos élettani hatás. Beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. Növeli a májban és egyéb szövetekben a glutationszintet. A glutationt, vagy rövidebben GsH-t a tudósok gyakran csak a test természetes gyógyító anyagaként tisztelik. A glutation testünk egyik legerősebb antioxidánsaként ismert. Képes kisöpörni a szabadgyököket a testünkből, és küzd azok károsító hatásai ellen. Valószínűleg ezért alakult ki a tudósok körében az a nézet, amely szerint a test legerősebb gyógyító anyagaként tekintenek rá. Az ízületekre kiemelkedően jótékony hatással van. Csökkenti a gyulladást és a fájdalmat.
A gyömbér fokozza a kurkumin felszívódását, közel 95-ször hatékonyabban fejti ki hatását az együttes szedése.

A kurkumafogyasztás lehet az oka, hogy Indiában az idősek körében szinte ismeretlen az Alzheimer-kór. A csaknem egymilliárd indiainak szinte nincsenek bélproblémái, náluk ismeretlen a hasnyálmirigy gyulladás és a béltraktus bármely rákos megbetegedése.

Összetevők:

100% szárított, porított Kurkuma por, Növényi cellulóz kapszula

Napi ajánlott mennyiség:

2x1 kapszula

Kapcsolódó blog bejegyzések

Hasonló termékek

Gyömbér

Gyömbér

60 db kapszula (300 mg)

1 990.- Ft

Q10 Ubiquinol Kaneka

Q10 Ubiquinol Kaneka

30 db kapszula (100 mg)

9 990.- Ft

7 990.- Ft

EGCG Forte Kivonat

EGCG Forte Kivonat

60 db kapszula (350 mg)

4 590.- Ft