Loader

A rendelésének küldése folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Kurkuma

Kiszerelés: 60 db kapszula (400 mg)

OGYÉI szám: 16362/2015

Kategória: Növényi kapszulák

A sokak által már jól ismert kurkuma hatóanyaga a kurkumin, ennek tulajdonítható a legtöbb csodálatos élettani hatás. Beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

1 990.- Ft


Készleten

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.

Kurkuma - A természet gyógyszere

A sokak által már jól ismert kurkuma hatóanyaga a kurkumin, ennek tulajdonítható a legtöbb csodálatos élettani hatás. Beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. Növeli a májban és egyéb szövetekben a glutationszintet. A glutationt, vagy rövidebben GsH-t a tudósok gyakran csak a test természetes gyógyító anyagaként tisztelnek. A glutation testünk egyik legerősebb antioxidánsaként ismert. Képes kisöpörni a szabadgyököket a testünkből, és küzd azok károsító hatásai ellen. Valószínűleg ezért alakult ki a tudósok körében az a nézet, amely szerint a test legerősebb gyógyító anyagaként tekintenek rá. Az ízületekre kiemelkedően jótékony hatással van. Csökkenti a gyulladást és a fájdalmat.
gyömbér fokozza a kurkumin felszívódását, közel (95x) hatékonyabban fejti ki hatását az együttes szedése.

A kurkumafogyasztás lehet az oka, hogy Indiában az idősek körében szinte ismeretlen az Alzheimer-kór. A csaknem egymilliárd Indiainak szinte nincsenek bélproblémái, náluk ismeretlen a hasnyálmirigy gyulladás és a béltraktus bármely rákos megbetegedése.

Vegetáriánusok és Vegánok is fogyaszthatják.

+36 70 632 5711 - Telefonos megrendelés 
08:00-18:00

Összetevők: 100% szárított, porított Kurkuma por, Növényi cellulóz kapszula

Napi ajánlott mennyiség: 2x1 kapszula