Ízületi csomag


Kiszerelés: 3 x 60 db kapszula

Adag: 1 havi adag

Napi ajánlott bevitel: 2x3 kapszula

OGYÉI szám: 16364/2015 - 16362/2015

Kategóriák: Gyulladások ellen

Készleten

6 570.- Ft

5 900.- Ft

Mennyiségi kedvezmény:

3 db vásárlásától:

5 605.- Ft / darab - 5%

5 db vásárlásától:

5 310.- Ft / darab - 10%

A kurkuma és a gyömbér együttes fogyasztása hatékony megoldást jelent a mozgásszervi panaszokra. A gyömbér egy erős katalizátor jellegű fűszer, amely képes a kurkuma hatóanyagát a kurkumint eljuttatni a szívtől távoleső perifériás helyekre, az ízületekhez.

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.


Megoldás az ízületi problémákra!

A kurkuma és a gyömbér együttes fogyasztása hatékony megoldást jelent a mozgásszervi panaszokra. A gyömbér egy erős katalizátor jellegű fűszer, amely képes a kurkuma hatóanyagát a kurkumint eljuttatni a szívtől távoleső perifériás helyekre, az ízületekhez. A kurkumin számos élettani hatása közül kiemelkedő jelentőségű az ízületekre gyakorolt hatása.

 TUDTA-E?:


A kurkuma a világ egyik leghasznosabb, legtöbb gyógyhatással rendelkező növénye, emellett az orvostudomány egyik legtöbbet kutatott gyógynövénye is.

A keleti népek már több mint 5000 éve használják a kurkumát ízületi panaszok, gyulladások és reumatikus panaszok kezelésére. A kurkuma a boka, a térd, a csípő, a hát és a csukló ízületi fájdalmait is csökkenti, ezzel együtt az ízületben lévő gyulladást is lehúzza. Ha már kialakult ízületi problémánk van, akkor nagyobb dózisban étrend-kiegészítőként vehetjük magunkhoz, amit célszerű kúraszerűen fogyasztani. A kurkumin egy természetes, erős fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő. Ez a hatóanyag képes kikapcsolni a fájdalomért, illetve a gyulladásért felelős enzimek termelődését a szervezetben.

Összetevők:

2 doboz Kurkuma, 1 doboz Gyömbér

Napi ajánlott mennyiség:

2x3 kapszula

Vásárlóink véleménye

Javasolt termékek

Kurkumin Kivonat

Kurkumin Kivonat

30 db kapszula (250 mg)

4 290.- Ft

Gyömbér

Gyömbér

60 db kapszula (300 mg)

2 190.- Ft

Hialuronsav Forte Kivonat

Hialuronsav Forte Kivonat

30 db kapszula (250 mg)

5 990.- Ft