Tenmag ízületi csomag

Kiszerelés: 3 x 60 db kapszula

OGYÉI szám: 16364/2015 - 16362/2015

Kategória: Növényi kapszulák

5 970.- Ft 10% kedvezmény
5 390.- Ft


Készleten

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.

Tenmag ízületi csomag: Megoldás az ízületi problémákra!

A kurkuma és a gyömbér együttes fogyasztása hatékony megoldást jelent a mozgásszervi panaszokra. A gyömbér egy erős katalizátor  jellegű fűszer, amely képes a kurkuma hatóanyagát a kurkumint eljuttatni a szívtől távoleső perifériás helyekre, az ízületekhez. A kurkumin számos élettani hatása közül kiemelkedő jelentőségű az ízületekre gyakorolt hatása. 

Light Bulb on EmojiOne 2.1TUDTA-E?:

A kurkuma a világ egyik leghasznosabb, legtöbb gyógyhatással rendelkező növénye, emellett az orvostudomány egyik legtöbbet kutatott gyógynövénye is.

 

A keleti népek már több mint 5000 éve használják a kurkumát ízületi panaszok, gyulladások és reumatikus panaszok kezelésére. A kurkuma a boka, a térd, a csípő, a hát és a csukló ízületi fájdalmait is csökkenti, ezzel együtt az ízületben lévő gyulladást is lehúzza.
Ha már kialakult ízületi problémánk van, akkor nagyobb dózisban étrend-kiegészítőként vehetjük magunkhoz, amit célszerű kúraszerűen fogyasztani. 

A kurkumin egy természetes, erős fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő. Ez a hatóanyag képes kikapcsolni a fájdalomért, illetve a gyulladásért felelős enzimek termelődését a szervezetben.

Vegetáriánusok és Vegánok is fogyaszthatják.

Összetevők:

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula gyömbér, 2 kapszula kurkuma - naponta kétszer.

Vásárlóink véleménye

  • " data-width="604px" data-include-parent="false">