Loader

A rendelésének küldése folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Tenmag ízületi csomag

Kiszerelés: 3 x 60 db kapszula

OGYÉI szám: 16364/2015 - 16362/2015

Kategória: Növényi kapszulák

A kurkuma és a gyömbér együttes fogyasztása hatékony megoldást jelent a mozgásszervi panaszokra. A gyömbér egy erős katalizátor jellegű fűszer, amely képes a kurkuma hatóanyagát a kurkumint eljuttatni a szívtől távoleső perifériás helyekre, az ízületekhez.

5 970.- Ft 10% kedvezmény
5 390.- Ft


Készleten

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.

Tenmag ízületi csomag: Megoldás az ízületi problémákra!

A kurkuma és a gyömbér együttes fogyasztása hatékony megoldást jelent a mozgásszervi panaszokra. A gyömbér egy erős katalizátor  jellegű fűszer, amely képes a kurkuma hatóanyagát a kurkumint eljuttatni a szívtől távoleső perifériás helyekre, az ízületekhez. A kurkumin számos élettani hatása közül kiemelkedő jelentőségű az ízületekre gyakorolt hatása. 

Light Bulb on EmojiOne 2.1TUDTA-E?:

A kurkuma a világ egyik leghasznosabb, legtöbb gyógyhatással rendelkező növénye, emellett az orvostudomány egyik legtöbbet kutatott gyógynövénye is.

 

A keleti népek már több mint 5000 éve használják a kurkumát ízületi panaszok, gyulladások és reumatikus panaszok kezelésére. A kurkuma a boka, a térd, a csípő, a hát és a csukló ízületi fájdalmait is csökkenti, ezzel együtt az ízületben lévő gyulladást is lehúzza.
Ha már kialakult ízületi problémánk van, akkor nagyobb dózisban étrend-kiegészítőként vehetjük magunkhoz, amit célszerű kúraszerűen fogyasztani. 

A kurkumin egy természetes, erős fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő. Ez a hatóanyag képes kikapcsolni a fájdalomért, illetve a gyulladásért felelős enzimek termelődését a szervezetben.

Vegetáriánusok és Vegánok is fogyaszthatják.

Összetevők: 2 doboz Kurkuma, 1 doboz Gyömbér

Napi ajánlott mennyiség: 2x3 kapszula

Vásárlóink véleménye

 • Dénes
  Hónapok óta szedem az ízületi csomagot, később Perui Kovaföldet is rendeltem mellé. Továbbra is állítom , hogy az én két térdízületem teljesen helyrejött, nincsenek fájdalmaim, visszanyertem az állóképességemet, Km-eket tudok gyalogolni ismét a kutyámmal. Én teljes mértékben elégedett vagyok a termékekkel és a saját magam állapotjavulásával! Köszönöm!
  Dénes
 • László
  Mindenkinek csak ajánlani tudom. Pincérként 15 órát vagyok talpon 25 éve és lépcsőzök is. 3 hete szedem. Csodaszer. Köszönöm. Ha elfogy rendelem a következőt. A kovaföldel együtt!
  László
 • Katalin
  Nekem köszvényem van, kötöttek az ízületeim. Az ízületi csomag nagyon sokat használt a térd fájdalmamnak. Alig tudtam mozgatni, napi 2 fájdalomcsillapító kellett, hogy tudjak mozogni, aludni. Mindenkinen nyugodt szívvel ajánlom!
  Katalin