Zöld Kardamom


Kiszerelés: 60 db kapszula (225 mg)

OGYÉI szám: 24695/2020

Kategóriák: Stressz és depresszió ellen

Készleten

2 990.- Ft

A harmadik legdrágább fűszer a világon. Nevéhez hűen javítja a szív saját vérellátását, ezzel fokozza energetizáltságát, ezáltal terhelhetőségét is növeli.

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.


Zöld kardamom - A szív fűszere

A harmadik legdrágább fűszer a világon. Nevéhez hűen (kardia (szív) és amomum (fűszer)) javítja a szív saját vérellátását, fokozva energetizáltságát, növelve terhelhetőségét. A kardamom a világ egyik legősibb és legelismertebb fűszere. Nem véletlenül nevezik a fűszerek királynőjének.

A kardamomot a fogyókúrázóknak zsírégető képessége miatt ajánljuk. Tapasztalatok szerint főleg a hasi zsírral könyörtelen, itt fejti ki a legjobban a hatását. Egy tanulmány kimutatta, hogy a vérben lévő vérlemezkék száma, illetve a glükózzal szembeni toleranciája is megemelkedik a kardamom hatására. Így szénhidrát- és zsírdús étrend mellett a szervezet a fűszernek köszönhetően nem tárol annyi zsírt.

Nyugtatja az idegrendszert, sőt érzelmi jólétünk támogatója is a fűszer. Elősegíti a pozitív tulajdonságok, érzelmek kibontakozását: melegszívűvé, emberszeretővé tesz, örömtelivé varázsolja a mindennapi teendőket, megtisztítja a gondolatvilágot, nyugtatja a lelket és bátorságot ad a félelmek leküzdéséhez. Indiában úgy tartják, hogy serkenti az elmét, szívet, “világosságot” és örömöt ad a kardamom fogyasztása. A növény ezen tulajdonságainak köszönhetően antidepresszánsként használják. Oldja a szorongást és ellazít.

Fokozza az intelligenciát, örömtelibbé tesz, élesíti érzékeinket, nagyon jó memória javító. Mert olyan praktikus, mint a gyógyszer bevétel, így napi 2-3 alkalommal is megoldható a fűszer fogyasztása, ami állandó, vagy kúra hatást biztosít.

Vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják.

Összetevők:

100% szárított, porított Zöld kardamom, Növényi cellulóz kapszula

Napi ajánlott mennyiség:

2x1 kapszula

Kapcsolódó blog bejegyzések

Hasonló termékek

Gyömbér

Gyömbér

60 db kapszula (300 mg)

1 990.- Ft

Rhodiola Premium Kivonat

Rhodiola Premium Kivonat

60 db kapszula (500mg)

8 990.- Ft

6 990.- Ft