Miért érdemes az Ízületi csomag fortét választani?

Az ízületi gyulladások nagymértékben megnehezíthetik a mindennapokat. Ez egy rendkívül sokarcú megbetegedés, az ízületi gyulladás során egy, vagy több ízület gyulladása is előfordulhat. A megbetegedés következtében érzett fájdalom mértéke széles skálán mozog, lehet enyhe, kínzó, vagy akár az időszakosan visszatérő is.

Az ízületi gyulladás 

Az ízületi gyulladások bárkinél megjelenhetnek függetlenül a nemtől és kortól. Ez lehet akut megbetegedés, illetve krónikus, amikor a panaszok tartósan jelen vannak. Az ízületek nagyon fontos és nagyon aktív elemei a mozgásszerveinknek, és mivel nagy igénybevételnek vannak kitéve, nagyon sérülékenyek. Az ízületi gyulladásnak több oka lehet, mint fertőzések, anyagcsere zavar, autoimmun betegség, túlterhelés, vagy porckopás. Tünetei közé tartozik az általános gyengeség, ízületi merevség, rossz közérzet, ízületi duzzanat, láz, funkciókiesés.

 

 

Az ízületi gyulladás kezelése 

Az ízületi gyulladás mihamarabbi felismerése és kezelése nagyon fontos. Ilyenkor érdemes pihentetni a gyulladt ízületet, illetve vannak alternatív gyógyászati megoldások is, amik nagyban elősegíthetik a javulást. Az ízületi gyulladások kezelésére kiváló megoldás a Tenmag Ízületi csomag forte, amely háromféle kapszulát tartalmaz. Alkalmazásával jelentős pozitív hatást érhet el, rendszeres használatával életminősége sokat javulhat.

Az ízületi csomag forte hármas hatásával segít csökkenteni az ízületi gyulladások tüneteit, tartalmaz 1 Kurkumin, 1 Gyömbér és egy Hialuronsav kapszulát.

A Kurkumin 

A kurkuma egy fűszer és gyógynövény, melyet úgy is neveznek, hogy az élet aranyló fűszere. Indiában már évezredek óta alkalmazzák, mint fűszer és gyógynövény, de ma már bizonyítottan tudjuk, hogy gyógyhatású összetevőket tartalmaz. Ezeknek az összetevőknek a neve a kurkuminoidok és ezek közül a legfontosabb a kurkumin, a kurkuma fő hatóanyaga. A kurkumin egy bioaktív anyag, aminek számos jótékony hatása van: gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, emésztés-serkentő, vércukorszint stabilizáló, antioxidáns hatású. Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően kiváló alternatív megoldás az ízületi gyulladások kezelésére.

Hatásosságát számos tanulmány is kimutatta a mozgásszervi megbetegedésekben, javítja a reggeli merevséget és segíti a könnyebb mozgást. Működése azon alapul, hogy az ízületekhez eljutva ott megszünteti a gyulladást okozó fehérjék termelődését és csökkenti a fájdalmat. A Kurkumin kapszula előnye, hogy kurkumin tartalma 36 kurkuma kapszulának megfelelő, mivel egy kurkuma kapszula 3% kurkumint tartalmaz, míg a Tenmag Kurkumin kapszula 95%-ot. Fontos, hogy mivel a kurkumin hatalmas molekulákból áll, érdemes gyömbérrel együtt alkalmazni, mert a gyömbér segíti annak felszívódását.

A Gyömbér 

A gyömbért, mint fűszernövényt mindenki ismeri, azonban nem mindenki van tisztában azzal, hogy milyen szuper hatása van a szervezetre. A gyömbér az egyik legjobb gyógyító hatású fűszernövény, amit nagyon sokan alkalmaznak a megfázásos tünetek, vírusok kezelésére. Számos gyógyhatással rendelkezik, tele tápanyagokkal és bioaktív vegyületekkel, amelyek rendkívüli hatással vannak a testre és az agyra. Érdemes kúraszerűen alkalmazni, hiszen csökkenti a magas vérnyomást, támogatja a keringést, szabályozza a koleszterinszintet, szívvédő, szabályozza a vércukorszintet.

Ízületi gyulladások esetén is kiváló, mivel az egyik legerősebb és legjobb természetes fájdalomcsillapító növény. Ha ez nem lenne elég, kiváló összhangban áll a Kurkuminnal, hiszen a gyömbér vérbőséget okoz a szervezetben és elősegíti a kurkumin felszívódását, segít eljuttatni a perifériás helyekre is, mint az ízületek. Elmondható, hogy a gyömbér fitokémiai alkotóeleme révén rendkívül nagy szerepet játszik a gyulladás és a fájdalom csökkentésében, illetve ezen hatásai mellett fokozza a Kurkumin felszívódását és hatékonyságát, így 1 Kurkumin kapszula 260x hatékonyabb lesz, mint egy kurkuma kapszula.

A Hialuronsav 

A Hialuronsav egy vízmegkötő tulajdonsággal rendelkező cukormolekula, ami tömegének akár 1000-szeresét is képes megkötni. A Hialuronsav a szervezetben a bőrben, porcokban, ízületi folyadékokban, szemben, szívbillentyűben, izmokban természetesen megtalálható, ami hálószerűen tölti ki a sejtek közötti állományt és fiatalon tartja a kollagén rostokat. A hialuronsav biztosítja az ízületek megfelelő rugalmasságát, a porcok terhelhetőségét, vagyis ez a szervezet lengéscsillapítója.

A kor előrehaladtával a test hialuronsav tartalma csökken, ezért érdemes azt pótolni. Kifejezetten igaz ez akkor, ha ízületi gyulladástól szenved, hiszen segíti a porcok növekedését és fejlődését, az új sejtek és szövetek növekedését. Segít az ízületi gyulladások, sérülések által okozott fájdalmakat csökkenteni, különösen a korai szakaszban. Ugyanúgy, ahogy a Kurkumin is, a hialuronsav is hatalmas molekulákból áll, így a Tenmag Gyömbér alkalmazása segíti annak felszívódását.

Válassza a Tenmag Ízületi csomag forte kapszuláit és szabaduljon meg a fájdalomtól

 

Összességében elmondható, hogy ezen három kiváló Tenmag kapszula alkalmazásával kiválóan kezelhetőek az ízületi gyulladásos tünetek, csökken a fájdalom és javul az életminőség. Ha Ön is szenved, rendelje meg még ma és hamarosan örömét lelheti a mozgásban.