Miért érdemes az Ízületi csomag fortét választani?

Az ízületi gyulladások nagymértékben megnehezíthetik a mindennapokat. Ez egy rendkívül sokarcú megbetegedés, az ízületi gyulladás során egy, vagy több ízület gyulladása is előfordulhat. A megbetegedés következtében érzett fájdalom mértéke széles skálán mozog, lehet enyhe, kínzó, vagy akár az időszakosan visszatérő is.

Az ízületi gyulladás 

Az ízületi gyulladások bárkinél megjelenhetnek függetlenül a nemtől és kortól. Ez lehet akut megbetegedés, illetve krónikus, amikor a panaszok tartósan jelen vannak. Az ízületek nagyon fontos és nagyon aktív elemei a mozgásszerveinknek, és mivel nagy igénybevételnek vannak kitéve, nagyon sérülékenyek. Az ízületi gyulladásnak több oka lehet, mint fertőzések, anyagcsere zavar, autoimmun betegség, túlterhelés, vagy porckopás. Tünetei közé tartozik az általános gyengeség, ízületi merevség, rossz közérzet, ízületi duzzanat, láz, funkciókiesés.

 

 

Az ízületi gyulladás kezelése 

Az ízületi gyulladás mihamarabbi felismerése és kezelése nagyon fontos. Ilyenkor érdemes pihentetni a gyulladt ízületet, illetve vannak alternatív gyógyászati megoldások is, amik nagyban elősegíthetik a javulást. Az ízületi gyulladások kezelésére kiváló megoldás a Tenmag Ízületi csomag forte, amely háromféle kapszulát tartalmaz. Alkalmazásával jelentős pozitív hatást érhet el, rendszeres használatával életminősége sokat javulhat.

Az ízületi csomag forte hármas hatásával segít csökkenteni az ízületi gyulladások tüneteit, tartalmaz 1 Kurkumin, 1 Gyömbér és egy Hialuronsav kapszulát.

A Kurkumin 

A kurkuma egy fűszer és gyógynövény, melyet úgy is neveznek, hogy az élet aranyló fűszere. Indiában már évezredek óta alkalmazzák, mint fűszer és gyógynövény, de ma már bizonyítottan tudjuk, hogy gyógyhatású összetevőket tartalmaz. Ezeknek az összetevőknek a neve a kurkuminoidok és ezek közül a legfontosabb a kurkumin, a kurkuma fő hatóanyaga. A kurkumin egy bioaktív anyag, aminek számos jótékony hatása van: gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, emésztés-serkentő, vércukorszint stabilizáló, antioxidáns hatású. Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően kiváló alternatív megoldás az ízületi gyulladások kezelésére.

Hatásosságát számos tanulmány is kimutatta a mozgásszervi megbetegedésekben, javítja a reggeli merevséget és segíti a könnyebb mozgást. Működése azon alapul, hogy az ízületekhez eljutva ott megszünteti a gyulladást okozó fehérjék termelődését és csökkenti a fájdalmat. A Kurkumin kapszula előnye, hogy kurkumin tartalma 36 kurkuma kapszulának megfelelő, mivel egy kurkuma kapszula 3% kurkumint tartalmaz, míg a Tenmag Kurkumin kapszula 95%-ot. Fontos, hogy mivel a kurkumin hatalmas molekulákból áll, érdemes gyömbérrel együtt alkalmazni, mert a gyömbér segíti annak felszívódását.

A Gyömbér 

A gyömbért, mint fűszernövényt mindenki ismeri, azonban nem mindenki van tisztában azzal, hogy milyen szuper hatása van a szervezetre. A gyömbér az egyik legjobb gyógyító hatású fűszernövény, amit nagyon sokan alkalmaznak a megfázásos tünetek, vírusok kezelésére. Számos gyógyhatással rendelkezik, tele tápanyagokkal és bioaktív vegyületekkel, amelyek rendkívüli hatással vannak a testre és az agyra. Érdemes kúraszerűen alkalmazni, hiszen csökkenti a magas vérnyomást, támogatja a keringést, szabályozza a koleszterinszintet, szívvédő, szabályozza a vércukorszintet.

Ízületi gyulladások esetén is kiváló, mivel az egyik legerősebb és legjobb természetes fájdalomcsillapító növény. Ha ez nem lenne elég, kiváló összhangban áll a Kurkuminnal, hiszen a gyömbér vérbőséget okoz a szervezetben és elősegíti a kurkumin felszívódását, segít eljuttatni a perifériás helyekre is, mint az ízületek. Elmondható, hogy a gyömbér fitokémiai alkotóeleme révén rendkívül nagy szerepet játszik a gyulladás és a fájdalom csökkentésében, illetve ezen hatásai mellett fokozza a Kurkumin felszívódását és hatékonyságát, így 1 Kurkumin kapszula 260x hatékonyabb lesz, mint egy kurkuma kapszula.

A Hialuronsav 

A Hialuronsav egy vízmegkötő tulajdonsággal rendelkező cukormolekula, ami tömegének akár 1000-szeresét is képes megkötni. A Hialuronsav a szervezetben a bőrben, porcokban, ízületi folyadékokban, szemben, szívbillentyűben, izmokban természetesen megtalálható, ami hálószerűen tölti ki a sejtek közötti állományt és fiatalon tartja a kollagén rostokat. A hialuronsav biztosítja az ízületek megfelelő rugalmasságát, a porcok terhelhetőségét, vagyis ez a szervezet lengéscsillapítója.

A kor előrehaladtával a test hialuronsav tartalma csökken, ezért érdemes azt pótolni. Kifejezetten igaz ez akkor, ha ízületi gyulladástól szenved, hiszen segíti a porcok növekedését és fejlődését, az új sejtek és szövetek növekedését. Segít az ízületi gyulladások, sérülések által okozott fájdalmakat csökkenteni, különösen a korai szakaszban. Ugyanúgy, ahogy a Kurkumin is, a hialuronsav is hatalmas molekulákból áll, így a Tenmag Gyömbér alkalmazása segíti annak felszívódását.

Válassza a Tenmag Ízületi csomag forte kapszuláit és szabaduljon meg a fájdalomtól

 

Összességében elmondható, hogy ezen három kiváló Tenmag kapszula alkalmazásával kiválóan kezelhetőek az ízületi gyulladásos tünetek, csökken a fájdalom és javul az életminőség. Ha Ön is szenved, rendelje meg még ma és hamarosan örömét lelheti a mozgásban.

Milyen előnyökkel jár a Tenmag Bakopa kivonat használata?

A Bakopa az egyik legismertebb természetes nootropikum-agyserkentő, aminek bizonyítottan erős hatásai vannak: nem csak a memóriát erősíti, hanem javítja a kognitív (megértési) képességeket és az agy alapvető egészségét is.

Mi is az a Bakopa?

A Bakopa, vagyis eredeti nevén Bacopa Monnieri egy ayurvédikus gyógynövény, amelyet Indiában évszázadok óta használnak természetes agyserkentőként és memóriajavítóként és aktív vegyülete, a bakozidok segítik az új neuronok növekedését az agyban, miközben egyidejűleg védik a meglévő neuronokat a károsodástól.

 
Hogyan fejti ki a hatását?

A Bacopa fő hatóanyaga egy kivonat, ami a Bacoside névre hallgat, ez a kivonat nagyban javítja az agyban a szinaptikus jelátvitelt, amit úgy ér el, hogy sokszorozza az ingerület átviteleket, így a neuronok között gyorsabb és intenzívebb az elektromos aktivitása a jeleknek. A Bacoside-A nevű aktív hatóanyag megnöveli a kináz termelését, így még jobban stimulálja az idegsejteket. Ez a hatás legjobban a hippocampust célozza meg, ami az agynak azon része, amely a hosszútávú memóriáért felel. Azzal, hogy megsokszorozza a jelek aktivitását a Bakopa elősegíti, hogy könnyebben és gyorsabban emlékezzünk vissza akár a régen nem emlegetett témákra.

Ami még külön érdekesség, hogy a Bakopa nem csak a memória megtartását segíti elő, hanem megkönnyíti a munkát és még a térbeli memóriát is elősegíti, emellett még rendelkezik szorongásgátló tulajdonságokkal, ami csökkentheti a stresszt és javíthatja a rossz alvási szokásokat, mivel a gyógynövény tartalmaz egy Hersaponin nevű anyagot, így elősegíti az alvást azzal, hogy meghosszabbítja a REM-alvásszakaszt, így pihentebben ébredhetünk.

Tudta-e? A Tenmag Bakopa kivonat javítja az agy különböző régiói közötti kommunikációt, ami a mentális tisztánlátás és a döntéshozatali képességek javulásához vezethet.

Kinek érdemes használni?

A fiataloknak főleg tanuláshoz ajánlott, hiszen a Bakopa szedésével bizonyítottan több fog megmaradni a tanórából, mint nélküle. Az idősebb korosztálynak pedig a memória romlása ellen tökéletes étrend-kiegészítő.

Összegzés:

Összességében úgy tűnik, hogy a Bakopa hatékony kiegészítő a kognitív funkciók javítására, mivel képes fokozni a neuronális kommunikációt, valamint csökkenti a gyulladást az agysejtekben. - így ideális azok számára, akik feledékenységgel vagy bármely neurológiai rendellenességekkel, például demenciával vagy a kognitív hanyatlás más formáival küzdenek. Ha hatékony módot keres memóriája és általános kognitív egészsége javítására, ne habozzon még ma rendelje meg a Tenmag Bakopa kivonatát!

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3153866/

Milyen előnyökkel jár a Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol használata?

A Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol segítségével mindenki élvezheti az optimális sejtenergia elérésének és fenntartásának előnyeit. Ennek az étrend-kiegészítőnek a használatával a mindennapi tevékenységek könnyebben kezelhetővé és elvégezhetővé válnak az energizált lökésnek köszönhetően, ami nagyban hozzájárulhat az életminőség javulásához. 

Mi is az a Bioaktív Q10 Ubiquinol?

A Bioaktív Q10-et a világon kizárólag a japán KANEKA® cég állítja elő, természetes úton, élesztő fermentáció útján. A Kaneka ubiquinolja a világ első és egyetlen bioaktív Q10-koenzimje, ami étrend-kiegészítőben elérhető, védi számos szabadalom.

A Kaneka japán cég egyedülálló módon biológiailag aktív formában tudja a Q10-et biztosítani, mely élettani szempontból sokkal eredményesebb, gyorsabb Q10 visszapótlást tesz lehetővé. Az ubiquinol a hagyományos Q10-hez képest nemcsak gyorsabban és jobban képes kifejteni a hatását, hanem hosszabban is, mert a vérplazmában is jóval tovább tartózkodik.

 
Hogyan fejti ki a hatását?

A Tenmag Bioactive Q10 Ubiquinol egy olyan táplálékkiegészítő, amely a sejtek mitokondriumaiban természetesen megtalálható antioxidánsból, a koenzim Q10-ből (CoQ10) áll. A CoQ10 fontos szerepet játszik az ATP (adenozin-trifoszfát) előállításában, amely az elsődleges energiaforrás, amely a sejtjeinket táplálja. Ahogy öregszünk, szervezetünk egyre kevesebb CoQ10-et termel, ezért a Bioactive Q10 Ubiquinol kiegészítése segíthet pótolni a CoQ10 csökkenő szintjét és helyreállítani sejtjeink egészségét. Tiszta sejtenergiával látja el az emberi szervezet minden egyes sejtjét, hogy szerveink a legnagyobb hatékonysággal tudják ellátni élettani funkcióikat. 

Testünk fittsége, immunrendszerünk erőssége sejtjeink energiaellátásától függenek. Minden sejtünkben mitokondriumok százai-ezrei termelik az energiát, vagyis az ATP molekulát. A Q10 Ubiquinol rendkívül fontos szerepet tölt be a mitokondriumok (sejtrészecskék) energiatermelésében. Katalizátorként működik közre az ATP molekula termelésében, ami az emberi test "energiahordozója”. Az emberi testben termelődő energia 95%-ban ezáltal jön létre.

Tudta-e? A Bioaktív Q10 Ubiquinol a CoQ10 egyetlen olyan formája, amely klinikailag bizonyítottan gyorsan növeli és fenntartja a CoQ10 sejtszintjét a szervezetben. Az is ismert, hogy nyolcszor jobban felszívódik, mint a CoQ10 más formái.

Kinek érdemes használni?

A Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol úgy működik, hogy feltölti szervezetünket CoQ10-zel, segít helyreállítani az energiatermelés optimális szintjét a sejtjeinkben. Ez különösen előnyös a 40 év feletti emberek számára, akik természetes módon szeretnék növelni energiaszintjüket és javítani sejtjeik általános egészségét. Hasznos lehet a sportolók számára is, akik szeretnék maximalizálni a teljesítményüket, vagy a krónikus fáradtság szindrómában szenvedők számára, akiknek extra segítségre van szükségük ahhoz, hogy átvészeljék a napjaikat. 

Összegzés:

Ha Önnek vagy egy ismerősének szüksége van segítségre a sejtek energiájának fenntartásában a mindennapokban, akkor ez a tökéletes megoldás. Soha többé nem kell lomhának éreznie magát; növelje a sejtek energiaszintjét még ma a Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol segítségével. Ez a könnyen használható étremd-kiegészítő rendkívül megbízható, és legfőbb előnyeivel bizonyítja értékét, függetlenül attól, hogy milyen az életmódja! Ne habozzon; kezdje el most, és mondjon búcsút a fáradtságnak és az alacsony energiának a Tenmag Bioakttív Q10 Ubiquinol segítségével - már ma elkezdheti szedését!

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9449413/