Ez történik a testeddel, amikor elkezded szedni a kurkumint

1.  Ha gyulladás van a szervezetedben


A kurkumin természetes úton fogja blokkolni a szervezetedben lévő gyulladásos folyamatokat azáltal, hogy gátolja azon fehérjék termelődését, amelyek a gyulladást és a fájdalmat okozzák. Képes jó irányban befolyásolni több mint 700 gént, ami a szervezeted működését irányítja, így akadályozva meg a gyulladásos folyamatok kialakulását.

2.  Ha érrendszeri panaszod van


A szív és érrendszeri megbetegedés is gyulladásos eredetű. Megelőzésében és kezelésében ezért nagy szerepe lehet a kurkuminnak. Például a koleszterin csak a gyulladt érfalra képes lerakódni. Ha a kurkumin hatására megszűnnek az érfalon lévő gyulladások, akkor nem lesz további lerakódás. Ergo megszűnik a betegség oka, aminek következtében az érrendszer szépen meggyógyul.

3.  Bélrendszeri panaszok esetén


A kurkuminnak még felszívódnia sem kell a véráramba ahhoz, hogy jótékony hatását kifejtse a gyulladásos bélbetegségek körében. Ide sorolható az Irritábilis Bélszindróma (IBS), a Crohn betegség (CB) és a Colitis Ulceroza (CU), de egy egyszerű bélhurutnál is hasznunkra lehet a Tenmag Kurkumin. Segít azoknak, akiknek vastagbélpolipjaik vannak, mivel gátolja azok kialakulást és a meglévők is visszafejlődnek hatására.

4.  Segít a megelőzésben


Mivel a kurkumin segít leküzdeni a már hosszú ideje fennálló gyulladásokat is, potenciális fontosságú lehet a megelőzésben.

 
 
Fogyasztási ajánlatok:
Ajánlott napi mennyiség: 1x1 kapszula    |   Terápiás céllal: 2x1 kapszula