Maradjon fitt a karanténban is az EGCG-vel!

Az EGCG olyan immunerősítő antioxidáns, melyet természetes zsírégető, étvágycsökkentő és fogyasztó hatása miatt kedvelünk

Most egy különleges életmódot élünk meg a koronavírus miatt: életterünk beszűkül, tennivalóink lecsökkennek, mozgásterünk szinte nincs. Gyakrabban jut eszébe az embernek, hogy egyen valamit. Már csak azért is, mert igazából egy „élelmiszerraktár közepén” ül, a felhalmozott tartósélelmiszerek tetején. Fő szempont persze az, hogy vírusmentesek legyünk, de az sem baj, ha nem hízunk el az önkéntes magánzárkánkban. Mindkét célunk elérésében segítségünkre lehet a Tenmag EGCG Forte zöldteakivonat.

Az EGCG segít abban, hogy az elfogyasztott ételből minél kevesebb zsírt raktározzon el a szervezet. A plusz energia hőként „hasznosul”, vagyis egy kicsit megemelkedik a test hőmérséklete.

Étvágyunk azért is csökkenhet EGCG szedésekor, mert a szervezetben zsírként tárolt energiák is könnyebben felhasználódnak, vagyis csökken a testzsír.

Az EGCG a legerősebb immunerősítő antioxidánsok közé tartozik.

Az antioxidánsok védik szervezetünket a szabadgyökök oxidatív támadásaival szemben. Antioxidáns hiány esetében olyan védekezésre kényszerül immunrendszerünk, ami erősen túlterheli. Emiatt pedig még egy egyszerű őszi megfázás leküzdése is gondot jelenthet. Immunrendszerünk antioxidáns fogyasztásával erősödni fog!