Használja ki teste valódi energiáját az Ubiquinol Kaneka segítségével

Érezte már úgy, hogy kifogyott az energiából?

A korral járó fáradtság megnehezítheti, hogy még a legegyszerűbb feladatokkal is lépést tartson, de mi lenne, ha lenne valami, ami feltúrbózhatja a szervezetét, és segíthetne újra energikusnak érezni magát? Nos, van - a Bioaktív Q10 Ubiquinol Kaneka!

Mi az az Ubiquinol Kaneka?

Az Ubiquinol Kaneka egy koenzim, amely segít a sejtjeinknek energiát előállítani a táplálékból. Természetes módon megtalálható a szervezetben, de ahogy öregszünk, a szervezetünk egyre kevesebbet termel belőle. Ez fáradtsághoz vezethet, mivel testünknek nincs elég energiája az optimális működéshez. Itt jön a képbe a Bioaktív Q10 Ubiquinol Kaneka, amely segít helyreállítani az Ubiquinol természetes szintjét, hogy sejtjeink hatékonyabban tudjanak energiát termelni.

Miért érdemes kipróbálnia a Bioaktív Q10 Ubiquinol Kaneka-t?

Ha egy egyszerű módszert keres az energiaszintjének növelésére és általános egészsége támogatására, akkor a Bioaktív Q10 Ubiquinol Kaneka a tökéletes megoldás. Biztonságos és hatékony a 40 év feletti nők és férfiak számára, akik természetes módot keresnek vitalitásuk helyreállítására anélkül, hogy feláldoznák jólétüket vagy biztonságukat mellékhatások nélkül.

Az Ubiquinol Kaneka előnyei

Az Ubiquinol Kaneka számos előnnyel jár a 40 év feletti nők és férfiak számára. Nemcsak segít helyreállítani az energiaszintet, hanem támogatja a szív- és érrendszer egészségét, az egészséges koleszterinszintet és az általános jó közérzetet is. Még a gyulladást is segít csökkenteni az egész testben, ami segíthet enyhíteni az ízületi fájdalmakat és más, az öregedéssel járó fájdalmakat. Ráadásul biztonságosan és egyszerűen szedhető, naponta csak egy kapszulára van szüksége!

Miért érdemes kipróbálnia a Bioaktív Q10 Ubiquinol Kaneka-t?

Ha egy egyszerű módszert keres az energiaszintjének növelésére és általános egészsége támogatására, akkor a Bioaktív Q10 Ubiquinol Kaneka a tökéletes megoldás. Biztonságos és hatékony a 40 év feletti nők és férfiak számára, akik természetes módot keresnek vitalitásuk helyreállítására anélkül, hogy feláldoznák jólétüket vagy biztonságukat mellékhatások nélkül.

Számos egészségügyi előnye közé tartozik a jobb szív- és érrendszeri egészség, az egészséges koleszterinszint, a gyulladások csökkenése az egész testben és a jobb általános közérzet. Mivel az optimális eredményekhez mindössze napi egy kapszula szükséges, ez a táplálékkiegészítő nem is lehetne egyszerűbb és kényelmesebb - így Ön pillanatok alatt hasznosíthatja teste valódi energiáját! 

Ha az a célja, hogy lassítsa az öregedési folyamatot, akkor fontolja meg egy olyan étrend-kiegészítő szedését, mint a Tenmag Kaneka Bioaktív Q10 Ubiquinol. Ez az erős antioxidáns bizonyítottan jótékony hatású a 40 év feletti nők és férfiak számára, és segíthet abban, hogy bőre fiatalos és egészséges maradjon. Szóval mire vár még? Már ma elkezdheti szedését!

Bioaktív Q10 Ubiquinol Kaneka Ha igazán minőségi Q10-et keresünk - kompromisszumok nélkül -,
akkor váltsunk Q10 Ubiquinolra!
9.990 Ft Vásárlás

Milyen előnyökkel jár a Tenmag Bakopa kivonat használata?

A Bakopa az egyik legismertebb természetes nootropikum-agyserkentő, aminek bizonyítottan erős hatásai vannak: nem csak a memóriát erősíti, hanem javítja a kognitív (megértési) képességeket és az agy alapvető egészségét is.

Mi is az a Bakopa?

A Bakopa, vagyis eredeti nevén Bacopa Monnieri egy ayurvédikus gyógynövény, amelyet Indiában évszázadok óta használnak természetes agyserkentőként és memóriajavítóként és aktív vegyülete, a bakozidok segítik az új neuronok növekedését az agyban, miközben egyidejűleg védik a meglévő neuronokat a károsodástól.

 
Hogyan fejti ki a hatását?

A Bacopa fő hatóanyaga egy kivonat, ami a Bacoside névre hallgat, ez a kivonat nagyban javítja az agyban a szinaptikus jelátvitelt, amit úgy ér el, hogy sokszorozza az ingerület átviteleket, így a neuronok között gyorsabb és intenzívebb az elektromos aktivitása a jeleknek. A Bacoside-A nevű aktív hatóanyag megnöveli a kináz termelését, így még jobban stimulálja az idegsejteket. Ez a hatás legjobban a hippocampust célozza meg, ami az agynak azon része, amely a hosszútávú memóriáért felel. Azzal, hogy megsokszorozza a jelek aktivitását a Bakopa elősegíti, hogy könnyebben és gyorsabban emlékezzünk vissza akár a régen nem emlegetett témákra.

Ami még külön érdekesség, hogy a Bakopa nem csak a memória megtartását segíti elő, hanem megkönnyíti a munkát és még a térbeli memóriát is elősegíti, emellett még rendelkezik szorongásgátló tulajdonságokkal, ami csökkentheti a stresszt és javíthatja a rossz alvási szokásokat, mivel a gyógynövény tartalmaz egy Hersaponin nevű anyagot, így elősegíti az alvást azzal, hogy meghosszabbítja a REM-alvásszakaszt, így pihentebben ébredhetünk.

Tudta-e? A Tenmag Bakopa kivonat javítja az agy különböző régiói közötti kommunikációt, ami a mentális tisztánlátás és a döntéshozatali képességek javulásához vezethet.

Kinek érdemes használni?

A fiataloknak főleg tanuláshoz ajánlott, hiszen a Bakopa szedésével bizonyítottan több fog megmaradni a tanórából, mint nélküle. Az idősebb korosztálynak pedig a memória romlása ellen tökéletes étrend-kiegészítő.

Összegzés:

Összességében úgy tűnik, hogy a Bakopa hatékony kiegészítő a kognitív funkciók javítására, mivel képes fokozni a neuronális kommunikációt, valamint csökkenti a gyulladást az agysejtekben. - így ideális azok számára, akik feledékenységgel vagy bármely neurológiai rendellenességekkel, például demenciával vagy a kognitív hanyatlás más formáival küzdenek. Ha hatékony módot keres memóriája és általános kognitív egészsége javítására, ne habozzon még ma rendelje meg a Tenmag Bakopa kivonatát!

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3153866/

Milyen előnyökkel jár a Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol használata?

A Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol segítségével mindenki élvezheti az optimális sejtenergia elérésének és fenntartásának előnyeit. Ennek az étrend-kiegészítőnek a használatával a mindennapi tevékenységek könnyebben kezelhetővé és elvégezhetővé válnak az energizált lökésnek köszönhetően, ami nagyban hozzájárulhat az életminőség javulásához. 

Mi is az a Bioaktív Q10 Ubiquinol?

A Bioaktív Q10-et a világon kizárólag a japán KANEKA® cég állítja elő, természetes úton, élesztő fermentáció útján. A Kaneka ubiquinolja a világ első és egyetlen bioaktív Q10-koenzimje, ami étrend-kiegészítőben elérhető, védi számos szabadalom.

A Kaneka japán cég egyedülálló módon biológiailag aktív formában tudja a Q10-et biztosítani, mely élettani szempontból sokkal eredményesebb, gyorsabb Q10 visszapótlást tesz lehetővé. Az ubiquinol a hagyományos Q10-hez képest nemcsak gyorsabban és jobban képes kifejteni a hatását, hanem hosszabban is, mert a vérplazmában is jóval tovább tartózkodik.

 
Hogyan fejti ki a hatását?

A Tenmag Bioactive Q10 Ubiquinol egy olyan táplálékkiegészítő, amely a sejtek mitokondriumaiban természetesen megtalálható antioxidánsból, a koenzim Q10-ből (CoQ10) áll. A CoQ10 fontos szerepet játszik az ATP (adenozin-trifoszfát) előállításában, amely az elsődleges energiaforrás, amely a sejtjeinket táplálja. Ahogy öregszünk, szervezetünk egyre kevesebb CoQ10-et termel, ezért a Bioactive Q10 Ubiquinol kiegészítése segíthet pótolni a CoQ10 csökkenő szintjét és helyreállítani sejtjeink egészségét. Tiszta sejtenergiával látja el az emberi szervezet minden egyes sejtjét, hogy szerveink a legnagyobb hatékonysággal tudják ellátni élettani funkcióikat. 

Testünk fittsége, immunrendszerünk erőssége sejtjeink energiaellátásától függenek. Minden sejtünkben mitokondriumok százai-ezrei termelik az energiát, vagyis az ATP molekulát. A Q10 Ubiquinol rendkívül fontos szerepet tölt be a mitokondriumok (sejtrészecskék) energiatermelésében. Katalizátorként működik közre az ATP molekula termelésében, ami az emberi test "energiahordozója”. Az emberi testben termelődő energia 95%-ban ezáltal jön létre.

Tudta-e? A Bioaktív Q10 Ubiquinol a CoQ10 egyetlen olyan formája, amely klinikailag bizonyítottan gyorsan növeli és fenntartja a CoQ10 sejtszintjét a szervezetben. Az is ismert, hogy nyolcszor jobban felszívódik, mint a CoQ10 más formái.

Kinek érdemes használni?

A Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol úgy működik, hogy feltölti szervezetünket CoQ10-zel, segít helyreállítani az energiatermelés optimális szintjét a sejtjeinkben. Ez különösen előnyös a 40 év feletti emberek számára, akik természetes módon szeretnék növelni energiaszintjüket és javítani sejtjeik általános egészségét. Hasznos lehet a sportolók számára is, akik szeretnék maximalizálni a teljesítményüket, vagy a krónikus fáradtság szindrómában szenvedők számára, akiknek extra segítségre van szükségük ahhoz, hogy átvészeljék a napjaikat. 

Összegzés:

Ha Önnek vagy egy ismerősének szüksége van segítségre a sejtek energiájának fenntartásában a mindennapokban, akkor ez a tökéletes megoldás. Soha többé nem kell lomhának éreznie magát; növelje a sejtek energiaszintjét még ma a Tenmag Bioaktív Q10 Ubiquinol segítségével. Ez a könnyen használható étremd-kiegészítő rendkívül megbízható, és legfőbb előnyeivel bizonyítja értékét, függetlenül attól, hogy milyen az életmódja! Ne habozzon; kezdje el most, és mondjon búcsút a fáradtságnak és az alacsony energiának a Tenmag Bioakttív Q10 Ubiquinol segítségével - már ma elkezdheti szedését!

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9449413/