A Perui Maca Negra termékenységre gyakorolt hatása

A Perui Maca Negra termékenységre gyakorolt hatása

A macának 13 különböző fajtája létezik, beleértve a Maca Negrát (fekete macát), amelyet régóta használnak arra, hogy növeljék a férfiak és a nők termékenységét. Bernabé Cobo atya, a perui spanyol hódítás krónikása említette először a maca termékenység javító tulajdonságát a tizenhetedik század első felében.

 

A Maca Negrát gyakran használják és ajánlják termékenységi problémák kezelésére.

Az Andokban terem, és a fő tulajdonsága a kutatások szerint, hogy jelentősen növeli a spermiumok termelését és annak minőségét. A Maca Negra fogyasztása segíthet visszafordítani a férfiak termékenységi problémáit.


A Perui Maca Negra hatása a nők reproduktív funkcióira

Egy tanulmány szerint a Maca Negra erősíti a méhnyálkahártyát, így a petefészek visszatér a normális műkődéséhez és biztosítja az embrió egészséges fejlődését.
A Tenmag Perui Maca Negra termékünket fogyasztó vásárlóinktól több olyan visszajelzés is érkezett hozzánk, hogy 1-2 hónap alatt a termék fogyasztása a következőket eredményezte: rendszertelen, vagy teljesen kimaradó havi ciklus rendeződése; gyermekáldás olyan nők esetében, akiknél azt állapították meg, hogy (természetes úton) nem eshetnek teherbe.

Maca Negra

A Maca Negra a nemi egészség fő támogatója a férfiak és nők esetében egyaránt, emellett fokozza a szellemi és fizikai teljesítményt. Növeli az agyi kapacitást és javítja a memóriát, emellett megfigyelhető az érzelmi állapotra gyakorolt kedvező hatása is. A többi maca közül kiemelkedik a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatásával mindkét nem esetében.