Mi a különbség a hagyományos és a mikronizált Perui Kovaföld között?

A hagyományos Kovaföldünk egy korszerű tisztításon (kalcináláson) esik át. A mikronizált, a legtisztább lelőhelyről származik, tisztítás nélkül a legjobb paraméterekkel rendelkezik. Szűrés után őrölt. Valaki ezt, valaki a másikat kedveli jobban. A hagyományos, gyömbérrel együtt, hasonló felszívódással rendelkezik, mint a mikronizált.

A Tenmag Mikronizált Perui kovaföld a világ legtisztább étkezési kovaföldje. A nagy tisztasága miatt nincs szükség a tisztítására, csupán egy mikronizáláson esik át (finom őrlés), így hasznos alkotóelemeivel természetes formájában kerül a piacra. A kovaföld 15 féle természetes ásványi anyagot tartalmaz, többek között: magnézium, kalcium, szilícium-dioxid, nátrium, vas és sok nyomelemet is, pl. titán, bór, mangán, réz, cirkónium, amik néha szabad szemmel is megfigyelhetőek. A Perui kovaföld termékünk tisztított (nagy hőmérsékleten hevített), étkezési kovaföld.