Loader

A rendelésének küldése folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

DHM Forte Másnaposság helyett

Kiszerelés: 30 db kapszula (220 mg)

OGYÉI szám: 22136/2019

Kategória: Növényi kapszulák

A dihydromyricetin (DHM) örökre megváltoztatja az alkoholhoz való viszonyát. Egyik hatóanyag sem bizonyítja jobban, hogy a másnaposság tünetei elkerülhetőek.

5 990.- Ft


Készleten

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.

Mi az a dihydromyricetin?​
A dihydromyricetin (DHM) örökre megváltoztatja az alkoholhoz való viszonyát. Egyik hatóanyag sem bizonyítja jobban, hogy a másnaposság tünetei elkerülhetőek. A kutatások kimutatták, hogy csökkenti az alkoholmérgezés tüneteit, a máj károsodását és megakadályozza a másnaposságot.

A DHM kiemelkedő hatékonysága a másnaposság megszüntetésében annak köszönhető, hogy fokozza a májban az alkohol lebontásáért felelős enzimek termelődését, és csökkenti az alkoholnak az agy GABA receptoraira gyakorolt ​​hatását. A Tenmag DHM 30 db kapszula tiszta dihydromyricetint tartalmaz. A DHM-t a kínai szőlő teából kivonatolva nyerik. Az utolsó ital után, ha lefekvés elõtt beveszi, segít minimalizálni az alkohol szervezetre gyakorolt ​​hatását. NINCS TÖBB elpazarolt nap - Érezze jól magát és ébredjen frissen egy éjszakai kikapcsolódás után is. A DHM segít csökkenteni a fejfájás és hányinger tüneteit, amely reggel jelentkezik alkoholfogyasztás után.

A MÁSNAPOSSÁG A MÚLTÉ! - A legtutibb hatóanyag-kombináció, mely védi a májat és biztosítja a kellemes közérzetet akár egy átmulatott éjszaka után is. Amíg Ön alszik, addig a dihydromyricetin teszi a dolgát, hogy reggel kipihenten ébredhessen.
 

Másnaposság helyett

A lerészegedés oka az etanol (más néven: etil-alkohol), amely a gyomron keresztül felszívódva, a véráramból jut el az agysejtekig. Az ott kifejtett hatásának lényege, hogy zavart kelt a neuronok közötti információáramlásban, a receptorok szokásos ingerületfelvételi, - leadási és - továbbítási menetében. Nagyobb dózis esetén kvázi idegméregként, közvetlenül mérgezheti az agy sejtállományát is. Az eképpen bénított központi idegrendszer csak lassan képes visszarendeződni józan hétköznapi állapotába. A dihydromyricetin éppen azon a receptoron fejti ki hatását, amelyet az etanol leginkábbb támad.

A DHM sejtszinten semlegesíti (szakszóval: antagonizálja) az alkohol akut hatását. Rendszeres fogyasztása esetén (napi 1 kapszula), csökkenti az alkohol utáni vágyat. Sőt a leszokásban is jelentős szerepe lehet. 

Hogyan védi a májat a dihydromyricetin?

Mindannyian tudjuk, hogy az alkohol roncsolja a májat, de a legtöbben azt feltételezik, hogy nem okoz jelentős károsodást. Sokan nincsnenek tisztában az alkohol átfogó májkorosító hatásaival. Végsősoron, ha rendszeresen fogyaszt alkoholt egy bizonyos ponton a májkárosodás elkerülhetetlen. Ez talán nem befolyásolja jelentősen az életminőséget, de hosszútávon komoly problémákat okozhat. Nagy mennyiségű alkoholfogyasztás esetében minimalizálni kell a májkárosodást ami a DHM rendszeres szedésével jelentősen csökkenthető. Számos kutatás bizonyítja a hatónyag kiemelkedő májvédő hatását.

A DHM jelentősen csökkenti a máj károsodását azáltal, hogy segíti a máj anyagcseréjét.

Alkoholfogyasztást követően az alkohol a bélrendszeren keresztül gyorsan felszívódik a véráramba így eljutva a májhoz. Ahol megkezdődik annak feldolgozása. Az ADH “Alkohol dehidrogenáz” enzim bontja az alkoholt egy acetaldehidnek nevezett anyaggá. A máj folyamatosan méregteleníti a szervezetet. Abban az esetben, ha a máj képtelen az alkohol metabolizálására az alkohol tovább kering a véráramban amíg a máj képes nem lesz annak feldolgázásra. A folyamat során az alkohol lebontása rendkívüli módon igénybeveszi a szervezetet. A máj méregként ismeri fel az alkoholt és annak lebontása válik elsődleges feladatává. Felhagy általános feladatai ellátásával miközben az alkohol lebontásán dolgozik.

Ezek az esetek visszafordíthatatlanul megváltoztatják a máj sejtszerkezetét. Nem képes metabolizálni a zsírt ezért elkezdi beépíteni a szervezetbe. Éppen ezért alakul ki az alkoholisták közel 100%-nál máj szteatózis ( amit zsírmájnak is neveznek). Hosszútávon súlyos károsodást okozva a májban. A DHM jelentősen felgyorsítja a máj anyagcseréjét. Így az képes lesz gyorsabban ellátni általános feladatait, így csökkentve az alkohol károsító hatását.

Űzd el a másnaposságot és tartsd a májad egészségesen!

A DHM nem csak egy hosszúra nyúlt éjszaka után előzi meg a másnaposságot, hanem segít csökkenteni az alkohol okozta májkárosodást.

FONTOS! A Tenmag DHM Forte bevétele után nemsokára józannak érzi magát, de a vére még alkoholt tartalmaz, amit az alkoholszonda is kimutat. Alkohol fogyasztás utáni napon csak alkoholszintmérés után vezethet és kezelhet gépet!

Összetevők: 100% dihydromyricetin kínai szőlő tea kivonat, Növényi cellulóz kapszula

Napi ajánlott mennyiség: 1x2 kapszula

Vásárlóink véleménye

 • Tamás
  Működik!! Este 1- reggel 1.
  Tamás
 • Tibor
  Annyit gondolkoztam már rajta, hogy amikor ilyen fejlett az orvostudomány, miért is nem segít már valaki a másnaposokon is. Mindenki nevében köszönöm. Nobel díjat a feltalálónak!!!
  Tibor
 • Roland
  Rabja vagyok.
  Roland
 • Gyula
  Végre ami hatásos!
  Gyula
 • Péter Gál
  Csak egyszer próbáltam, de jól vizsgázott.
  Péter Gál
 • Mátyás Kertész
  Buli után 1 szem belőle egyből, aztán alvás után még egy. Sok vízzel és nyertél.
  Mátyás Kertész