Immunerősítés antioxidánssal

Mik azok az antioxidánsok?


A Noni kapszula a legerősebb antioxidánsok közé tartozik. Jó választás abban az esetben, ha sejtszinten stabilizálni szeretnénk magunkat.

Gyakran találkozunk azokkal a kifejezésekkel, és intelmekkel, hogy elárasztják szervezetünket a szabadgyökök, hamarabb öregszünk, mint kellene. Ezért elsősorban a káros környezeti hatások, például a túlzásba vitt napozás és a szmog, valamint az egészségtelen életmód és a stressz a felelős. A szabadgyökök olyan reakciókat indíthatnak el szervezetünkben, amely az immunrendszert védekezésre készteti, esetleg túl is terheli. Emiatt pedig még egy egyszerű őszi megfázás leküzdése is gondot jelenthet.

Az antioxidánsok lehetnek a mentőöveink, ha jót akarunk tenni a testünkkel! Nos, valóban elég sok szabadon kószáló elektron, mint szabad gyök keresi párját szervezetünkben. Ezek a szabadgyökök igen nagy reakcióképességű molekulák, melyek stabilizálódásához egy másik elektron szükséges. Ezt szervezetünk bármely ép sejtjéből megpróbálják felvenni. Tulajdonképpen sejtrongáló tevékenységük miatt, sejtméregeknek is nevezzük a szabadgyököket. Elég sok energiájába kerül immunrendszerünknek, hogy úgy kösse meg a szabad és kötődni vágyó elektronokat, hogy minél kevesebb ép sejtnek rongálódjék közben a molekulaszerkezete.

Az antioxidánsok azok a „kamikázék”, melyek sok esetben, mintegy feláldozzák elektronjaikat, megmentve ezzel sok–sok ép molekulát.

A gyümölcsökben található antioxidánsok nagy része azok héjában található meg. A héj ezáltal tudja megvédeni a növényt az oxidációtól. A Tenmag Perui Noni gyümölcspor a teljes gyümölcsöt tartalmazza, az értékes héjjal együtt.