A Perui Kovaföldről írták

 
" Hihetetlen jó! Komolyan mondom nem győzöm magam ismételni a természetes dolgok a legjobbak a szépségápolásban! Arcpakolást készítek belőle joghurtal majd felkenem a megtisztított arcbőrre fél órát rajta hagyom és esküszöm nem találkoztam még olyan arcpakolással ami ennyire jól tisztít és kisimít! Pedig tényleg nagyon sok arcpakolást kipróbáltam már az olcsóbbaktól a luxus termékekig és nem találtam ennél jobbat! Arról nem is beszélve hogy mennyi pozitív dolgot művel ha belsőleg alkalmazza az ember! "
 
" Mivel a legtöbb púder, ami zsíros, problémás bőrre van, tartalmaz silica összetevőt, azaz szilícium-dioxidot, az Etude House Fix and Fix Fixier púdere pedig kizárólag abból áll, így kipróbáltam a kovaföldet púderként. És remekül működik. Tud valaki ennél olcsóbb szuper púdert :)? "
" Szeretném megköszönni a lányok ideírt véleményeit, mert szebbé tették az életemet. Az ő soraik alapján gondoltam azt, hogy kezdek valamit azzal a féldoboz kovafölddel, amit egy kolléganőm sózott rám. Az arcra szenzációs. Nekem különböző okokból a smink helyett a pakolás ami praktikus és megvalósítható. Heti egyszer 15-20 percre kis vízzel elkeverve felteszem a bőrömre, hagyom megszáradni, majd lemosom. (Úgy tapasztaltam a bőröm a legalább 15 percet igényli belőle.) Utána mintha photoshopos retusálásnak köszönhetően 10 évet fiatalodtam volna. Idézve tara95 hozzászólásából: "mattít, finomítja a pórusokat", "szépen nyugtatja is a bőröm. Hosszú órákig egészségesen matt hatást kölcsönöz". Osztva stock14 véleményét: "esküszöm nem találkoztam még olyan arcpakolással ami ennyire jól tisztít és kisimít! Pedig tényleg nagyon sok arcpakolást kipróbáltam már az olcsóbbaktól a luxus termékekig és nem találtam ennél jobbat!" Nekem pattanásképződés ellen is ér valamit. Olcsón óriási mennyiséghez jutni kovaföldből, ami nyugodtan, sokáig használható. Valóban a természet ajándéka. "
" Én arcpakolást csinálok belőle vízzel összekeverve :) Megvárom míg megszárad, utána lemosom. A bőröm sokkal szebb, kevesebb bőrhiba és nem szárítja szét az arcom!  Szerintem érdemesebb kipróbálni ezt, nem kell megvenni a sok hangzatos pakolást! Megnyugtató hogy a bőrre nem kerül semmi vegyi anyag. :) "
" Nagyon szeretem ezt a terméket. Sokszor küzdök gyomorproblémával (érzékeny). Ez a termék szépen teszi a dolgát és valóban nő tőle az én hajam is, az emésztésem is javult. Sőt a bőrömön is látom a változást. Egy hónapig iszom után 2-3 hónap szünet, majd újra. Szép kis kiszerelés, sokáig elég. "