Loader

A rendelésének küldése folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Mikronizált Perui Kovaföld utántöltő

Kiszerelés: (450 g)

OGYÉI szám: 23895/2020

Kategória: Kovaföldek

Az étkezési minőségű Perui kovaföld az utóbbi években elsősorban a szervezet megtisztítására, méregtelenítésére alkalmazott étrend-kiegészítőként terjedt el.

3 590.- Ft


Készleten

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.

TENMAG MIKRONIZÁLT PERUI KOVAFÖLD (450G)

A Mikronizált Perui Kovaföld utántöltős változata, környezetbarát csomagolásban. Változatlan áron - 1,5x-es mennyiségben.
A "hagyományos", 10 mikronos szemcseméretű Perui Kovaföld rendkívül jól tisztítja az emésztőrendszert, de felmerült az igény egy olyan kovaföldre, ami elvégzi a nyirokrendszer tisztítását is, illetve a szervezet feltöltését szilícium-dioxiddal. Így született meg az 1 mikronos szemcseméretű Mikronizált Perui kovaföld, amely képes hatékonyan felszívódni a szervezetben.

MI IS AZ A NYIROKRENDSZER ÉS MIÉRT FONTOS MEGTISZTÍTANI?

A nyirokrendszer fő feladata a szervezetre káros anyagok elszállítása ("a szervezet kukás autója"), de fontos szerepet tölt be a szervezet só- és vízháztartásának biztosításában és a külső betolakodók elleni védekezésben, azaz az immunitásban is. A nyirokrendszer meghatározó szerepet tölt be az immunrendszer helyes működésében. A nyirokfolyadék segítségével, tápanyagokkal és oxigénnel látja el a sejteket, valamint elszállítja a mérgeket és a kórokozókat. A nyirok az a folyadék, melyet a nyirokrendszer szállít.  Naponta körülbelül 3-4 l nyirok keletkezik és szállítódik. A nyirokhajszálerek elzáródásakor a nyirokfolyadék felhalmozódik a testben (elsősorban a lábakban). Amennyiben a nyirokfolyadék keringésében zavar támad, az közvetlenül kihat a szervezet működésére: felhalmozódnak a toxinok és más káros anyagok, valamint oxigénhiány lép fel a sejtekben. Ezért fontos a nyirokrendszer tisztán tartása. A nyirokhajszálerek eltömődésének fő oka: A nyirok sűrűvé válik a zsírtól, a cukortól, valamint a mozgás hiányától. Ahol a Mikronizált Perui kovaföld jelen van a szervezetben ott nincs további csomósodás és lerakódás.

Light Bulb on EmojiOne 2.1TUDTA-E?:

A Mikronizált Perui kovaföld gondoskodik a teljes nyirokrendszer tisztításáról, valamint támogatja a csontokat, erősíti a fogakat, a körmöt és a hajat.

A Mikronizált Perui kovaföld fő alkotóeleme a felszívódó szilícium-dioxid (SiO2). A  szilícium-dioxid  hiánya gyengíti a csontokat és az ízületeket. Egy idő után kialakul az osteoporosis, azaz a csontritkulás. A kalcium és D-vitamin önmagában nem biztosítja a csontok megfelelő- növekedését, sűrűségét, szilárdságát és a rugalmasságát. Tény, hogy a kalcium nem képes felszívódni a szilícium-dioxid  jelenléte nélkül.

Kötőszövet nem létezik szilícium-dioxid nélkül. Tudományos kutatások azt mutatják, hogy a szilícium-dioxid képes átalakulni transz-mutáció során kalciummá, ha a szervezetnek szüksége lenne rá, de nincs más forrása. Ez a tény önmagában is elegendő ok arra, hogy a kovaföldet rendszeresen fogyasszuk. Sok ember szenved ízületi gyulladástól, mert az inaknak és ínszalagoknak szüksége lenne szilicium-dioxidra, hogy megtartsák az egészséges és rugalmas állapotot.

Növekvő haj - A haj majdnem olyan gazdag szilícium-dioxidban, mint az egészséges csontok. A hajápolási programjának fontos, hogy része legyen egy kitűnő szilícium-dioxid táplálék-kiegészítő, a haj újjáélesztése érdekében.  A szilícium-dioxid serkenti az egészségesebb hajnövekedést és szép csillogást, ragyogást valamint extra erősséget biztosít.

Fogak és íny - A szilícium-dioxid fontos alkotóeleme a fogaknak, az egészséges- fogzománcnak és ínynek.
A távolodó fogíny hatására, ami a fogak lazulását okozza, nagyobb fogfelület van kitéve a szuvasodás veszélyének, és végül a fogak elvesztéséhez vezethet.

Körmök - A körömlemezek összetett fehérje szerkezetűek, amik átlagosan 4-5 millimétert nőnek havonta. Szilícium-dioxid pótlással, a gyenge és törékeny körmök rövid időn belül normalizálódnak és szabályossá válnak.  A szilícium-dioxid szépíti a körmök külsejét és javítja a keménységüket,  csillogóbbá és törésre kevésbé hajlamossá téve őket.


AZ ALACSONY SZILÍCIUM-DIOXID TARTALOM KÖVETKEZMÉNYE:

Az emberi test progresszív egészségügyi leépülése, a növekvő fáradtság és gyorsuló öregedési folyamat. Az általunk forgalmazott Mikronizált Perui kovaföld95%-ban tartalmaz felszívódó szilícium-dioxidot (SiO2), ami képes visszaállítani a szükséges szilícium-dioxid szintet a szervezetben, jelentősen  javítva az egészségi állapotot.

Az étkezési kovaföld vásárlásakor, a kovaföld legtisztább formáját kapjuk, ami alkalmas emberi fogyasztásra. Az FDA  jóváhagyta, hogy a kovaföldnek egyáltalán nincs veszélyes mellékhatása. Lehet használni bárkinek, mindaddig, amíg a személy nem szenved valamilyen súlyos betegségben. Terhes nők és szoptató anyák csak akkor használhatják, ha már korábban fogyasztották.

FOGYASZTÁSA:

Napi 1 púpozott evőkanállal (7gr.)

Keverje vízhez, gyümölcsléhez, turmixba, vagy más élelmiszerbe, lehetőleg reggel éhgyomorra fogyassza.

RITKÁN ELŐFORDULÓ MELLÉKHATÁSOK:

A kúra elején, felléphet átmeneti fáradtság, enyhe szorulás, hasmenés. Ezeket a panaszokat természetesnek kell tekintenünk, mert ezek a tünetek a toxinoktól való tisztulási folyamat részét képezik és 3-7 napig is eltarthatnak. Minden ilyen esetekben a kovaföld napi adagját javasolt a felére csökkenteni vagy szüneteltetni. Mint minden más étrend-kiegészítőnél, beszélje meg orvosával, mielőtt használja.

OGYÉI által notifikált termék

+36 70 632 5711 - Telefonos megrendelés 
08:00-18:00

Összetevők: 100% Mikronizált Perui Kovaföld

Napi ajánlott mennyiség: Napi 1 púpozott evőkanállal (7gr.)

Vásárlóink véleménye

  • Bea
    Én már régóta kovaföldezem. Szuper, a körmömnek és a hajamnak (ez a látvány része) nagyon jót tett, de a bőrömnek és közérzetemnek stb. Lehetne még sorolni... Ajánlom mindenkinek! :)
    Bea
  • Magdolna
    Nyirok és ér probléma van a lábambam. Mióta iszom sokkal jobb, nem dagad. Akinek hasonló problémája van, próbálja ki nyugodtan. Nem fog csalódni!
    Magdolna