Loader

A rendelésének küldése folyamatban van!
Kérjük ne zárja be a böngészőt és ne navigáljon el!
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Perui Kovaföld + Gyömbér

Kiszerelés: 60 db kapszula + (450 g)

OGYÉI szám: 17164/2015 - 16364/2015

Kategória: Kovaföldek

Mivel a gyömbér a leghatékonyabb hatásfokozó fűszer, a kovafölddel való együttes fogyasztása erősíti annak élettani hatásait.

4 700.- Ft


Készleten

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.

A hatékony felszívódásért

Mivel a gyömbér a leghatékonyabb hatásfokozó fűszer, a kovafölddel való együttes fogyasztása erősíti annak élettani hatásait.

Javasoljuk a kovaföld fogyasztásához egyidejűleg a gyömbér kapszula szedését. A gyömbér segít a felszívódásban, mivel vérbőséget okoz minden szervben, így az emésztőrendszerben is. A bélbolyhok így jóval hatékonyabban működnek. A felszívódott kovaföld eljut az erekbe, a nyirokrendszerbe, a csontokhoz, a porcokhoz, a hajhagymákhoz és a körmökhöz.

Hosszútávú fogyasztásánál jó hatással van: 

Az ér- és nyirokrendszer tisztítására, a kötőszövetek megerősítésére, a kollagén szint növelésére, a viszerekre, a láb vizesedésére, a fülzúgásra, az alvászavarra, a migrénes fejfájásra, a körmök megerősítésére, a hajhullásra.

Egy teljes mértékben biztonságos, hozzáadott anyagoktól mentes, természetes, szagtalan por. Valójában nem föld, hanem ősi kovamoszatok megkövesedett váza. A Perui kovaföld gazdag-, természetes forrása a szervezetünk számára hasznosítható szilícium-dioxidnak (SiO2), mely sejtjeink legfontosabb alkotóeleme. Bár puha pornak tűnik, de amint látható, a kovaföld valójában egy nagyon kemény henger, tele lyukakkal. Ez nagyon fontos, mert a milliónyi kovaföld henger keresztülutazván a vékony és vastagbélen, ledörzsöli a bélfalakat. A leghatékonyabb fizikai-mechanikai módon méregteleníti a szervezetet, így nincs semmiféle kémiai toxicitása, mindemellett 15 féle természetes ásványi anyagot tartalmaz, többek között magnézium, kalcium, szilícium-dioxid, nátrium, vas és sok nyomelemet is. Pl. titán, bór, mangán, réz, cirkónium. 

Próbálja ki a 2 termék kombinációját, ebben a kedvezményes csomagban!

Összetevők:

Napi ajánlott mennyiség: