Máriatövismag olaj - Hidegen sajtolt


Kiszerelés: 250 ml

OGYÉI szám: 6123

Kategóriák: Immunrendszer erősítése

Készleten

2 890.- Ft

A máj fő védelmezőjeként emlegetett szer hatóanyagát a máriatövis terméséből nyerik ki, és kiváló máj és epebántalmak kezelésére. Fő hatóanyagán kívül még tartalmaz E-vitamint és illóolajat.

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.


Máriatövismag olaj - a máj elixirje
 

A máj fő védelmezőjeként emlegetett szer hatóanyagát a máriatövis terméséből nyerik ki, és kiváló a máj és epebántalmak kezelésére. Fő hatóanyagán kívül még tartalmaz E-vitamint és illóolajat. A mérgek lebontásának serkentésén kívül a májsejtek öngyógyító folyamatait is elindítja, és új májsejtek képződését segíti elő.


Májnagyobbodás, májzsugorodás és a máj elzsírosodása esetén is segítséget nyújt a szervezetnek. Képes csökkenteni a megemelkedett ALT szintet (májsejtekben termelődő enzim). Ha úgy érezzük, hogy több méreganyag halmozódott fel a szervezetünkben, akkor érdemes életmódunkba beiktatni az olaj használatát, így könnyebben elkerülhető az esetleges problémák kialakulása.

♦ A májsejtek sejtmembránját stabilizálja és áthatolhatatlanná teszi a mérgekkel szemben. (pl. alkohollal, nikotinnal és egyéb a szervezetbe jutó adalékanyagokkal).

♦ A szilimarin hatóanyag miatt –mely nagyon hatékony antioxidáns-, megköti és semlegesíti a szabadgyököket. Az Antioxidáns hatása többszörös az E-vitaminhoz képest.

 Gyógyszerfogyasztók körében is ajánlatos a használata, hisz a máj rendeltetésszerű működését biztosítja a méreganyagok kivezetésével.


A máriatövismag olaj a túlzott mértékű szeszesital fogyasztás, vegyszerek, gyógyszer- és galócamérgezés, heveny és akut májgyulladás, illetve májzsugorodás kezelésére is alkalmas.

A Máriatövismag olajat kúraszerűen alkalmazzuk. 3 hét után 2 hét szünetet érdemes tartani.

Összetevők:

100% Máriatövismag olaj

Napi ajánlott mennyiség:

Napi 1 teáskanál

Hasonló termékek

Giloy

Giloy

60 db kapszula (340 mg)

4 990.- Ft

C-Vitamin

C-Vitamin

60 db kapszula (700 mg)

1 980.- Ft

Gyömbér

Gyömbér

60 db kapszula (300 mg)

2 190.- Ft