Máriatövismag olaj - Hidegen sajtolt

Kiszerelés: 250 ml

OGYÉI szám: 6

Kategória: Növényi olajok

2 890.- Ft


Készleten

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.

MÁRIATÖVISMAG OLAJ - AZ MÁJ ELIXÍRJE

A máj fő védelmezőjeként emlegetett szer hatóanyaga a máriatövis terméséből nyerődik ki, és kiváló a máj és epebántalmak kezelésére. Fő hatóanyagán kívül még tartalmaz E-vitamint, illóolajat és egyéb keserűanyagot is. A mérgek lebontásának serkentésén kívül a májsejtek öngyógyító folyamatait is elindítja, és új májsejtek képződését segíti elő. Májnagyobbodás, májzsugorodás és a máj elzsírosodása esetén is segítséget nyújt a szervezetnek. Képes csökkenteni a megemelkedett Alt (májsejtekben termelődő enzim) -szintet. Ha úgy érezzük, hogy több méreganyag halmozódott fel a szervezetünkben akkor is ideális az életmódunk beiktatásában az olaj használata, így könnyebben elkerülhetőek az esetleges problémák kialakulása.
  1. A májsejtek sejtmembránját stabilizálja és áthatolhatatlanná teszi a mérgekkel szemben. (pl. alkohollal, nikotinnal és egyéb a szervezetbe jutó adalékanyagokkal).
     
  2. szilimarin hatóanyag miatt –mely nagyon hatékony antioxidáns-, megköti és semlegesíti a szabadgyököket. Az Antioxidáns hatása többszörös az E-vitaminhoz képest.
     
  3. Gyógyszerfogyasztók körében is ajánlatos a használata hisz a máj rendeltetésszerű működését biztosítja a méreganyagok kivezetésével.

Az máriatövismag olaj a túlzott mértékű italfogyasztás, vegyszerek, gyógyszer- és galócamérgezés, heveny és akut májgyulladás, ill. májzsugorodás kezelésére is alkalmas. A Máriatövismag olajat 3 hétig szabad használni. 2 hét szünetet tartva újra lehet kezdeni a kúrát.


Máriatövismag olajat 3 hétig szabad használni, 2 hét szünetet tartva ismét lehet belőle kezdeni egy újabb kúrát.

+36 70 632 5711 - Telefonos megrendelés 
08:00-18:00

Összetevők: 100% Máriatövismag olaj

Napi ajánlott mennyiség: Napi 1 teáskanál