Lenmagolaj - Hidegen sajtolt


Kiszerelés: 250 ml

OGYÉI szám: 7

Kategóriák: Gyulladások ellen

Készleten

1 490.- Ft

A Tenmag lenmagolaj koncentrált mennyiségben (58%-ban) tartalmazza az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen, ámde annál ritkább Omega-3 zsírsavat.

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.


A Tenmag lenmagolaj koncentrált mennyiségben (58%-ban) tartalmazza az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen, ámde annál ritkább Omega-3 zsírsavat. "Ennek a zsírsavnak a hiánya okozta gyakorlatilag az összes, ismétlem az ÖSSZES civilizációs betegség megjelenését." Dr. Foglein Ferenc - biokémikus kutató

Manapság már számos súlyos betegség visszafordítható - vagy ami még jobb, megelőzhető - azáltal, hogy ez a speciális olaj visszakerül az étrendünkbe.

A legtöbb orvos és táplálkozási szakember azonban még mindig sötétben tapogatózik azt illetően, hogy mi a szerepe ezeknek az olajoknak. Ön lehet az egyik olyan páciens, aki felvilágosítást ad orvosának.

Valószínűleg nem is tudja majd ezt megállni, ha megtapasztalja, milyen javulásokat idéz elő egészségében ez az étrendjében bekövetkező minimális változtatás. A lenmagolaj napi fogyasztásával megtudhatja, hogy miért hívják ezt a speciális olajat „az agy eledelének", és azt is, hogy ennek segítségével a természete morgósból mosolygóssá változhat.

MI AZ AZ OMEGA-3 OLAJ?

Az omega-3 olajok a zsírok egy igen speciális fajtájához tartoznak, mégpedig az alapvető zsírsavakhoz. A kulcsszó az „alapvető", ami orvosi nyelven azt jelenti, hogy ezek a zsírok feltétlenül szükségesek az egészséges élethez. Nélkülük semmiképpen nem lehetünk egészségesek.

HOGYAN BEFOLYÁSOLJA AZ OMEGA-3 OLAJ AZ EGÉSZSÉGÜNKET?

Az omega-3 olaj a vérsűrűség természetes csökkentője. Alacsonyan tartja a triglicerideknek nevezett vérzsírok szintjét, csökkenti a magas vérnyomást, illetve segít abban, hogy az erek megőrizzék rugalmasságukat és védi őket a gyulladásoktól. Általában véve tehát elősegíti a jó vérkeringést.

♦ Természetes gyulladáscsökkentő, s így megelőzi vagy enyhíti az olyan betegségek tüneteit, mint az asztma, az ízületi gyulladás, a menstruációs görcsök és a migrénes fejfájások.

A szem retinájának különösen szüksége van az omega-3 olajra a jó látáshoz. Az omega-3 olaj emellett javítja a szem hajszálereinek a vérellátását, s ugyancsak jót tesz a szív ereinek is.

Az omega-3 olaj szolgál az „agy táplálékául" is. A többszörösen telítetlen zsírsavainak többsége építi fel az agy szürkeállományának nagy részét.

TÖLTSE FEL SZERVEZETÉT OMEGA-3-AL!

Az omega-6 olajok gyulladásokat hoznak létre a szervezetben, ott, ahol egy fertőzés miatt erre szükség van. Az omega-3 olaj ezeket a gyulladásokat kontrollálja és ha már nincs szükség rá, megszünteti azokat. Jelenleg 20-30-szor annyi omega-6-ot fogyasztunk, mint omega-3-at, pedig 1:1 lenne az ideális arány. Így gyulladás ott is létrejön, ahol nem kellett volna (pl.: ízületben, érfalon, emésztőrendszerben, stb). Minden olaj szinte csak omega-6-ot tartalmaz, kivéve a lenmagolajat, amely 58%-ban tartalmaz omega 3-at. Szüntesse meg Ön is szervezetében a gyulladásos folyamatokat azzal, hogy több lenmagolajat fogyaszt és mellőzi a napraforgóolajat. A koleszterin a gyulladt artéria falára tapad le. Ha a gyulladást megszüntetjük, az érrendszeri betegségek kiváltó okát is megszüntetjük.

EGY KIS ÉRDEKESSÉG:

Az Omega-3 és az Omega-6 zsírsavak a szervezetünket irányító alapanyagok. Táplálkozási szokásainkkal jelenleg 20-30-szor több omega-6-ot viszünk be a szervezetünkbe, mint omega-3 -at, pedig arányaiban ugyanannyit kellene. Ez okozza a zavarokat, amiket betegségeknek hívunk. A betegségekkel szemben az egyensúly visszaállítása segíthet, vagyis az egészség elérése. A napraforgó olaj helyett használjuk a lenmagolajat. Főzésre kiválóan alkalmas, de sütésre nem, mert 150 C felett a szerkezete roncsolódik.


FOGYASZTÁSA:

A lenmagolaj nagyon ízletes ezért tisztán, napi 2 evőkanállal is fogyaszthatja. Keverheti salátákhoz és pirítósra is kiváló.

A TENMAG lenmagolaj termékünket frissen szállítjuk. A sötét palacknak köszönhetően a jellemző kesernyés íz nem alakul ki. A friss lenmagolaj jobban hasznosul, így kevesebb is elég belőle.

Összetevők:

100% Lenmagolaj

Napi ajánlott mennyiség:

Napi 2 evőkanál

Hasonló termékek

Ízületi csomag

Ízületi csomag

3 x 60 db kapszula

5 970.- Ft

5 390.- Ft

Kurkumin Kivonat

Kurkumin Kivonat

30 db kapszula (250 mg)

4 290.- Ft

Hialuronsav Forte Kivonat

Hialuronsav Forte Kivonat

30 db kapszula (250 mg)

5 990.- Ft