Mákolaj - hidegen sajtolt


Kiszerelés: 250ml

OGYÉI szám: 6

Kategóriák: Immunrendszer erősítése

Készleten

2 690.- Ft

Mákolaj-hidegen sajtolt 250ml

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.


Ha csonterősítés, akkor mákolaj!

 

A mákolaj egy bámulatosan hatékony, természetes csonterősítő, mivel a benne található bioaktív hatóanyagok komplexének köszönhetően elképesztően eredményesen képes támogatni és erősíteni teljes csontrendszerünket.


Az emberiség már évszázadok óta felhasználja a mákot ételek ízesítéséhez, valamint terápiás célokra is. Napjainkban pedig már a tudomány is egyértelműen elismeri és igazolja, hogy a mákban sok olyan fontos hatóanyag található, amelyek rendkívül sikeresen képesek hozzájárulni az emberi vázrendszer egészségének megőrzéséhez. Emellett a mákolaj kitűnő természetes antidepresszáns hatással is bír, ezért felhasználható idegerősítésre és feszültségoldásra is. A mák képes enyhíteni a szorongásos tüneteket, javítani a közérzetet, valamint támogatja a pihentetőbb alvást is.

A hidegen sajtolt mákolaj egyrészt mentes bármiféle mesterséges színezéktől vagy adalékanyagtól, másrészt pedig maximálisan meg tudja őrizni a mákban található összetevők gyógyító tulajdonságait. Ezt támogatja az is, hogy a mák fontos összetevői zsírban oldódnak.

Mákolaj a csontritkulás ellen

Magyarországon becslések alapján a lakosság nagyságrendileg tizede szenved valamilyen fokú csontritkulásban.  A csontritkulás azért is nevezhető alattomos betegségnek, mivel hosszú időn keresztül észrevétlen maradhat, viszont amikor már tüneteket produkál, addigra roppant súlyosan károsodhatott a csontozat. Éppen emiatt lényeges, hogy mindannyian ügyeljünk arra, hogy a csontjaink el legyenek látva az épségükhöz és erősségükhöz szükséges tápanyagokkal, amihez a mákolaj nagyszerű természetes segítséget kínál.


 

A mákolaj fogyasztása mindenki számára javasolható, hiszen az öregedéssel párhuzamosan csontjaink állapota mindannyiunk esetében egyre rosszabbá válik.  A mákolajban található hatóanyagok együttese nagymértékben támogatja a csontrendszer épségét és erősségét, képes megelőzni a csontok túlzott mértékű leépülését, illetve a leépült csontszövetek felhalmozódását.

A mákolajat rendszeresen fogyasztva megelőzhetőek a csontokkal összefüggő problémák, de képes segítséget nyújtani a már kialakult gondok, például a csontritkulás esetén is. Azonban a mákolaj nem gyógyszer, hanem egy teljes mértékben természetes szer, így ahhoz, hogy kifejthesse kedvező hatásait, hosszabb időn keresztül, körülbelül 1-1,5 évig is javasolt folyamatosan fogyasztani.


 

Ez azonban több szempontból is az előnyünkre válhat, hiszen a mákolajban lévő összetevők alapvetően segítik szervezetünk egészségét, így számos egyéb jótékony hatásának kihasználása mellett támogathatjuk csontrendszerünk egészségét, illetve megelőzhetjük és akár kezelhetjük a csontritkulást is. Mindezt teljesen természetesen, mellékhatások nélkül. A mákolaj csontritkulás elleni hatékonyságát számos kutatásban vizsgálták és igazolták már. Ezek közül az egyik vizsgálatban 12-14 hónapos mákolaj kúrát tartottak a vizsgált személyek, ami után normális csontsűrűséget mértek náluk.

Napjainkban rengeteg orvos és kutató is elismeri, hogy a csontritkulás egyik leghatékonyabb természetes ellenszere a mákolaj rendszeres, hosszú távú fogyasztása.

Összetevők:

100% mákolaj

Napi ajánlott mennyiség:

1 evőkanál

Hasonló termékek

C-Vitamin

C-Vitamin

60 db kapszula (700 mg)

1 980.- Ft

Egészség Csomag

Egészség Csomag

270 db kapszula

23 260.- Ft

19 770.- Ft

Mandulaolaj - hidegen sajtolt

Mandulaolaj - hidegen sajtolt

250ml

3 190.- Ft

2 690.- Ft