2db Pygeum + Ajándék Tökmagolaj


Kiszerelés: 60 db kapszula (250 mg) + 250ml Tökmagolaj

OGYÉI szám: -

Kategóriák: Férfierő a Maximumon

Készleten

14 770.- Ft

11 980.- Ft

60db növényi kapszula + 250ml Hidegen sajtolt Tökmagolaj

Az ár a 27% ÁFÁ-t igen, a szállítási költségeket nem tartalmazza.


Próbálja ki a Pygeum és Tökmagolaj együttes hatását, a prosztata megnagyobbodás tüneteinek csökkentésére, illetve megelőzésére. Az első kúrát elősegítve, megajándékozzuk Önt egy 250 ml-es Tökmagolajjal.

A Tenmag Pygeum Forte, mely 5:1 arányú töménységben tartalmazza a Pygeum africanum kivonatot, mely elősegíti az egészséges húgyúti működést, csökkenti a jóindulatú prosztata megnagyobbodást, továbbá megállítja a szervezet időskori elnőiesedését.

Az 50 év feletti férfiaknál gyakori a prosztata és vizelési probléma. Hogy mi ennek az oka? A férfiak szervezetében 50 év felett csökkenhet a tesztoszteron szint, ami két enzim működése miatt alakul ki. Az egyik enzim az úgynevezett 5-alpha-reduktáz enzim, ami azért felelős, hogy a férfiak tesztoszteronját dihidro-tesztoszteronná azaz DHT-vá alakítja át és ezáltal elindul egy hormonális változás a férfiak szervezetében, ennek következtében beindul a sejtek burjánzása és ez jóindulatú prosztata megnagyobbodáshoz vezet, ami miatt szűkül a húgycső csatorna és kialakulhatnak vizelési panaszok. A másik az aromatáz enzim amely a tesztoszteront ösztogénné alakítja át, így a férfiakban elindul az elnőiesedés folyamata, illetve a magas ösztrogén szint akár elhízást is okozhat.

Hogyan tudjuk megakadályozni a tesztoszteron átalakulását?

A Tenmag Pygeum Forte tartalmazza a Pygeum africanum kivonatot, ez a növényi hatóanyag blokkolja az 5-alpha-reduktáz enzimet és egyben aromatáz enzim gátló hatása is van. Mindkét enzim működését befolyásolva, a Tenmag Pygeum Forte sajátossága, hogy képes természetes úton megállítani a tesztoszteron átalakulását mind DHT-vá, mind pedig ösztrogénné.

A Pygeum africanum kivonatot a washingtoni egyezmény védi, amely egy nemzetközi kormányközi egyezmény, amelyet azért hoztak létre, hogy a vadon élő növények és állatok egyedeivel folytatott nemzetközi kereskedelem ne veszélyeztesse fennmaradásukat. Célja, hogy ellenőrzése alá vonja a veszélyeztetett fajok kereskedelmét, és ezáltal megakadályozza, hogy állat- és növényfajok ezrei a kipusztulás szélére jussanak.

A Tenmag Pygeum forte képes természetes úton megállítani a tesztoszteron mindkét irányú (DHT, Ösztrogén) átalakulását.

A tökmagolajban található hatóanyagok
 

Delta-7 fitoszterol és szelén

 Telítetlen zsírsavak

 E-vitamin

 F-vitamin komplex

 Antioxidánsok (E-vitamin, A-vitamin, szelén)

 Koenzim-Q

 Komplex vitamintartalom

Milyen egészségügyi előnyei vannak a tökmagolaj fogyasztásának?

Nagyon egészséges, rengeteg vitamint (E, B1, B2, B6, C, A, D) és ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz. Hatékony lehet a hólyag- és prosztataproblémák kiegészítő kezeléseként. Elősegíti a megfelelő prosztataműködést. Értágító tulajdonságú, vértisztító és vérképző. Az esszenciális olaj serkenti az A vitamin felszívódását.

 

Az értékes hatóanyagokat tartalmazó tökmagolajat a gyógyászat következő területein alkalmazzák, klinikailag igazoltan, sikeresen:

A jóindulatú prosztata megnagyobbodás tüneteinek csökkentésére, illetve megelőzésére koleszterinszint csökkentésére, szívinfarktus kialakulásának megelőzésére agyi keringés normális állapotának fenntartására.

Összetevők:

Afrikai szilvafa-kéreg kivonat 5:1 (Pygeum africanum L.), Növényi cellulóz kapszula

Napi ajánlott mennyiség:

1x1 kapszula, 1-2 teáskanál Tökmagolaj

Hasonló termékek

Egészség Csomag

Egészség Csomag

270 db kapszula

23 260.- Ft

19 770.- Ft

Tökmagolaj - Hidegen sajtolt

Tökmagolaj - Hidegen sajtolt

250ml

2 790.- Ft

Perui Maca Negra

Perui Maca Negra

60 db kapszula (500 mg)

4 700.- Ft